مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مسعود یادگار

اعسهر و حداقل پرداختی محکوم به

با سلام واحترام



من محکوم به پرداخت حدود یک میلیارد تومان دین شده ام در حالیکه همسرم توجه به شرایط فعلی  مهربه اش را  اجرا گذاشته و از همه لحاظ تحت فشار هستم ؛تنها منبع درآمدم حقوق فرهنگی بازنشسته ۱۴ میلیونی می باشد



سوال: در خصوص درخواست اعسار در پرداخت دین آیا دادگاه از من پیش پرداخت خواهد گرفت( درحالیکه هیچ پولی جز حقوق ماهانه ندارم که انهن هزبنه دو دخترم می شود  ) و نحوه قسط بندی با توجه به حقوقم چگونه‌است. 



ممنون از پاسخگویی شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد درخواست اعسار و نحوه پرداخت دین، بر اساس قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، شما می‌توانید درخواست اعسار خود را به دادگاه ارائه دهید. در این درخواست، باید وضعیت مالی خود را به طور کامل توضیح دهید و مدارک مربوط به درآمد و هزینه‌های زندگی خود را ارائه کنید.



  1. پیش‌پرداخت: در صورتی که دادگاه اعسار شما را بپذیرد، ممکن است نیازی به پرداخت پیش‌پرداخت نباشد. اما در برخی موارد، دادگاه ممکن است مبلغی را به عنوان پیش‌پرداخت تعیین کند. این موضوع بستگی به نظر دادگاه و شرایط مالی شما دارد.



  2. نحوه قسط‌بندی: دادگاه با توجه به درآمد و هزینه‌های ضروری شما، میزان اقساط را تعیین می‌کند. بر اساس ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، در تعیین اقساط باید میزان درآمد و معیشت ضروری شما لحاظ شود تا توانایی پرداخت آن را داشته باشید.



  3. مدارک لازم: برای اثبات اعسار، باید مدارکی مانند فیش حقوقی، هزینه‌های زندگی، و هرگونه مدرک دیگری که نشان‌دهنده وضعیت مالی شما باشد، به دادگاه ارائه دهید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور مالی و اعسار مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای وضعیت خود پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بیتا نجفی

معامله با پسر زیر ۱۸ سال

سلام
وقتتون به خیر ممنون میشم منو راهنمایی کنید
فردی با پسر من که زیر ۱۸ سال سن داره معامله کرده و بیان میکنه که ۲ فقره اسب به پسر من فروخته و پسر من رو گول زده وکلی طلا از اون گرفته که در مقابل بهش اسب بده
هیچ اسبی به اون نداده و یک قول نامه هم خودش نوشته داده پسر من بدون اینکه بخونه امضا کرده
الان که دادگاه شکایت کردم حق رو به اون فردی میده که پسر منو گول زده
هر چی به قاضی میگم اون زیر ۱۸ ساله و معامله باطل هستش
قبول نمیکنه و میگه چون بالای ۱۵ سال سن داره نمیتونم بگم این معامله باطل هستش

پروفایل کاربر

مدرک محمدزاده

دعوا جلب ثالث در تجدید نظر خواهی

سلام خواهان هستم در یه پرونده در مرحله بدوی علیه کارفرما اداره جهاد کشاورزی و پیمانکارم طرح دعوا نمودم
دادگاه نظریه کارشناسی رو قبول کردن پیمانکار ۶۰ درصد تقصیر گرفت و محکوم به پرداخت خسارت به بنده شد
نظریه کارشناس ۳ نفره مورد تایید دادگاه قرار گرفت مهندس ناظر ۱۰ درصد و خودم هم خواهان ۳۰ درصد مقصر شدیم الان دادگاه محترم به دلیل عدم طرح دعوا به طرفیت مهندس ناظر در مرحله بدوی
محکوم به پرداخت خسارت ۱۰ درصد در حق خواهان ( اینجانب ) نشده و حق اعتراض در مرحله تجدید نظر خواهی توسط قاضی داده شده سوال بنده ( خواهان ) اینه اگه جهت جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق قانونیم بخوام دادخواست جلب ثالث به طرفیت مهندس ناظر در تجدید نظر خواهی تقدیم کنم فقط باید به طرفیت مهندس ناظر باشه یا مهندس ناظر + کلیه خواندگان در مرحله بدوی ؟

پروفایل کاربر

کریم بدرلو

فحاشی و توهین تلفنی

سلام ببخشید شخصی از بنده شکایت کرده که من تلفنی به او فحاشی و توهین کردم و می گوید شاهد جور کردم که شهادت دهند من چگونه میتوانم بی گناهی خودم را اثبات کنم؟