مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مرضیه زمانی

خرید خودروی صفر از کارخانه که زمان تحویل متوجه رنگ دار بودن خودرو شدم

با سلام ،اینجانب اقدام به خرید یک دستگاه خودروی دیگنیتی سفید رنگ از کارخانه بهمن موتور نمودم که در زمان تحویل خودرو در نمایندگی از طریق کارشناس رنگ که به همراه خود برده بودم متوجه شدم درب عقب سمت راننده دارای رنگ شدگی هست و از تحویل خودرو خودداری نمودم . نمایندگی اظهار داشت که باید از شرکت سازنده یعنی بهمن موتور شکایت کنید که این پروسه هشت ماه حداقل زمان میبرد و به نتیجه ای نمی رسید لذا همین خودرو را قبول کنید .خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید که از چه طریقی باید اقدام کنم تا به نتیجه برسم و خودرو را تعویض کنند .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مسعود شاهوزایی ثانی

خرید ماشین

آیا خریدار می‌توان از شکایت خسارت ماشین کرد

پروفایل کاربر

ابوالفضل رضایی

شاکی شدن بین شهری

سلام من از یکی از شهرستان های استانمون یک موتور خریداری کردم و یک سال هست که . کسی که ازش موتور خریدم گفته برو تا سند از شرکت بیاد و ب
یکسال که میگه باید وایسی تا سند موتور بیاد و سند نمیاد

سوالم اینه که ازش شاکی بشم دادگاه تو شهرستان ادامه پیدا میکنه یا استان خودمون

پروفایل کاربر

وحید وحید

فروش خودرو

فروشنده ای خودروی صفر خود را به خریدار میفروشد و وکالت فروش و تعویض پلاک به خریدار میدهد.پس از مدتی خریدار خودرو را به شخص دیگری میفروشد و از فروشنده اول شفاها تقاضا میکند که وکالت فروش و تعویض پلاک را به نام شخص ثالث بدهد و فروشنده موافقت میکند و این درخواست در مبایعه نامه ثبت نمیشود.حال ۵ سال از آن زمان گذشته است.آیا خریدار اول میتواند به جرم فروش مال غیر از فروشنده شکایت کند؟و در کل آیا خریدار اول یا دوم میتوانند جهت سوءاستفاده از فروشنده به جرم کلاهبرداری یا هر عنوان دیگر شکایت کنند؟