محمدجواد محمدی
شکایت از سازمان سجنش در دیوان عدالت اداری
سلام وقت بخیر
طبق حکم دیوان عدالت اداری در سال 1399، " محرومیت پذیرفته شدگان روزانه ارشد از کنکور سال بعد" لغو شده بود، اما سازمان سنجش 2 روز قبل از انتشار دفترچه ثبت نام ارشد 1404 دوباره این قانون را اجرا کرده و دواطلبین قبولی روزانه 1403 از شرکت در کنکور 1404 محروم شدند.
در حالیکه:
1. طبق قانون، هر تغییری در کنکور یکسال قبل باید به اطلاع داوطلبان برسد.
2. در دفترچه ثبت نام ارشد 1403 و دفترچه انتخاب رشته 1403 به این موضوع که قانون محرومیت دوباره برگشته، اشاره ای نشده است.
3. سیستم پاسخگویی کارشناسان سنجش در سوال تعداد زیادی از داوطلبان درمورد محرومیت به صراحت گفتن که محرومیت وجود ندارد و مستندات آن موجود است.
4. حتی در بخش سوالات متداول سایت سنجش هم به این موضوع اشاره ای نشده که هم اکنون در سایت سنجش قابل مشاهده است.
به نظر شما میتوان با شکایت داوطلبانی که از این موضوع متضرر شدند در دیوان عدالت اداری این قانون محرومیت را تعلیق کرده یا تبصره ای اضافه شود تا پذیرفته شدگان 1403 دوباره بتوانند در کنکور ارشد امسال شرکت کنند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ابوالفضل مرادی
جواب ندادن طلبکار
سلام بنده شغلم برق هست
یه کار برای اداره ورزش انجام دادم
شیش کاه هرچه پیگیری کردم هیچکس جتی جواب تماسم هم نداد قطعات کار هم از جیب خریده بودم
حالا دو هفته پیش رفتم وسایلی که براشون بسته بودم رو باز کردم اما هرچی زنگ زدم که بهشون اطلاع بدم میخوام وسایل رو بردارم هم جواب ندادن
الان رفته به جرم سرقت ازم شکایت کرده
چک و قرار داد هم ازش دارم اما چک مشکل داشت نشد فرمش بزنم
علیرضا عباسی
تقسیم ارث
با سلام و احترام. پدر من تقریبا 8 سال پیش فوت کردند. دو آپارتمان در مشهد داشتند یکی 75 متر و دیگری 102 متر. من پسر ارشد بودم، یک برادر 50 ساله دارم که محجور است که مادرم بعد از فوت پدر قیم او شدند و دو خواهر دارم. من در شهر دیگری زندگی میکنم و برای تقسیم ارث به مادرم وکالت دادم تا هرطور مایل است تصمیم بگیرد. اکنون هر دو آپارتمان فروخته شد و من متوجه شدم که خواهرانم در هنگام تقسیم ارث واحد بزرگتر را به نام خود زده اند و واحد کوچک را به نام برادر محجورم مضاف بر اینکه حق یک هشتم مادر را هم پس از فروش پرداخت نمیکنند و من هم که هیچ، در حالیکه نیت من از دادن وکالت به مادرم تامین آتیه ایشان و برادر محجورم بود. آیا میتوانم برعلیه خواهرهایم که با سو استفاده از احساسات مادری حق و حقوق ایشان، برادر مریضم و من را نادیده گرفته اند اقامه دعوی و شکایت کنم و مبلغ اضافه ای که بیشتر از حقشان است را پس بگیرم. با عرض پوزش از طولانی شدن متن، ممنون میشوم راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.
شهرام صارمی
مطالبه ی ثمن
پدرم ثمن آپارتمانی که برادرم خریداری کرده است را از حساب خودش پرداخت کرده است و در بیع نامه هم پرداخت ثمن از جانب پدرم( از طریق واریز از حساب پدرم به حساب فروشنده) ذکر شده است حال اینکه پدرم ثمن پرداختی را میتواند از برادرم پس بگیرد؟؟ لازم به ذکر است ملک مذکور از مالکیت فروشنده مستقیم به برادرم منتقل شده است.
و نکته بعدی اینکه ثمن پرداختی را پدرم به برادرم قرض داده و اینجانب هم شاهد اینکه ثمن پرداختی به عنوان قرض به بردارم داده شده است هم میباشم
اما برادرم حاضر به استرداد ثمن به پدرم نمیباشد
راه حل چیست؟؟