وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مسعود یادگار

اعسهر و حداقل پرداختی محکوم به

با سلام واحترام



من محکوم به پرداخت حدود یک میلیارد تومان دین شده ام در حالیکه همسرم توجه به شرایط فعلی  مهربه اش را  اجرا گذاشته و از همه لحاظ تحت فشار هستم ؛تنها منبع درآمدم حقوق فرهنگی بازنشسته ۱۴ میلیونی می باشد



سوال: در خصوص درخواست اعسار در پرداخت دین آیا دادگاه از من پیش پرداخت خواهد گرفت( درحالیکه هیچ پولی جز حقوق ماهانه ندارم که انهن هزبنه دو دخترم می شود  ) و نحوه قسط بندی با توجه به حقوقم چگونه‌است. 



ممنون از پاسخگویی شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد درخواست اعسار و نحوه پرداخت دین، بر اساس قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، شما می‌توانید درخواست اعسار خود را به دادگاه ارائه دهید. در این درخواست، باید وضعیت مالی خود را به طور کامل توضیح دهید و مدارک مربوط به درآمد و هزینه‌های زندگی خود را ارائه کنید.



  1. پیش‌پرداخت: در صورتی که دادگاه اعسار شما را بپذیرد، ممکن است نیازی به پرداخت پیش‌پرداخت نباشد. اما در برخی موارد، دادگاه ممکن است مبلغی را به عنوان پیش‌پرداخت تعیین کند. این موضوع بستگی به نظر دادگاه و شرایط مالی شما دارد.



  2. نحوه قسط‌بندی: دادگاه با توجه به درآمد و هزینه‌های ضروری شما، میزان اقساط را تعیین می‌کند. بر اساس ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، در تعیین اقساط باید میزان درآمد و معیشت ضروری شما لحاظ شود تا توانایی پرداخت آن را داشته باشید.



  3. مدارک لازم: برای اثبات اعسار، باید مدارکی مانند فیش حقوقی، هزینه‌های زندگی، و هرگونه مدرک دیگری که نشان‌دهنده وضعیت مالی شما باشد، به دادگاه ارائه دهید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور مالی و اعسار مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای وضعیت خود پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

میثم احمدوند

ضبط اموال ناشی ار ارتشا در تشکیل شبکه ارتشا ماده 4 قانون تشدید مرتکبین

با سلام بنده در یک قرارداد با شهرداری که تحت اجبار مجبور به دادن 8 برگ مبایعه نامه به اعضای شهرداری و شورا شدم و بعد از دستگیری به علت حفظ حقوق حقه خود مطابق ماده 591 قرار منع تعقیب برای بنده صادر شد حال بعد از 4 سال حکم دیگر افراد مرتشی در دادگاه کیفری یک استان البرز صادر شده و همگی به جرم تشکسل شبکه و باند ارتشا به احکام سنگینی محکوم و در دادنامه انها امده که مالی که از ارتشا بدست اورده اند به نفع دولت ضبط می شود حال با توجه به ماده 591 که به صراحت صحبت از استرداد مال الرشا نموده بنده برای اینکه دادگاه این رای را اصلاح کند چه اقدامی باید انجام دهم و دیگر اینکه ایا چنین اقدامی امکان دارد البته نکته حائض اهمین این است که بنده فقط 8 فقره مبایعه نامه املاکی به نام افراد ثالث امضا کرده ام و مال را به کسی تحویل نداده ام و در ید خودم است

پروفایل کاربر

سیدمحمدنوید نوائی

شکوایه

با سلام و وقت بخیر،
آیا میتوانم از کسی که با تحدید به شکایت ودروغهای بی اساس از من اخاذی کرده و نیز دربین عموم مردم و دوستان وآشنایان با من درگیر شده و تهمت زده و توهین کرده و باعث آبرو و حیصیتم شده،شکایت کیفری بکنم؟
آیا توهین و تحدید و نیز اخاذی پول از جرائم کیفری به حساب میآیندو آیا شکواییه من بر این اساس قانونی و قابل پیگیری میباشد؟ سپاسگذارم.

پروفایل کاربر

محمد جوهری

مطالبه طلب یا شکایت از بدهکار

درود وقتتون بخیر،ماه پیش من به یکی از دوستانم اجازه استفاده از سرویس اعتباری اسنپ خودم رو به مبلغ 4 میلیون تومان برای خرید یک کالا دادم،ایشان 1 تومن اول رو در زمان ثبت سفارش از کارت خودشون پرداخت کردن و برای 3 تومن بعدی حدودا 1 ماه است که پاسخگو نیستن.همچنین تمام اطلاعات خرید و سفارش و مشخصات فردی ایشان در سایتی که خرید انجام گرفته موجود است.
اگر ممکنه راهنمایی کنید.با سپاس فراوان از شما