مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نسرین علیرضایی

8 ماه پیش

دستور موقت و صدور اجرائیه

آیا می شود فرضی را تصور کرد که مرجع صدور اجرائیه دادگاه تجدید نظر باشد؟ به چه صورت؟
آیا امکان صدور اجرائیه توسط دیوان عالی کشور وجود دارد؟
آیا در امور حسبی امکان صدور دستور موقت وجود دارد؟باذکرمثال
آیاصدور دستوردرمقابل صدور دستور موقت دیگر امکان پذیراست؟به چه صورت؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سما نصرتی

1 سال پیش

شکایت از برنامه ترب

یک گوشی از سایت ترب سفارش دادم
اما ۴ روز بعد سفارش من ان فروشگاه در ترب غیر فعال شده الان سفارشم به دست من نرسیده ترب هم پاسخگو نیست چه کار باید انجام دهم؟

پروفایل کاربر

مصطفی محمدی

2 سال پیش

ملکی (مزاحمت و ممانعت و خسارت)

سلام وقتتون بخیر
من داخل محدوده یک شرکتی زمین دارم و الان شرکت مانع میشه که من برم سر زمینم و به زمین منم خسارت وارد کرده و من رفتم شکایت کردم و درخواست خسارت کردم و تو دادخواستم نوشتم که درب و حصار رو بردارن و خسارتی که وارد کردن رو جبران کنن.
و حالا متوجه شدم این مزاحمت و ممانعتی که با کذاشتن درب ایجاد کردن جنبه کیفری هم داره
و الان سوالم اینجاست که ایا ضمن لایحه ای میتونم افزایش خواسته بدم و جنبه کیفریش رو هم پیگیری کنم یا نمیتونم؟
و این افزایش رو قبل جلسه اول برم از الکترونیک قضایی انجام بدم یا همون جلسه اول خود قاضی هم میتونه افزایش خواستم رو به پرونده اضافه کنه؟

پروفایل کاربر

محمد نیکبخت

2 سال پیش

چک صیادی

عدد چک صیادی از مشتری به نامم زدند منم بدون ظهرنویس پشت از طریق سامانه زدم به نام تولیدی ایشان هم زدن به نام پارچه فروش/الان برگشت شدند و مجددا پارچه فروش زده به نام تولیدی که بره دنبال کارهاش/مضافم بر اینکه چک از ابتدا ظهرنویس ضامن(شخص ثالث)داره و فرستاده شده/آیا مسئولیتی متوجه من بعنوان انتقال دهنده ی اولیه هست؟؟