مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فاطمه م

1 سال پیش

انتقال سند

با سلام و احترام
خواهر بنده ساکن آلمان هستن و در حال حاضرامکان سفر به ایران رو ندارن.
ایشون دو سال پیش مبلغی پول فرستادن که من یک واحد آپارتمان براشون خریداری کنم.
این اپارتمان به نام خود من هست و خودم توش ساکن هستم.
می‌خواستم بدونم چطور می‌تونم بدون حضور خواهرم، خونه رو به نام خودش بزنم؟
ایشون از چه طریقی و به چه کسی باید از آلمان وکالت بدن؟
ممنون می‌شم‌اگه دقیق مراحل کار رو بفرمایید.
سپاسگزارم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید کاربر

2 ماه پیش

محل سکونت زوج و زوجه

خونه ای دارم که دو دانگ آن به نام من و 4 دانگ آن به نام خواهر برادرم هست. خواهر و برادر من بابت سکونت من در منزل فوق هیج شکایتی ندارن و کاملا. راضی هستن ، چون خودشان خونه دارن. منزل فوق دارای تمام امکانات مناسب که در شأن زن باشد مثل اجاق یخجال و... دارد و کم کسری ندارد. خانمم راضی نیست که اینجا زندگی کند. آیا با این شرایط میتوانم بعد از سکونت خودم و عدم مراجعه خانم به محل سکونت فوق ، قانونا نسبت به عدم تمکین وی اقدام کنمٕ ؟ یا باید حتما 6 دانگ به نام خونه باشه؟

پروفایل کاربر

علی حسینی

11 ماه پیش

بومی گزینی

با سلام رقیبان بنده تو شناسنامه متولد شهرستان بنده هستند ولی اصلا اینجا سکونت ندارند یعنی شهرستان بنده سکونت ندارند فقط در آن زمان از اینجا شناسنامه گرفتند چگونه میتونم از حق خودم در آزمون استخدامی دفاع نمایم چون از امتیاز بومی گزینی استفاده نمودند ۰

پروفایل کاربر

یوسف دریس

2 ماه پیش

خرید اینترنتی از وبسایت ترب

بنده یه مکملی گرفتم از سایت مکمل امیر که مورد ضمانت ترب بود خریده بودم بدون اطلاع از تاریخ مکمکل زمانی که این مکمل به دست من رسید ۱۴۰۴/۱۰/۴ بود و وقتی بسته مکمل باز کردم دیدم تاریخش انقضا نوشته ۲۰۲۶/۰۱ یعنی ۱۱ دی ۱۴۰۴ باطل میشه در حالی که در هنگام سفارش بهشون گفتم مدت زمان بیشتری داشت باشد برای مصرف ولی بدون توجه به حرف من و اطلاع دادن به من.. مکمل برام فرستادم.. مکملی که ۲ ماه نیاز دارد مصرف کنم و من بی خبر دوتا بسته مکمل یعنی ۴ ماه نیاز دارم برای مصرف.. به صاحب سایت گفتم ولی زیر بار نرفت و کارشناسان ترب هم به نفع صاحب سایت رای دادن بدون توجه به خریداران.