وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علی فولادی

6 ماه پیش

اجرای احکام حقوقی

پرونده اجرای احکام باموضوع استرداد فیلم مستند در مرحله وصول محکوم به دولت طبق ماده 46اجرای احکام کارشناسی شده و مبلغ به روزش که مشخص شده بخاطر اتمام مدت زمان6ماه دوباره به کارشناس جدید به جهت مشخص نمودند قیمت جدید ارجاع شده دراین مرحله کارشناس این اختیار را دارد که قیمت پایین نسبت به سال قبل و یا حتی اعلام کند که چون اصل مستند در حال حاضر در ید خوانده هست و تحویل نداده قابلت قیمت گذاری ندارد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مسعود یادگار

7 ماه پیش

شاهدان‌ اعسار در پرداخت دین

با سلام واحترام خدمت وکلای محترم ؛ من محکوم به پرداخت یک میلیارد تومان‌بدهی به شرکت تعاونی شدم؛ چون‌بازنشسته آموزش و پرورش هستم و شخصی آبرومند
می خوام در خواست اعسار در پرداخت محکوم به را بدهم
آیا می توانم‌بعنوان دو شاهد: دو خواهر را به همراه یک آقا معرفی کنم
و آیا قاضی مانع شهادت آنها نمی شود
ممنون از محبت‌شما

پروفایل کاربر

رضا صادقی

1 ماه پیش

قطع آب

سلام در یه آپارتمان ده واحدی که کنتور آب یکی هست . به علت نپرداختن قبض آب که از طرف شرکت آب اخطار قطع اومده میشه آب چند واحدی که پول ندادن و نمیدن رو قطع کردن راهی هست

پروفایل کاربر

محمد طاهری

1 سال پیش

تغییر در خودرو

سلام عرض ادب ، تعویض سرسیلندر خودرو با سرسیلندر خودرو دیگری بدون تغییر در شماره موتور و بلوکه سیلندر منع قانونی دارد ؟ مثلا تعویض سرسیلندر موتور xu7 پژو که هشت سوپاپ هست با نمونه ۱۶ سوپاپ منع قانونی دارد ؟ آیا مشکلی در بیمه کردن پیش می‌آورد ؟ آیا مشکلی در تعویض پلاک به وجود می آورد ؟