وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نیما تقی زاده

به عهده نگرفتن تعهد پزشکی

با سلام مهر ۱۴۰۱ پزشکی تعهدی زندان آمل قبول شدم ولی هنوز که هنوزه با وجود پیگیری های زیاد نه علوم پزشکی تعهدمو قبول میکنه نه امور زندان ها دانشگاه هم میگه اگه قبول نکنن باید بری بیرون ، چی کار کنم ؟ از نظر قانونی اصلا چنین حقی دارن ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابوالفضل نصیری

حقوقی

۱_اگر آقای (الف)، در کنار خیابان سنگی قرار دهد و آقای (ب) برای شستن خودرو خود، خیابان را با مایع شوینده لغزنده کرده باشد و از طرفی هم آقای (ج) برای شادی کردن در روز چهارشنبه سوری، آتشی روشن کرده باشد؛ حال چنانچه آقای (د) در حین عبور از خیابان با موتورسیکلت به دلیل برخورد به سنگ، بر روی زمین خورده و به دلیل لغزیدن به داخل آتش افتاده و فوت کند در این حالت کدام یک از افراد مسئول خواهند بود؟(با مستند قانونی توضیح دهید)

پروفایل کاربر

مریم سلطانی

پاسبورت فیک

سلام
ایا تهیه پاسبورت فیک از طرف شرکتی که برای تدریس معلم درسطح بین المللی به دلیل تحریم ایران انجام میشه برای شخص معلم خلاف قانون هست یا اشکالی نداره؟ فقط به منظور تدریس در پلاتفرم تدریس بین المللی پرپلی هست که ملیت را ملیتی غیر ایرانی درج میکنه و منظور مهاجرت نیست

پروفایل کاربر

سپهر سپهران

بار حقوقی جملات در قرار داد ها

اگر در مبایعه نامه ٢جمله زیر نگارش شود چه بار حقوقی و مسولیت و تبعات حقوقی به دنبال دارد و بوجود می اورد ?
1_فروشنده تعهد میدهد هیچگونه حق مالکیت نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت. (اسقاط حق مالکیت )
2_فروشنده تعهد میدهد هیچگونه ادعایی نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت.
3_حال اگر فروشنده بر خلاف تعهدات ذکر شده بالا که در مبایعه نامه امده چه تبعاتی دارد ?
4_حال اگر فروشنده مغایر تعهدات ذکر عملی انجام دهد ایا خریدار از دادگاه میتواند بخواهد فروشنده را ملزم به انجام تعهدات ذکر شده کند ?