مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

1 سال پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سوگل خ

9 ماه پیش

بی نظمی و بدقولی مجموعه

سلام من تا آخر تیر ماه قرارداد دارم ولی الان 21 ام اردیبهشت من حقوق فروردینمو نگرفتم و به تمام اون مجموعه ای ک کار میکنن حقوق داده شده جز من،

حتی زمانی که 3 ماه قبل تر آموزشی کار میکردم دو شیفت حقوقمو نصفه میدادن با اینکه علاوه بر ساعت کاری هم خیلی موندم یعنی اضافه کارام اندازه حقوق کامل بودن حتی ذره ای ب حقوقم اضافه نشد و حقوقم نصف بود الانم ک قرارداد دارم حقوق فروردینمو ندادن این همه بی نظمی و خیلی هم بداخلاق هستن از لحاظ روانی دیگه نمیخوام اونجا کار کنم باید چکار کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

محمد صالحی

2 سال پیش

درخواست عکس از کارت ملی و صفحه اول شناسنامه توسط کارفرما

سلام
من توی یک تیم تهیه موسیقی به عنوان اهنگساز قرار هست فعالیت کنم، به منظور عدم سوء استفاده اعضا، از برند تیم، یک عکس از کارت ملی و صفحه اول شناسنامه اعضا درخواست کردن

ایا امکان سوء استفاده هست؟
من در ازا دادن این عکس ها باید چه کاری انجام بدم و یا چه ضمانتی بگیرم که از اطلاعاتم سوء استفاده نشه؟

( از اونجایی که این ارتباط بین تیم مجازی هست، ضمانتی هم که میتونم بگیرم مجازیه صرفا و امکان گرفتن چیز مکتوبی رو ندارم، ایا ارزش قانونی داره این ضمانت یا نه)

پروفایل کاربر

پریسا پروینی

5 سال پیش

نحوه عقد قرارداد کار بدون دریافت بیمه

با سلام

من کارگاهی دارم که ثبت حقوقی نشده و به همین دلیل نمیتونم برای کارمندم بیمه رد کنم. باهاش توافق کردم و مبلغ بیمه رو نقدی از من دریافت میکنه که اگر خواست بیمه خوداشتغالی رد کنه برای خودش. میخواستم بدونم چه نوع قراردادی باید با ایشون امضا کنم که در آینده نتونن شکایت و مطالبه ای از من داشته باشن؟ اینطور که تحقیق کردم حتی در صورتی که تعهد محضری هم بدهد که بیمه نمیخواهد، باز هم امکان شکایت دارد.