مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نیما تقی زاده

به عهده نگرفتن تعهد پزشکی

با سلام مهر ۱۴۰۱ پزشکی تعهدی زندان آمل قبول شدم ولی هنوز که هنوزه با وجود پیگیری های زیاد نه علوم پزشکی تعهدمو قبول میکنه نه امور زندان ها دانشگاه هم میگه اگه قبول نکنن باید بری بیرون ، چی کار کنم ؟ از نظر قانونی اصلا چنین حقی دارن ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رنجبر

ابطال سند رسمی و الزام ب تنظیم سند

باسلام

بنده با فرد دیگری در بنگاه املاک یه واحد آپارتمان رو بصورت مشاعی هرکدام 3دانگ از صاحب ملک خریداری کردیم.هنگام خرید، ملک مورد نظر سند تک برگ نداشت.بنده بعداز چندماه سندتک برگ منزل را بصورت 6دانگ بنام خودم گرفتم..نفر دوم الان شکایت ابطال سند رسمی و الزام به تنظیم سند کردند.

میخواستم ببینم امکان داره بنده اظهار نامه مبنی بر قصدفروش سهم خودم برای نفر دیگر بفرستم و قبل از اینکه اون بتونه رای تنظیم سند یا ابطال سند رو بگیره ،بنده سهم خودمو بفروشم به دیگری ؟

پروفایل کاربر

امید فرجی

شکایت از وکیل

با سلام - وقت بخیر - بنده درواقع شکایت از وکیلی دارم که بعد از نه ماه کم کاری و سهل انگاری ، متوجه شدیم که بصورت الکترونیک شکایت ثبت کرده و هیچ گونه تفهیمی به هیچ یک از موکلین ننموده است . ضمن اینکه هیچ گونه قرارداد فیزیکی و مستندی هم از هیچ یک از موکلین ندارد . در واقع ایشان بدون هیچ هماهنگی ، و بدون دادن اطلاعات کافی به موکلین ، در بهمن ماه سال 1401 ، درخواست نمودند که "رمز پیامکی ارسال شده از ثنا را برای من بخوانید ! " و با اعلام همین پیامک ، ماه قبل متوجه شدیم که ایشان ثبت وکالت نموده است !
میدانم که نباید کد پیامک را اعلام میکردیم ، اما در پیامک هم متنی مبنی بر تایید وکالت ایشان در پیامک هم عنوان نشده بود و فقط بعنوان یک کد رمز بود که معمولا برای مشاهده ی ابلاغیه ها بکار میرود ، داخل سایت eblagh.adliran.ir نیز در آن زمان چیزی در این خصوص توضیح داده نشده بود و ایشان با علم به این موضوع در واقع به ضرر ما و به نفع خودشان اقدام نمودند و حتی اخیرا هم اصرار داشت که " نمیخواهید من را عزل کنید ! " که اخیرا متوجه شدیم ، طبق یکی از بند های وکالتنامه ، در صورت عزل میخواهد کل مبلغ حق الوکاله را بگیرد !!!
حال با توجه به این موارد ، بنده و سایر موکلین چگونه میتوانیم از ایشان شکایت و این قرارداد را باطل کنیم ؟

پروفایل کاربر

(reza(daryush homayuni

شرایط قرار داد

در نوشتن قرار داد چه شرایطی بایدداشته باشد