مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

وحید خورشید

9 ماه پیش

قرارداد رهن و کرایه به عنوان مستاجر با وجود ممنوع المعامله بودن

سلام وقتتون بخیر
من ممنوع المعامله هستم و میخوام به عنوان مستاجر خانه‌ای را رهن و اجاره بگیرم
آیا در رهن خانه به مشکل میخورم یا مشکلی ندارد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عسل نفیسی

2 ماه پیش

سوپیشینه کیفری

یکی از بستگانم چند سال پیش به جرم مشارکت در سرقت به زندان رفته بود و سابقه کیفری داشت و دیگر ب هیچ عنوان تکرار نکرد و حالا بعد سال ها میخواد تشکیل زندگی بده خانواده همسر گواهی عدم سوپیشینه و سابقه میخوان... و پسر خودش رفته دراورده.. زده فاقد سوپشینه کیفری... سوالم اینجاس که درسته که زده فاقد سوپشینه کیفری ولی اینی که در سایت دادگستری برای همیشه ثبت هست.. بعدا برای استخدام دولتی یا کارهای دیگه مشکلی ایجاد نکنه؟؟؟ که مثلا بگن سابقه دار بوده؟ مهم اونی ک تو سایت دادگستری ثبت هسته یا همون گواهی عدم سوپشینه؟

و اگر طرف همسر با کد ملی استعلام از دادگستری بگیره یا خدمات قضائی... معلوم میشه ک سابقه دار بوده یا خیر؟

خیلی لطف میکنید اگر جواب بدید من خیلی نگرانم??

پروفایل کاربر

حبیب رجبی

10 ماه پیش

شکایت از همسایه طبقه بالا

سلام همسایه طبقه ی بالا مستاجر هستن. لوله فاضلاب خونه اش نشت آب داشته و کابینت چوبی و وسایل برقی ما دچار خسارت شده . الان وضعیت ما به چه شکل هست؟ باید از مستاجر شکایت کنم یا مالک؟ میشه شکایت کرد؟ مالک خانه با پرخاشگری من را مقصر اعلام کرده. راهنمایی میفرمایید?

پروفایل کاربر

محمد شهبا

2 سال پیش

اعتبار به امر مختومه حقوقی

باسلام من درسال 97 دادخواست الزام به انجام تعهد موضوع اجرت و حق السعی دادم نسبت به یه قرارداد دعوای بنده با استناد به ماده ۱۹۷ ایین دادرسی منجر به رای بر رد دعوی و بی حقی شد و رای در تجدید نظر هم قطعی شد حالا با گرفتن تامین دلیل جدید مجددا دادخواست الزام به انجام تعهد موضوع واگذاری و انتقال در رابطه با همان قرارداد با همان اصحاب دعوای قبلی دادم آیا با اینکه جهت دعوا عوض شده اعتبار به امر مختومه حساب میشه یا نه؟چون جلسه اول طرف مقابل دفاع نمود که دعوا واهی است اعتبار امر مختومه میباشد و تا الان هنوز هیچ رای صادر نشده نظر شما چیست؟