
سیدحسن حسینی رودین
حقوقی ومالی
آیا اعتبار صلحنامه درصورت فوت مصالح به قوت خود باقی است؟ضمنا مقدارملک صلح شده بعد از صدور سند ثبتی است واز آن جدا نشده است وابستگی به توافق ویرانی وراث مصالح دارد با تشکر از راهنمایی شما
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

الیاس الیاسی
صلاحیت دادگاه صلح
باسلام
بند ۱ ماده 12 قانون جدید شوراهای حل اختلاف در خصوص صلاحیت دادگاه صلح، آیا شامل شخص حقوقی دولتی مثل اداره منابع طبیعی به خواسته مطالبه خسارت به ارزش تا صد میلیون تومان هم میشه یا باید در دادگاه حقوقی طرح دعوا بکنند؟؟

پویا عفاری
عدم ارائه جعبه گوشی موبایل
تیر ماه ۱۴۰۳ گوشی کارکرده به قیمت ۱۱ میلیون تومان از مغازه دارای پروانه کسب معتبر خریدم. مبلغ ۵ میلیون نقدا به کارت همسر فروشنده کارت به کارت کردم. ۶ میلیون باقیمانده در دو فقره چک با مبلغ سه میلیون و سیصد هزار تومان تسلیم فروشنده شد. فروشنده فقط گوشی و کابل و شارژر را به من داد و فاکتور داخل جعبه تا پاس شدن چک ها به امانت ماند. اولین چک توسط فروشنده نقد شد دومی بعلت مشکل امضا برگشت خورد. مبلغ چک مذبور را باز به شماره کارت همسر فروشنده انتقال دادم تا سر فرصت لاشه چک و جعبه را از وی دریافت کنم. متوجه شدم فروشنده چک را در اختیار مغازه دار همکارش قرار داده لذا دوباره مبلغ را به کارت من مسترد کرد و من با مراجعه به مغازه همکار لاشه را گرفته و مبلغ را تسویه نمودم. فروشنده به دلیل برگشت خوردن متعدد چکها اقدام به جمع آوری مغازه نموده بود لیکن به بنده گفت آدرس و شماره سریال را برایش پیامک نمایم تا جعبه و فاکتور را ارسال کند اما ارسال نکرد. ماه هاست تلفنش خاموش است. با مراجعه به اتحادیه مشخصات هویتی و کد ملی فروشنده را دریافت کردم. پروانه کسب فروشنده تا سال ۱۴۰۶ معتبر است اما دیگر مغازه ای ندارد.
من برای دریافت جعبه و انتقال مالکیت چه اقدام حقوقی و چه نوع شکایتی با چه عنوان و تحت کدام ماده و بند و تبصره باید انجام دهم که شامل هزینه های مترتبه شکایت و ۷ ماه بلاتکلیفی ام باشد. هیچ مدرک کاغذی دال بر خرید به بنده ارائه نشده است و انتقال مبالغ به کارت همسر فروشنده انجام یافته است.

هادی مهدوی
سهم هر عضو هیات مدیره یک شرکت در حکم اجراییه
سلام
بنده سالها قبل دارای یک برگ سهم از یک شرکت سهامی خاص بوده ام اخیراْ متوجه شدم که شرکت به مبلغ کلانی در یکی از شعب دادگاه های عمومی محکوم شده است به دلیل طلب بانک از شرکت که البته به دلیل امضا پشت سفته هایی بوده است که در مقابل دریافت وام از بانک صادر شده اند و از طرف دیگر همان سال های قبل محل شرکت و کلیه مایملک آن نیز توسط بانک تصاحب شده است .
حال سوْال من این است که آیا شخص من که تنها دارای یک یرگ سهام بوده ام باید از دید دادگاه به پرداخت کل مبلغ جریمه شوم یا نسبت به مالکیت همان یک سهم باید جریمه پرداخت کنم؟؟