پروفایل کاربر

محسن عبدی

ترک انفاق کیفری

با سلام و خسته نباشید
در رابطه با جرم کیفری ترک انفاق و اینکه این جرم بر نفقه گذشته شامل نمیشود معنیش چی است . یعنی اگه زوجه شکایت حقوقی کنه و زوج بابت نفقه گذشته محکوم بشه و برای اینده هم مبلغ ماهیانه مشخص کنندو زوج هم نفقه گذشته رو بعد از صدور حکم تسویه کنه و نفقه های اینده رو هم در زمان سررسید اینده پرداخت خواهد شد باز هم زوجه میتوند به سبب این محکومیت حقوقی از زوج شکایت کیفری هم کند؟ (لازم به ذکر هست زوج و زوجه در مدت پس از عقد و قبل از عروسی سپری میکنن که زوجه به دلیل حق حبس حاضر به تمکین نمیباشد)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی بابایی راد

کلاهبرداری

با سلام.پدر بنده یک آپارتمان داشت که برای من صلح زده بودن.یک نفر آشنا به بنده گفت که آپارتمانت رو بده و من در ازای پولش در ساخت یه ساختمان دیگر شریکت میکنم .منم به پدرم گفتم ایشان هم آمدن و به ایشان وکالت فروش دادن. بعد این آقا آپارتمان رو فروخت و یه قرارداد دستی با بنده نوشت .بعد هم اعلام ورشکستگی کرد و از طریق یک آشنا منو گول زدن به بهانه این که میخواهیم ازش شکایت کنیم حتی اون قرارداد رو هم ازم گرفتن . حالا من نه متراژی از آپارتمان در حال ساخت بهم رسید نه هیچی . آبرومم جلوی خانوادم رفته . میشه من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟ خیلی ممنونم . واقعا حال روحیم بده

پروفایل کاربر

گلثوم رضایی منش

پروانه کسب

پروانه کسب نانوایی رو خریدم وکالت دارم اما کارت خوان تا زمانی که پروانه به اسم ایشون هست کارت خوان هم حساب بانک دست ایشون هست من میتونم واسه کارت شکایت کنم

پروفایل کاربر

محمد امینی

حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی

با سلام و عرض اداب و احترام .


خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :

« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »

سئوال :

1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟


2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟

3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟

4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟

5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟

با تشکر مجدد

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد