مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امین ا

10 ماه پیش

مالیات

سلام و عرض ارادت
در قولنامه مغازه ای که اجاره کردم این متن نوشته شده :

( مالیات مشاغل بر عهده مستاحر می باشد و مستاحر موظف می باشد زمان تخلیه آن را تسویه کند و دویست ملیون وجه التزام در نظر گرفته میشود )

آیا تحت عنوان مالیات مشاغل موجر می تواند امالیات بر احاره یعنی مالیات بر مستغلات را هم از من بگیرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سید محمود سید علی نقی

7 سال پیش

سفته با مبلغ بالا

مرسی . از پاسختون . اگر مبلغ سفته بالا باشه مبلغ یک میلیارد شرکتی در زمینه تعمیرات موبایل از بنده خواسته جهت کار این مبلغ سفته را ضمانت کنم ، آیا امکان سو استفاده هست ؟ البته گفته تا پنج سال باید در شرکت باشی .

پروفایل کاربر

صابر ع

11 ماه پیش

ممنوع المعامله

در صورتی که بخواهیم برای نقل و انتقال خودرو از فروشنده وکالت تعویض پلاک بگیریم و در واقع در دفتر اسناد رسمی کل وجه معامله را تسویه نماییم، چطور میتوان از عدم ممنوع المعامله بودن فروشنده مطمئن شد. و اگر بعد از تسویه و در مرکز تعویض پلاک متوجه ممنوع المعامله بودن فروشنده شویم چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پروفایل کاربر

بردیا رفیعی

6 ماه پیش

گم شدن سفته

سلام کارفرما از من سفته گرفته برای ضمانت حالا نه حقوق میده نه سفته میگه سفته ها رو گم کردم،شماره سریال سفته هم ندارم،چه راه حلی داره که جلو سواستفاده از سفته رو بگیرم؟