مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسن ماهری

1 سال پیش

قرار داد کار

با سلام من چندی پیش به عنوان کارآموز جایی مشغول به کار شدم بعد که کمی کار یاد گرفتم صاحبکار قرار داد۲٫۵ساله ای نوشت که از اون ۲سال مونده و حالا من وقت خدمتم هست میخوام برم ولی صاحبکار مخالفت میکنه و هزینه اموزش میخواد چه حکمی داره ؟من میتونم برم خدمت ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید مقدم

1 سال پیش

حقوق و مزایا

با سلام به مدت سه سال شرکتی کار میکردم که یک ساله ورشکست شده و مدیر آن در زندان به سر میبرد. این شرکت بالای 1000 میلیارد بدهی دارد. بنده کلیه مراحل شکایت را انجام دادم و حکمم را به اجرای احکام رساندم. الان سوالم اینه که اگر مدیر توان پرداخت این مبلغ را نداشته باشد که ندارد. با توجه به اینکه ما بیمه بودیم.
آیا بیمه یا دولت حقوق و مزایای مارو میده؟

پروفایل کاربر

زهرا راد

4 سال پیش

سفته تضمینی

گرفتن سفته از سوی شرکت ها در هنگام عقد قرارداد از اشخاص طبق قوانین کار است؟آیا می تواند از سوی شرکت مورد سوء استفاده قرار گیرد؟ چگونه می توان از خطر سوءاستفاده از سفته، که وجه نقد محسوب می شود، رهایی یافت؟

پروفایل کاربر

علی محمدپور

3 سال پیش

میزان ساعت کاری

سلام درشرکتی مشغول بکارهستم که تمام روزهای هفته رو کارمیکنیم که درماه میشه ۴۸ساعت باتوجه به اینکه قانون کار ۴۴ساعت درهفته رو اعلام کرده بفرمائیدکه این ۴ساعت مازاد چطوری باید محاسبه بشه توسط کارفرما.درضمن مدت ۲۰دقیقه تایم صبحانه یاناهار ویاشام داریم البته ناهاروشام درصورتیکه اضافه کار باشی.