مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسن صادقی

شاکی از فردی که درگیری ایجاد می کند

سلام . با فردی در مورد ملکی اختلاف نظر داریم . پسر او مداخله می کند .و ایجاد در گیری مکند با توجه به اینکه بالای 42 سال عمر دارد دارای رفتار غیر منطقی است . و تقریبا با همه افراد سهیم در گیر می شود . ما از طریقی متوجه شده ایم نا رسایی روانی دارد ولی مشکوک هستیم . چه باید کرد . آیا می توان بدون متهم شدن با قاضی در میان گذاشت . با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فریال احدی

مزاحمت همسایه

همسایه ما مدتی هست که مزاحمت ایجاد می‌کنند و علی رغم تذکر های چندین باره همسرم ایشون دائما مزاحم من میشن و شروع به فوش دادن میکنن ، چندین ماه پیش با همسرم شروع به دعوا و همسرم ایشون رو زدن ، حالا در جریان دادگاه ها به دلیل اینکه دوربین پارکینگ ساختمان رو ایشون روز حادثه دست زدن قسمتی که همسایه شروع به دعوا میکنن داخل فیلم ها نیست و فقط قسمتی که همسرم ایشون رو زدن هست میخوام بدونم با این فیلم مشکل جدی برای همسرم پیش میاد ؟ ( همچنان آزار و مزاحمت های ایشون هست )

پروفایل کاربر

کاربر ناشناس

خیانت در امانت چک

سلام و عرض خسته نباشید
بنده چند فقره چک را در اختیار یک شخص به امانت قرار داده ام و آن شخص اقدام به استفاده از چک ها کرده است و او به من گفت که چک هارا به نام افرادی که می‌گوید ثبت کنم و گفت که چک های من پیش آن افراد به امانت مانده است اما بعضی از آن افراد اقدام به نقد کردن چک کردند و من باید آن چک هارا پرداخت کنم؟ من شاهدین را دارم که شهادت می‌دهند چک های من دست شخص اول امانت بوده و همچنین من یک سفته و یک دست نوشته با امضا و اثرانگشت شخص اول را دارم که چک ها نزد او امانت بوده است سوال من این است آیا چک هارا من باید پرداخت کنم یا خیر؟ آیا دادگاه به من رای خواهد داد یا خیر؟

پروفایل کاربر

اعظم مظاهری

مراقبت از مالی که هنوز به ارث نرسیده

سلام و درود

پدر بنده حدود ۱۰ سال پیش فوت کردن و یک باغ کوچک داشتن که الان نیاز به مراقبت و آبیاری دارد.مادرم در قید حیات هستند و حقوق پدرم رو دریافت میکنند.ما سه خواهر و یک برادر هستیم.با توجه به اینکه هنوز ارثی تقسیم نشده ،هزینه مراقبت و آبیاری این باغ رو چه کسی باید پرداخت کند؟