وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

بهزاد الهامی

گزارش اصلاحی

با عرض سلام و ادب - آیا در پرونده کیفری که در مرحله صدور کیفرخواست است ولی طرفین حاضر به توافق هستند می توان گزارش اصلاحی تهیه نمود یا این امر فقط درخصوص پرونده های حقوقی است؟ پیشاپیش سپاسگزارم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سرتو سار

آیا با این شرایط امکان رای به نفع طرف مقابل هست؟

با سلام بزرگواران سوالی دارم. حراست ما در شرکت با کمک دوربین مداربسته و نگهبان جلوی در هنگام خروج از محل کارم به بنده مظنون شدن و علیه من شکایت کرده که فلانی کالای مورد نظر را داخل کیسه ای قرار داده و از محل کار با عجله خارج شده است. در حالیکه داخل کیسه بنده اقلام خوراکی و ناهار بود و حتی همکارانم میدانند که داخل آن کیسه چه بوده و گفتن که که در صورت نیاز ما شاهد ماجرا هستیم. بنابراین من به دادسرا و آگاهی رفتم و همین موارد را توضیح دادم. آیامن محکوم هستم؟

پروفایل کاربر

سارا احمدی

دعانویس

چند وقت پیش با خانمی آشنا شدم ایشان گفتن ینفردعا نویس میشناسن ولی من تمام پولها بحساب این خانم ریختم الان چطور حقم پس بگیریم از طرفی این خانم فالگیر هستن و توی یه شهر دیگه فقط سریعترین راه چیه البته ناگفته نماند چندین بار من تهدید کردن به نامزدت میگیم که دعا گرفتی و این خانم توی یه شهر دیگه هستن و فقط شماره نامزدم دارن

پروفایل کاربر

حمید عباسی

توهین

با سلام
بنده متهم به توهینی در فضای مجازی شده ام که تاریخ این توهین برای ۴ سال پیش است. و فرد شاکی تنها عکس بنده را دارد و هیچ اطلاعات دیگری از این صفحه مجازی برای من نیست. دادگاه دادیاری بنده به صورت غیابی برگزار شده و بنده حضور نداشتم و رای صادر شده و پرونده بنده به دادسرا رفته.
آیا میتوانم خود را تبرعه کنم یا خیر؟