
امید بهمنی علمداری
ممانعت از ملایات طفل
باسلام خانم اینجانب باتوجه به حکم که روزونجشنبه۸صبع تاجمعه۸شب هست ازاوردن فرزنددر بهزیستی ممانعت میکند منم بنابه دستورقضایی شکایت وهفته بعدجلسه هست ولی درروندپرونده قاضی به انوان احضارمتهم وابلاغیه به خانم فرستاده ومنو درجلسه احضارنکرده درصورتی که من طی لایحه ای صورتجلسه بهزیستی .اضهارنامه.دستورمتععد شدن بین من وخانم که پیش همین قاضی بودکه مانع نشود و پیامک رافرستادم واینکه به خانم دوباره اضهارنامه فرستادم وقت قاضی هارانگیربیا توافق کنیم ولی جوابی نمیده الان چراقاضی منواحضارنکرده وچه حکمی میده باتوجه به مدراک کافی واینکه چکارکنم ملاقات رابگیرم ۱ماهه ندیدم وجوابم رانمیده بااحترام
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امیر تیموری
کلاهبرداری
سلام خدا قوت
چند سال پیش خط موبایل ثابتم را فروختم بخاطر گم کردن کارت ملی م پست بانک سند رو انتقال نداد تا اینکه متوجه شدم با همان خط کلاهبرداری انجام شده و اموران بانکی من مسدود شده هست .
راه چاره چیست؟
سپاس فراوان.

مینا تقی زاده
نحوه شکایت از شهادت دروغ
خانمی که ازم کلاهبرداری کرده بود فردای روزی که حکم جلبش صادر شده بود شکایت کذبی مبنی بر تهدید و توهین و اخاذی کرده بود که با وجود تناقض حرفهای شاکی و شهود در دادیاری کیفرخواست خوردم فقط بخاطر اینکه شاکی دارای بند پ بود ولی دادگاه کیفری ۲ تناقض را تشخیص و حکم برائت صادر کرد برای شکایت از شاهدین که در چند جا شهادت دروغ دادن چیکار باید بکنم؟؟

بهداد شعبانی
عدم پاسخگویی بیمه برای تصادف
یک ماه از تصادف ماشینم میگذره که البته مقصر حادثه توسط راهنمایی رانندگی مشخص شده و کروکی به بیمه مربوطه ارسال شده و ب غیر از من دو ماشین دیگه هم خسارت دیدن ، بعد از گذشت یک ماه ک از کارشناسی توسط بیمه گذشته ، پاسخگو نیستن و تعیین خسارت نمیکنن ، میخاستم ببینم چه کاری باید انجام بدم؟ میتونم بدون کارشناسی بیمه از متخلف شاکی بشم؟