پروفایل کاربر

احسان نبوی

وجه التزام

سلام وقت بخیر.
بنده سال ۱۴۰۲ یک قرارداد بابت خرید گوشی از فروشگاه تنظیم کردم.قیمت روز گوشی۲۶ میلیون بود و براساس خرید قسطی با سود درنظر گرفته شده قیمت گوشی ۳۶میلیوت لحاظ شد که طی ۳ چک پرداخت صورت گرفت.
ازآنجایی که در پرداخت چک ها تاخیر صورت کرفت و چک اخر پرداخت نشد با فروشنده به مشکل خوردیم
حال از آنجایی که وجه التزام ۳۰۰هزار تومن بابت هرروز تاخیر در پرداخت و پاس شدن چک ها لحاظ شده آیا با توجه به مبلغ کل قرار داد و وجه چک ۱۲میلیونی آیا از لحاظ ماده قانونی مبلغ وجه التزام روزانه متعارف می باشد ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی مترجم

پولشویی

با عرض سلام :
شرکت الف به صرافی ب در تهران مراجعه میکند و طی قراردادی از صراف ایرانی درخواست میکند که 200 هزار یوان چین به طرف معامله شرکت ب در چین پرداخت نماید و در همان مرحله معادل ریال انرا همراه با کارمزد مربوطه را به صراف پرداخت میکند.
صرافی ب به کارگزار خود در چین دستور میدهد که 200 هزار یوان چین به شماره حساب معلوم در کشور چین واریز نماید. کارگزار این صرافی شخصی بنام زید در تیمی هکری و کلاهبرداری فعال است و بلافاصله از محل هک کردن حساب شرکتی در کشور چین و کلاهبرداری از همین محل 200 هزار یوان پول حاصل از این کلاهبرداری را به شماره حساب اعلامی از صرافی ایرانی واریز میکند.
پلیس کشور چین بر اساس شکایت مال باخته چینی ( شرکتی که حسابش هک شده بود) رهگیری نموده و 200 هزار یوان را از حساب اعلامی از سوی صرافی را ضبط و به مالباخته مسترد میکند. تمام موارد فوق مورد گواهی پلیس کشور چین و بصورت کاملا رسمی میباشد.
سوال اینجاست: ایا شرکت الف میتواند به طرفیت صرافی ب به اتهام پولشویی در محاکم کیفری طرح دعوی نماید؟ اگر پاسخ اری است محل وقوع جرم در کجاست؟ ایران یا چین ؟
ایا دادگاههای کیفری ایران صلاحیت بررسی را دارند؟ با سپاس از پاسخ شما .

پروفایل کاربر

داریوش احتشامی نیا

سابقه بیمه سختی کار

با سلام، چطور میتوان از بیمه تامین اجتماعی و اداره کار به طور همزمان، جهت عدم تائید سابقه بیمه سختی کار شکایت کرد؟

پروفایل کاربر

رضا رجبی

ممانعت از حق

باسلام قنات را برای حدر نرفتن اب برای ابیاری مزارع ان لوله کشی کرده اند ۸۵ درصد هزینه ان را دولت پرداخت کرده و ۱۵ درصد ان را بصورت خودیاری از مالکین جمع اوری نموده اندو لوله از زمین تعدادی از مالکین منجمله از زمین من عبور کرده است مبلغ خودیاری قرار بوده ساعتی یک میلیون تومان باشد ما دوساعت اب داریم دومیلیون تو مان میشودولی چون لوله از زمین ما عبور کرده و قسمتی از زمین ما تملک گردیده است ما گفتیم پولی نباید بدهیم جهاد کشاورزی هم میگفت چون لوله از زمین شما رفته شما پولی نباید بدهیدپس از انجام لوله کشی فردی از اهالی روستا که مالکیتی از قنات ندارد امده ومیگوید چون کشاورزان بخشی از هزینه لوله کشی را داده اندبه بخشی از لوله ها مالکیت مشاعی پیدا میکنندلذا راضی نیستند شما اب ببرید و ان شخص اجاز نمیدهد ما از لوله اب ببریم و ممانعت خود را قانونی تلقی میکندو میگوید حالا شما بجای دومیلیون تومان باید بیست میلیون تومان بدهی ونمیگذارد ما از لوله اب ببریم به جهاد مراجعه میکنیم میگوید لوله کشی انجام شده شکایت کنید ما دیگر کاری نداریم حالا سوالم این است چون ۸۵ درصد پول لوله رادولت داده و طرح عمومی است و ما خودیاری خود را به دلیل اختلاف پرداخت نکردیم و فرد فوق میخواهد چندین برابر دیگران پول از ما بگیرد تا ما چون لوله از زمینمان رفته پولی نباید پرداخت کنیم وچون خودیاری عملی داوطلبانه از طرف مردم است و به زور نمیتوان وجهی دریافت نمود وفرد فوق مالکیتی از قنات نداردمیتواند مانع ما شود ما برای احقاق حق خود به دادگاه به چه مواردی میتوانم استناد کنیم وبه چه مواد قانونی میتوانم استناد کنم