
محمد ...
تمرد از مامور
سلام وقت بخیر عارض باشم به خدمت شما من یک فرهنگی ام چند وقت پیش اتهام تمرد از مامور بهش زدن ولی هیچ گونه درگیری با مامور نداشته منم براش فیش حقوقی گذاشتم الان میخاستم بدونم اگه در دادگاه حاضر نشه چه تبعاتی برای من داره؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

جلال الدین صادقی
حکم سرقت تعزیری بدون سابقه کیفری
من یک ماه پیش به جرم سرقت 6 عدد تن ماهی از فروشگاه...دستگیر شدم و 12 روز در بازداشتگاه ساحلی قم زندانی بودم. متأسفانه 2 تا سابقه سرقت دیگر هم در همین حد و اندازه دارم. رضایت شاکی را گرفته ام و ضمیمه پرونده کرده ام. یعنی شاکی خصوصی رضایت داده. پرونده من الان از دادسرا رفته به دادگاه کیفری دو. میخاستم بدونم با توجه به شرایطم و میزان سرقتم حکم قاضی چی میتونه باشه؟ یکی از همکاران سایت تان جواب داده اند که حبس کوتاه مدت در انتظارم هست.
البته دو بار قبل که سابقه دارم با رضایت شاکی ها پرونده ام در همان دادسرا بسته شد و اصلا تا حالا دادگاه کیفری نرفته ام و پرونده کیفری ندارم.
فردا باید دادگاه برم به نظرتون با توجه به توضیحاتی که دادم قاضی حکم برائت میده یا حکم حبس یا حکم جزای نقدی؟؟؟
اگر حکم حبس بده همان لحظه میبرن زندان یا طول میکشه؟؟
ممنونم

علی ظفری شایسته
ما از سایت ترب خریداری کرده ایم بعد از واریز پولدبه حساب فروشگاه هنوز بعد از گذشت ۱۵ روز خبری از سفارش ما نیست
چرا ترب در قبال سفارش مردم بی مسولیتی میکنه

علیرضا مالکی
تخریب خودروم، با ریختن نمای سنگ مجتمع ۱۰ واحدی(۴سال ساخت) کناریمون
سلام
خودروی اینجانب در جلوی خونمون پارک بود،نمای سنگ مجتمع ۱۰ واحدی کناریمون که فقط ۴سال از ساختش میگذره،مجددا برای سومین دفعه تو این چند سال ریخت و آخرین دفعه خودروی اینجانب رو از ناحیه کاپوت(سوراخ)،شیشه جلو کامل تخریب و سقف هم خط افتادهو..چهار سوال داشتم ?
۱.ساختمون کناری با کیطرفیم؟ مالکین؟مدیر ساختمان؟سازندش و مهندس ناظر؟ یا همه؟
۲.اطلاعات اینا رو از کجا بگیرم؟ با پلاک ثبتی؟
۳.تامین دلیل همون کارشناسه و دیگه نیاز به کارشناس در آینده نیست؟
۴.تامین دلیل فقط برای خسارت خودرو و افت قیمت خودرو بگیرم و هم افتادن مصالح ساختمان؟