مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی عزیزی

9 ماه پیش

عدم قبول بیمه حق التدریسی

ز تاریخ1377/7/1 تا تاریخ 1381/3/31 در نهضت سواد آموزی به صورت حق التدریسی بودم که نهضت سازمان وابسته به آموزش وپروش. از طرف نهضت بیمه های واریز شده برای هر ماه از 8 روز تا 31 روز در این مدت 5 سال با تجمیع بیمه ها سابقه 2 سال و3 ماه و 15 روز شده
همزمان در این مدت در آموزش وپروش نیز حق التدریسی پاره وقت بودم. وبه استنادبخشنامه710/5 مورخ 1396/3/10
وزارت آموزش وپرورش.در این مدت هم 2سال و3 ماه و14 روز با پرداخت کسورات باز نشستگی سابقه دارم.
آموزش و پرورش محل خدمت بازنشسته نموده. ولی صندون کشوری .سابقه حق التدریسی رابا وجود پرداخت کسور ات صندوق در سال 1395 قبول نداره.میگوید تداخل داره به صندوق می گویم در ماه های که نهضت کمتر از 30 پرداخت نموده با حق التدریسی تکمیل گردد قبول نکرده .
سوال:با توجه به اینکه هردو محل هدف شان در یک راستا می باشد واز همه مهمتر هردو سنوات غیر رسمی آیا به اون شکلی که در بالا گفته شد قابل تجمیع هستد یا نه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عزیزه مباهی

2 ماه پیش

نگه داشتن عکس شخصی

سلام و خدا قوت

من و همکاران و خانواده هاشون چند سالی هست مراوده خانوادگی داریم . زن سابق یکی از همکارانم از طریق شخص نامشخصی که عکسی از یکی دوتا از مهمانی ها به دستش رسیده که ظاهرا هم باهاش اذیت میکنه . البته لازم به ذکره که عکسها کاملا با پوشش معمولی در حدی که فقط شال سرم نیست ولی پوشیده هست و خانوادگیه طبیعتا . زن سابق همکارم عکسهایی که من داخلش هستم رو میفرسته و میگه زن گرفتی مبارکه و از این حرفا . میخوام بدونم که چنین حرفایی و دریافت این عکسها از شخص نامشخص داخل این جمع دوستان ما، در حالی که عکسها جایی هم منتشر نشده، قابل پیگیری هست از نظر حقوقی یا خیر چون این خانم چندمین باره به شکل های مختلف برای من یا سایر همکاران چه خانم چه اقا حرف های نامربوط درباره این همکارم که ازش جدا شده میزنه و کلا قصد تخریبشو داره چون ایشون دو تا بچه هم داره . ایشون عکسها رو داخل واتساپ برای همکارم فرستاده . این قابل شکایت هست از طرف من ؟ که چرا عکس من بی اجازه دست شماست؟

پروفایل کاربر

لیلا ناصری

2 سال پیش

شکایت از زوج زوج

سلام همسرم درخواست طلاق داده و پرونده رفته تجدید نظر در حالی ک بنده باردارم و نه ماهم هست و اصلا پیگیر بچه نیست و براش مهم نیست چندین بار بهش پیام دادم و گفتم ک بیا در مورد وضعیت بچه خبر دارشد چون رشد بچه مشکل داره اما نمیاد و ن هزینه لی میده میشه ازش شکایت کنم ک اگه فردا بچه مشکلی داشته باشه گردنم نندازننن؟عنوان شکایت چی باشه؟

پروفایل کاربر

اکبر ابراهیمی

6 ماه پیش

پیام صدور تخلف

سلام

بنده پروانه اشتغال رانندگان رو دارم

برای صدور باربرگ

این پیام برای بنده اومده

چیکار باید بکنم؟

کجا باید مراجعه کنم؟





کاربر گرامی

به دلیل تخلف در صدور باربرگ(بارنامه شهری)، دسترسی شما مسدود گردیده است. از طریق مراجع نظارتی بررسی و برخورد لازم صورت خواهد گرفت.