م الف
صدور اجراییه
سلام، من به حکم محکومیت مستاجرم به پرداخت احورمعوقه اش لایحۀ صدور اجراییه زدم. الان حدود یک ماه گذشته و خبری از ابلاغیۀ اجراییه در سامانۀ ثنا نیست. من باید چه کار کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا قاسمی
اعسار
سلام
من از همسرم بابت مهریه شکایت کردم و دولت رای بر پرداخت داد و همسرم اومد اعسار زد و سالی ۲ سکه قرار شد بدهد ولی دوباره اومده اعسار زده که توانایی پرداخت ندارد من چطور میتونم اعسار دومشو رد کنم یا کاری کنم دوباره سکه کم نکنند؟
بهداد شعبانی
عدم پاسخگویی بیمه برای تصادف
یک ماه از تصادف ماشینم میگذره که البته مقصر حادثه توسط راهنمایی رانندگی مشخص شده و کروکی به بیمه مربوطه ارسال شده و ب غیر از من دو ماشین دیگه هم خسارت دیدن ، بعد از گذشت یک ماه ک از کارشناسی توسط بیمه گذشته ، پاسخگو نیستن و تعیین خسارت نمیکنن ، میخاستم ببینم چه کاری باید انجام بدم؟ میتونم بدون کارشناسی بیمه از متخلف شاکی بشم؟
جعفر پویش
شرایط سنی
سلام من متولد ۲۲بهمن۷۸هستم
و دانشگاه فرهنگیان شرایط سنی رو گذاشته روی ۲۴سال تمام
الان این ۲۴سال تمام میشه ۲۴سال و ۱۲ ماه یا ۲۳سال و ۱۲ماه