علی احمدی
شکایت از یک سایت
ازیک بنام فروشگاه وزراء خواستم خریدم کنم داخل سایت شدم جنس را انتخاب کردم بعد پول را کارت به کارت کردم اینم شماره 6037697609347643کارت بنام محمد کاکاوند بود بعد عکس رسید ارسال کردم بعد پیام اومد بدلیل عدم پرداخت در زمان تعیین شده لغو گردید شماره کارت بگذار تا پول تان بازگرداندن شود گذاشتم ولی پول بازگرداندن نشد به شماره گذاشته بود زنگ زدم کسی گفت زنگ نزن شماره من توی سایتش گذاشته این سایت کلاه داره سایت هنوز فعال می باشد کسی جواب نمی دهد حالا چکار کنم همان خرید میکنم باز همون شماره کارت میاد بازد لغو خرید میزنه
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سمانه محمدی
سقط جنین
سلام علیه بنده شکایت به جرم سقط جنین انجام شده
بعد همسرم مدارکش پیامک هایی هست که هودم گفتم باردارم و قصد سقط دارم
ایشون بعد اینکه به مشکل خوردیم بعد گذشت یکسال دوماه رفتن شکایت کردن
چطور میتونم این موضوعو انکار کنم و بگم من پیام ندادم؟
فرزاد قدیمی
شکایت سرقت
با سلام تقریبا یک سال پیش من بنا به درخواست دوستم زیر برگه ای سفید را امضا کردم و چون دوست بودیم قاعدتا از مشخصات یکدیگر خبر داشتیم چند وقت بعد بین ما دو نفر درگیری پیش امد و ایشان بدون اطلاع من گوشی تلفن همراه مرا برداشت و ادعای مالکیت ان را کرد و نیز ادعا کرد که بنده طی دست خطی گوشی را به او فروخته ام که یعنی روی همان برگه ای که امضا کرده بودم رفته بود و متن مورد نظر خود را نوشته بود کار به کلانتری کشیده شد در کلانتری برای اینکه روند بررسی پرونده در دادسرا و همچنین کارشناسی خط زمان بر بود افسر پرونده با توافق هر دوی ما بین ما سازش ایجاد کرد و بده گوشی خود را گرفتم و صورتجلسه شد.ولی اون متاسفانه برگه ای که امضا کرده بودم را نه افسر پرونده از طرف مقابل گرفت نه من اون لحظه به این فکر بودم الان بعد از گذشت یک سال طرف زنگ زده که به جرم سرقت میخواهد شکایت کند با همون برگه متن فروش گوشی داخلش نوشته شده بود.ایا من متهم میشوم؟
ممنون از شما
فرزان فتحی
اعاده حیثیت
شخص حقوقی شرکت بعد از اخراجم(در غیابم در کمیته انضباطی) علیه من شکایت کرده با 2 اتهام: تبلیغ علیه نظام و اهانت به مقدسات اسلام
مدیر حقوقی شرکت به نمایندگی از شخص حقوقی شرکت ازم شکایت کرده.
بنده استخدام رسمی بودم و الان هم دوباره با همون وضعیت استخدام رسمی به کارم برگشتم.
با توجه به ساختگی بودن صفحه اینستاگرام مطروحه در پرونده، بازپرس بار اول قرار موقوفی تعقیب زده و بعد از اعتراض شرکت، بار دوم هم قرار منع تعقیب صادر کرده. چند وقت پیش با حکم قضایی به کارم برگشتم. منتهی الان دوباره به منع تعقیب اعتراض کردن.
اگه قرار قطعی تبرئهی من صادر شد، میتونم عیله شخص حقوقی اعاده حیثیت بکنم یا خیر؟ یا اینکه فقط میتونم علیه اون اشخاصی که در کمیته انضباطی اون اتهام واهی رو مسجل دونستن و حکم اخراجم رو امضا کردن اعاده حیثیت بکنم؟ و اینکه اگر از شخص حقوقی شکایت بکنم، میتونم در قبال رضایتم ازشون خواستههای مالی بکنم؟