مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدرضا عابدی

11 ماه پیش

خرید مال مسروقه

سلام، بنده دو ماه پیش یک قطعه طلا خریدم، اما مشتری فاکتور نداشت. ولی حساب بانکی و کارت ملی رویت شده و اهراز هویت شده و پول به حساب بانکی خودشون واریز شد. همچنین یک رسید ازشون گرفتم با امضا و اثر انگشتشون که گفته طلا برای خودمه و دزدی و‌مسروقه نیست.
اما پریروز از آگاهی اومدن مغازه من و منو دستگیر کردن و بردن دادگاه، اونجا قاضی کشیک به من اتهام مالخری زده و الان با قید وثیقه آزاد شدم تا دادگاه اصلی تشکیل بشه. به نظرتون چه کار‌کنم؟ چطور اثبات کنم من مالخری نکردم؟ و باید حتما موقع خرید طلا فاکتور باشه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرانک رضایی

1 هفته پیش

واریز پول نقد از حساب غریبه

سلام وقت بخیر

من برای واریز پول نقد به حسابم در بانک بودم که برق رفت و کارمند بانک گفت نمیتونه کارمو انجام بده

در اون لحظه یک غریبه بهم گفت پول نقدتو به من بده و من برات به حسابت واریز میکنم

منم داخل بانک بهش پولو دادم و ایشونم داخل بانک برام بحسابم واریز کرد

بعد که از بانک خارج شدم اومد دنبالم گفت کارمزد پولی که برات جا به جا کردم بهم بده

منم کارمزد با اینکه مبلغ بسیار کمی بود براش کارت به کارت کردم تا ایشونم راضی باشه

حالا یک سوالی برام پیش اومده

این کار خطرناک نیست؟

اینکه یک غریبه برام پول واریز کرده البته همون لحظه بهش نقدشو دادم نمیتونه بعدا برام مشکل ساز باشه؟

در کل این اتفاق بعدا جای سو استفاده نداره؟

پروفایل کاربر

مهرابی مهرابی

4 ماه پیش

ازدواج

من از خواهرم وکالت تام و نامحدود دارم .ایشون در ایران نیستند .پدرم میتوند با همین‌وکالت نامه به خواهرم وکالت ازدواج بدند ؟ بعنی من به جای خواهرم میتونم انجام‌بدم؟

پروفایل کاربر

احمد ج

1 هفته پیش

کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقتتون بخیر سلام وقتتون بخیر چند وقت پیش از سایت اسمش زود به زوده جنس خریدم (پوشاک)حدود ۶ میلیون حدود دو ماهه نفرستادن هر بار به یه بهانه تولیدی بسته است جنگ شده هر چیم میگم میگن هفته اینده حالا ازتون خواهش میکنم بگید چیکار کنم ازشون شکایت کنم نکنم بنظرتون واقعا رسیدگی میکنن یا بیخیالش بشم؟



0