مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

پ ت

1 سال پیش

امضای شاهد چند ماه بعد از عقد قرارداد

سلام
وقت بخیر
بنده ۱۰ ماه قبل ملکی اجاره دادم و در مشاور املاک اجاره نامه تنظیم کردیم، متاسفانه فقط یک شاهد اجاره نامه رو امضا کرده
میتونیم با توافق و رضایت طرفین به مشاور املاک مراجعه کنیم و در حضور موجر و مستاجر و مشاور املاک یک نفر شاهد جدید هر ۳نسخه اجاره نامه رو امضا کنه؟ (این شاهد در زمان عقد قرارداد حضور نداشته!!)
با این شرایط امضای شاهد اعتبار داره؟
اعتبار اجاره نامه از بین نمیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهره فرخی

7 ماه پیش

حقوقی قضایی

سلام

ببخشید ما یک مغازه ای را با کسی شریکی سرقفلی بود فروختیم به صاحب کسی که مغازه را از ما سر قفلی خریده حالا ما می‌خواهیم سند بزنیم به نام طرف شریک ما نمی آید ما برای ضمانت به کسی که مغازه را فروختیم سند یک ملکی را گذاشتیم تا شریک ما سه دانگ مغازه را هم به اسم ایشون بزندحالا کسی که به او مغازه را فروختیم سند ضمانت و برده دادگاه از ما شکایت کرده که این ملک و که به عنوان ضمانت به ما دادند چرا اجارشو به ما نمیدهند مگه آن طرف با یک سند ضمانت مالک آن ملک میشود ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

6 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

شهرام رحمانی

1 سال پیش

صلح ثمن مبیع

با سلام. آیا در متن یک مبایعه نامه عادی برای یک ملک میتوان مبلغ ثمن‌ را به کمترین مقدار صلح کرد ؟کمتر از حد واقعی ارزش ملک ؟