مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

پ ت

2 سال پیش

امضای شاهد چند ماه بعد از عقد قرارداد

سلام
وقت بخیر
بنده ۱۰ ماه قبل ملکی اجاره دادم و در مشاور املاک اجاره نامه تنظیم کردیم، متاسفانه فقط یک شاهد اجاره نامه رو امضا کرده
میتونیم با توافق و رضایت طرفین به مشاور املاک مراجعه کنیم و در حضور موجر و مستاجر و مشاور املاک یک نفر شاهد جدید هر ۳نسخه اجاره نامه رو امضا کنه؟ (این شاهد در زمان عقد قرارداد حضور نداشته!!)
با این شرایط امضای شاهد اعتبار داره؟
اعتبار اجاره نامه از بین نمیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امید وکیلی

11 ماه پیش

مطالبه ثمن خودرو

سلام
سال 98 همسرم خودرو در مالکیت من رو به دوستش فروخته و من اطلاعی نداشتم، بعداز متارکه همسرم و خریدار در سال 1400 به من گفتن که بهمراه آنها برم مرکز تعویض پلاک و بعداز تعویض پلاک پول مرا به حسابم بزنن، ولی بعداز تعویض پلاک پولی به حسابم نزدن. یکماه پیش اظهارنامه فرستادم ولی بازم پولمو ندادن.
برای طرح دادخواست مبایعه نامه فروش خودرو و مدارک انتقال پلاک مرکز تعویض پلاک رو ندارم، چیکار باید بکنم؟

پروفایل کاربر

محیا محمدی

3 ماه پیش

تحویل ملک

سلام و عرض ادب بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم، پنج میلیارد برای مبایعه نامه پرداخت کردم.قرار بود یک میلیارد برای تحویل ملک و یک میلیارد بابت سند پرداخت کنم. یک میلیارد تحویل ملک رو پرداخت کردم ولی چون انشعابات کامل نبود واحد رو تحویل نگرفتم.قراره اسفند ماه یک میلیارد دیگه برای سندپرداخت کنم. اگه امکان داره راهنمایی کنید چه اقداماتی میتونم انجام بدم ممنون

پروفایل کاربر

لیلا شجاعی

2 سال پیش

در مورد حق و حقوق مستاجر

با سلام و احترام
من واحد آپارتمانی رو اجاره کرده ام؛ بخاطر تعریف زیاد املاکی اعتماد کردم و این واحد را اجاره کرده ام. چون واحد ۱۱ساخت هست و رسیدگی به آن نشده یکبار شوفاژخونه با مشکل مواجه شده یا منبع پکیج سوراخ شده و موارد دیگر ولی صاحبخانه اصلا حاضر به پرداخت این خسارات نمی شود و می گوید به من ربطی ندارد من منزل را یکساله با شما قرداد بستم مشکلاتش با خودتان هست و هیچ هزینه ای پرداخت نمیکند. میشه راهنمایی بفرمایید حق با ایشان هست؟
با تشکر