
جلال الدین صادقی
حکم سرقت تعزیری بدون سابقه کیفری
من یک ماه پیش به جرم سرقت 6 عدد تن ماهی از فروشگاه...دستگیر شدم و 12 روز در بازداشتگاه ساحلی قم زندانی بودم. متأسفانه 2 تا سابقه سرقت دیگر هم در همین حد و اندازه دارم. رضایت شاکی را گرفته ام و ضمیمه پرونده کرده ام. یعنی شاکی خصوصی رضایت داده. پرونده من الان از دادسرا رفته به دادگاه کیفری دو. میخاستم بدونم با توجه به شرایطم و میزان سرقتم حکم قاضی چی میتونه باشه؟ یکی از همکاران سایت تان جواب داده اند که حبس کوتاه مدت در انتظارم هست.
البته دو بار قبل که سابقه دارم با رضایت شاکی ها پرونده ام در همان دادسرا بسته شد و اصلا تا حالا دادگاه کیفری نرفته ام و پرونده کیفری ندارم.
فردا باید دادگاه برم به نظرتون با توجه به توضیحاتی که دادم قاضی حکم برائت میده یا حکم حبس یا حکم جزای نقدی؟؟؟
اگر حکم حبس بده همان لحظه میبرن زندان یا طول میکشه؟؟
ممنونم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

اصغر امیری
پدرم حدود ۳۰ سال قبل
سلام پدرم حدود ۳۰ سال قبل یک باغ خود را با باغ شخصی معاوضه نمود وما در جریان امر نبودیم حدود ۸سال قبل باغی را که متعلق به او بود وبعنوان عوض به پدرمان داد را تصرف کرده وبرای فرزند خود ساختمان بنا نمود وباغ پدرمان را اخیراً بفروش رسانده بمحضی که متوجه شدم شکایت فروش مال غیر کردم وپرونده در دادسرا تشکیل شد ورای دادستان رد فروش مال غیر وبزه از طرف فروشنده اعلام شد وپرونده به دادسرای کیفری فرستاده شد خواستم بدونم این پرونده را ادامه بدهم بهتره یا برم دادگاه حقوقی ممنون میشم راهنمایی ام کنید

عرفان ناصر
ابطال مبایعه نامه به خاطر نبود ثمن
سلام وقت بخیر پدر من سال 85 با یه خانمی یه مبایعه نامه مینویسین بابت 1000 متر مشاع زمین و خانومه زیرشو امضا میکنه اما پدرم فراموش میکنه از قرار متری چند رو یا به اصطلاح ثمن بیع رو در مبایعه نامه لحاظ کنه. اما به صورت پراکنده هم به صورت نقدی و هم به صورت کارت به کارت به حساب دختر همان خانم مبالغی بابت پیشرفت کار سند زمین واریز میکرده. اما اون خانم بعد مدتی کلا زیر اون مبایعه نامه میزنه و قصدی برای تسلیم بیع به ما نداشت.
ماهم شکایت کردیم و در دادگاه حضوری اولیه قاضی به علت نبود ثمن بیع به عنوان ارکان اصلی بیع رای به ابطال مبایعه نامه و بی حقی خواهان یعنی پدر بنده داده. آیا در دادگاه تجدید نظر میتونیم با اثبات واریز وجه به حساب دخترش پرداخت ثمن رو اثبات کنیم و رای رو برگردونیم؟

محمد توکلی
مطالبه وجه وام ازدواج
عرض سلام.
خانومم وام ازدواج رو به من بخشید به شرطی که ضامن از طرق خودم باشه و خودم اقساط را پرداخت کنم.از ایشان خواستم مبلغ رو به حساب پدرم واریز کنه که من هم از پدرم چکی بابت رهن منزل به صاحب خانه پرداخت کنم.خانوم در برگه رسید ساتنا نیز نوشته بابت رهن منزل آقای "نام من".
من نیز طول این چند سال اقساط و سود سالیانه را به طور منظم پرداخت کردم
حال از پدرم شکایت کرده که آن مبلغ را به عنوان قرضالحسنه داده ام.
1-با ارائه برگه رسید بانکی به دادگاه که خانوم اقرار کرده بابت رهن منزل من میباشد میتوان موضوع قرض الحسنه به پدرم را منتفی کرد و دعوی رد شود؟
۲-تکلیف مطالبه وجه خانومم در همین دادگاه مشخص میشود یا بعد از رد دعوی قبلی باید از من شکایت کند؟
۳-در صورت محکومیت به استرداد وجه به خانومم آیا در همان جلسه و رای دادگاه موضوع تهاتر با اقساطی که پرداخت کرده ام مطرح و تعیین تکلیف میشود یا باید جداگانه شکایت کنم؟
۴-آیا در صورتی که احتمال محکومیت اینجانب است و چون پدرم ضامن است برای جلوگیری از آزار و اذیت در پرداخت اقساط آتی توسط خانومم آیا میتوانم کل مبلغ وام را با بانک تسویه کنم تا با تهاتر عملا پرونده مختومه شود؟یعنی از نظر قانونی ایرادی به اینکه من یا ضامن به یکباره وام را تسویه کنیم وجود ندارد؟