
Amir Khizi
در خصوص فسخ
باسلام و عرض وقتبخیری،
۱- آیا برای فسخ قرارداد باید مقدمتا اعمال فسخ و اراده فاسخ به طرق مختلف به طرف دوم قرارداد اعلام و ابلاغ بشه یا اعمال و اطلاع دادن الزامی نیست و اختیاری است؟
۲- اگر فاسخ مقدمتا اعمال فسخ نکنه و اراده خودشو مبنی بر فسخ قرارداد را به طرف دوم قرارداد اعلام و ابلاغ نکنه ،وضعیت و نتیجه پرونده مطروحه دایر بر خواسته تایید فسخ بر مبنای تخلف از تعهدات قراردادی چه حالتی پیدا میکنه؟
۳- و اگر مدت زمان اعمال فسخ در قرارداد باشه، حدودا و عرفا مدت زمان استفاده فاسخ از خیار فسخ پس از چه مدت از اتمام زمان اعمال فسخ منعکس در قرارداد معتبر خواهد بود ؟
با احترام
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

طاها بشارت
حق کپی رایت
سلام. اگر ابتدای یک کتاب نوشته شده باشد «هرگونه کپی،تکثیر و استفاده از این کتاب به غیر از یک نفر خریدار پیگرد قانونی دارد» آیا قانونی وجود دارد که دانلود رایگان pdf کتاب خلاف آن باشد؟

داریوش پاپری
تقسیم ارث
با سلام .دو عدد زمین شریکی هست که به هر یک از وراث نصف زمین به ارث رسیده .بعد یکی از وراث به دادگاه شکایت کرد که بیاین تعیین تکلیف کنید یه زمین کاملی شما بردارید یک زمین کاملی نفر دیگه. حالا تو دادگاه مقرر شد که اون زمینی که گرونتره برای من و ارزونتره برای اون .ولی ۱۰۰ میلیون ما به التفاوت را باید به حساب طرف واریز کنم .منم بعد از دادگاه ۸۰ میلیون بجای ۱۰۰ میلیون به حساب طرف واریز کردم و اون طرف اومد دفتر خدمات قضایی یه لایحه نوشته که من به ۸۰ میلیون راضی هستم و از ۲۰ میلیون بقیه میگذرم و امضا کرده .الان مشکلی که پیش اومده و باعث نگرانیم شده اینه تو اون لایحه که وکیل تنظیم کرد و نوشت .نوشته که از بانک رفاه شعبه مرکزی این پول واریز شده در حالی که از شعبه چمران واریز کردم .یعنی اسم بانک درست نوشته ولی اسم شعبه اشتباه نوشته. خود فیش واریزی هم تو سامانه اسکن کردن و فرستادن. میخواستم بدونم ممکنه مشکلی از بابت اینکه اسم شعبه بانک اشتباه نوشته شده پیش بیاد؟

سیدعلی اصغر میرعیسایی
ندادن حواله
باسلام ظهرحواله ای بصورت متقلبانه ازبنده امضاواثرانگشت گرفتن درکارشناسی تاییدشدخواهان مغازه اموگرفته الان ۲سال بهشون میگم ملک منوازبابت ضمانت گرفتی حواله روبیارنمیاره
بنطرحضرات عالی چ نوع شکایتی کنم(حقوقی یاکیفری)تابتوانم حواله ایکه بابتش دین روپرداخت کردم بگیرم.
۲.اگردردادگاه بگویدحواله را گم کردم چ کنم؟
چون الان متوجه شدم تاریخ حواله دستخوردگی داره دوباره میخواهم اصل حواله روببرم کارشناسی
۳.بنده که ضامن حواله ام وحواله ام حامل میباشد میتونم از دست گیرنده مال شکایت کنم؟تاثیرمثبتی دارد؟
صادرکننده حواله فردی معتادوکارتن خوابه ومتواری مشخص نیست اصلا درقیدحیاط باشدیانه یااینکه ازکشورخارج نشده باشد. ممنونم از جواب وراهنماییتون.