نوید رستم پور
سهام غیر بورسی
سلام و عرض ادب تعدادی از فرهنگیان در سال 1383 که پدر مرحوم بنده نیز عضوی از انها بوده سهام غیر بورسی از یک شرکت تعاونی استانی را به قیمت 300 هزار تومان میخرند بعد از گذشت بیست سال این شرکت ادعا میکند قیمت این سهام و سودش کلا هشت میلیون تومان است که در تماسی که بنده با مسئولان این شرکت داشتم عنوان کردند ما در این سالها طبق تورم اعلامی بانک مرکزی سود به این سهام اختصاص داده ایم و در تمامی جلساتمان نماینده دادگستری حضور داشته که اگر به یک کودک نیز چنین حرفی بزنند باعث خنده او خواهد شد که چگونه بعد از بیست سال 300 هزار تومان 8 میلیون تومان شده لذا چند سوال در این رابطه دارم که لطفا به ان پاسخ دهید اولا با توجه به اینکه این شرکت دارای املاک و فروشگاه های فراوان میباشد و قطعا سود سهام ما بسیار بیشتر از 8 میلیون تومان است چگونه میتوانیم حق واقعی خود را از این شرکت بستانیم, و دوما بنده مالیات این هشت میلیون را پرداخته ام ولی ان را دریافت نکرده ام ایا این موضوع خللی در دریافت حق واقعی ما ایجاد میکند یا خیر ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
علی محمدی
قرارداد
شخص (الف)شخص( ب) را به( ج )معرفی میکند و (الف )میگوید شخص( ب) قادر است مواد باارزش کاتالیزور را استخراج کند لذا در همین راستا( الف )از باب ضمانت از( ب )چکی بمبلغ ۳۰۰ میلیون به( ج) می دهد ولی( ب )بار کاتالیزور را از بین می برد . حال چگونه باید برای دریافت خسارت باید اقدام کنیم ؟ و عنوان دادخواست مان باید چه باشد؟ البته لازم به ذکر است که رسیدی هست که ضامن در ان عنوان کرده که شخص ب بار را از بین برده است و شخص ب هم میگوید در بار کاتالیزور مورد نظر مواد گرانبها استخراج نشده و در این بین تمام این موارد بین شخص ب و ج شفاهی بوده و فقط شاهد وجود دارد.
از حسن مشاوره و راهنمایی شما سپاسگزارم
مصطفی مهد
تجدیدنظر
با سلام
در ابلاغیه تجدید نظرخواهی برای تجدید نظرخوانده پیامی مبنی بر ظرف 10 روز اگر پاسخی دارید بصورت مکتوب به دادگاه تحویل دهد .
آیا امکانش هست لایحه دفاع تجدید نظرخوانده از طریق ثنا بارگزاری بشود با بصورت مکتوب و پرینت شده به دادگاه ارسال شود ؟
پویا بیاتی
تغییر قیمت بلیت اتوبوس و تاثیر اون بر بلیت های رزرو شده قبلی
آیا افزایش قیمت لاحق ؛ بر بلیت رزرو شده سابق هم سرایت میکند و ما مکلفیم مابه التفاوت رو پرداخت کنیم ؟ مگر در خرید انلاین بلیت و رزرو اون که منجر به صدور بلیت اینترنتی هم میشه ! حق مکتسبه ای برای مسافر بوجود نمیاد که تعاونی بخواد افزایش قیمت بعدی رو ازش بگیره ؟! یعنی هیچ اعتباری به قراردادهای رزرو اینترنتی نیست و هیچ حق قطعی برای مسافر بوجود نمیاره ؟