پروفایل کاربر

محمد محمدی

پیامک تهدیدو فحاشی

با سلام و وقت بخیر،در صورت دریافت پیامک تهدید و فحاشی تنها طبق ماده 669 تعداد74 ضربه شلاق یا جریمه نقدی در نظر گرفته شده است.سوالات زیر تقدیم:

1-در صورتی که در پیام به چند نفر توهین شده باشد آیا آن افراد هم می توانند جداگانه ثبت شکایت کنند؟

2-برای تهدید به مرگ آیا جریمه جداگانه ای در نظر گرفته نمی شود؟

3-در صورت اجرای حکم آیا تعدی برای عدم تکرار از متهم گرفته می شود؟اگر تکرار کرد حکم چیست؟

با سپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام و احترام،

با توجه به سوالات شما در مورد پیامک تهدید و فحاشی، پاسخ‌های دقیق و حقوقی به شرح زیر ارائه می‌شود:


۱. ثبت شکایت جداگانه توسط چند نفر

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، اگر در پیامک به چند نفر توهین شده باشد، هر یک از آن‌ها می‌توانند جداگانه شکایت کنند.

در این صورت، برای هر شکایت، مجازات جداگانه ای در نظر گرفته می‌شود. یعنی اگر به سه نفر توهین شده باشد، متهم ممکن است به سه برابر مجازات (مثلاً ۲۲۲ ضربه شلاق یا سه برابر جریمه نقدی) محکوم شود.

۲. تهدید به مرگ

تهدید به مرگ به خودی خود جرم است و بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، مجازات آن حبس از ۲ ماه تا ۲ سال یا جریمه نقدی است.

اگر تهدید به مرگ همراه با توهین باشد، هر دو جرم به طور جداگانه بررسی و مجازات می‌شوند.

۳. تعهدی برای عدم تکرار و تکرار جرم

در صورت اجرای حکم، تعدی برای عدم تکرار به طور مستقیم در قانون پیش‌بینی نشده است. با این حال، دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط پرونده، تعهد کتبی از متهم بگیرد یا شرایط خاصی برای جلوگیری از تکرار جرم تعیین کند.

اگر متهم پس از اجرای حکم، جرم را تکرار کند، بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات او تا یک و نیم برابر افزایش می‌یابد. مثلاً اگر مجازات اولیه ۷۴ ضربه شلاق بود، در صورت تکرار، مجازات می‌تواند تا ۱۱۱ ضربه شلاق افزایش یابد.

۴. اقدامات پیشنهادی

ثبت شکایت:

برای توهین و تهدید، شکایت خود را به پلیس فتا یا دادسرای عمومی و انقلاب ارائه دهید.

جمع‌آوری مدارک:

پیامک‌های تهدید و فحاشی را به عنوان مدرک جمع‌آوری و به مراجع قضایی ارائه دهید.

درخواست مجازات تشدید شده:

در صورت تکرار جرم، درخواست مجازات تشدید شده را به دادگاه ارائه دهید.

۵. مشاوره حقوقی تخصصی

برای بررسی دقیق‌تر پرونده و ارائه راهکارهای حقوقی مناسب، پیشنهاد می‌کنم از خدمات مشاوره حقوقی تخصصی استفاده کنید. شما می‌توانید برای دریافت مشاوره دقیق‌تر و تهیه لایحه دفاعیه به پلتفرم حقوقی وینداد مراجعه کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمود فروشانی

الزام به اجرای تعهد

با سلام و احترام ده سال قبل موتور سیکلت را به یک تعمیر گاه موتوربا این عبارت (این موتور جهت اوراق شده به آقای .... فروختم چنانچه از موتور استفاده کرد ملزم به انتقال سند با پرداخت کلیه هزینه ها می باشد و مسئولیت موتور از تاریخ قولنامه بعده خریدار می باشد ) تاریخ قولنامه را را فراموش کردم بنویسم موتور هم پلاک قدیم بود و غیر قابل انتقال . بعد ده سال از دادیاری دادسرا احضاریه بعلت تصادف و صدمه بدهی برایم آمد قولنامه را تسلیم دادیار نمودم پس از مدتی قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار موقوفی تعقیب به علت رضایت شاکی آمد .نمی دانم چه کسی رضایت گرفته . به خریدار موتور مراجعه نمودم خود را به بی اطلاعی می زند و می گوید من موتور را اوراق کردم و جهت اسقاط اقدام نمی کند خواهشا راهنمایی بفرمائید چه نوع شکایتی تنظیم کنم حقوقی یا کیفری ، تا مسئولیت موتور از من سلب شود با علم به اینکه موتور غیر قابل انتقال است و نمی دانم نزد کیست چون راکب با موتور از صحنه فرار کرده .

پروفایل کاربر

رضا رجبی

ممانعت از حق

باسلام قنات را برای حدر نرفتن اب برای ابیاری مزارع ان لوله کشی کرده اند ۸۵ درصد هزینه ان را دولت پرداخت کرده و ۱۵ درصد ان را بصورت خودیاری از مالکین جمع اوری نموده اندو لوله از زمین تعدادی از مالکین منجمله از زمین من عبور کرده است مبلغ خودیاری قرار بوده ساعتی یک میلیون تومان باشد ما دوساعت اب داریم دومیلیون تو مان میشودولی چون لوله از زمین ما عبور کرده و قسمتی از زمین ما تملک گردیده است ما گفتیم پولی نباید بدهیم جهاد کشاورزی هم میگفت چون لوله از زمین شما رفته شما پولی نباید بدهیدپس از انجام لوله کشی فردی از اهالی روستا که مالکیتی از قنات ندارد امده ومیگوید چون کشاورزان بخشی از هزینه لوله کشی را داده اندبه بخشی از لوله ها مالکیت مشاعی پیدا میکنندلذا راضی نیستند شما اب ببرید و ان شخص اجاز نمیدهد ما از لوله اب ببریم و ممانعت خود را قانونی تلقی میکندو میگوید حالا شما بجای دومیلیون تومان باید بیست میلیون تومان بدهی ونمیگذارد ما از لوله اب ببریم به جهاد مراجعه میکنیم میگوید لوله کشی انجام شده شکایت کنید ما دیگر کاری نداریم حالا سوالم این است چون ۸۵ درصد پول لوله رادولت داده و طرح عمومی است و ما خودیاری خود را به دلیل اختلاف پرداخت نکردیم و فرد فوق میخواهد چندین برابر دیگران پول از ما بگیرد تا ما چون لوله از زمینمان رفته پولی نباید پرداخت کنیم وچون خودیاری عملی داوطلبانه از طرف مردم است و به زور نمیتوان وجهی دریافت نمود وفرد فوق مالکیتی از قنات نداردمیتواند مانع ما شود ما برای احقاق حق خود به دادگاه به چه مواردی میتوانم استناد کنیم وبه چه مواد قانونی میتوانم استناد کنم

پروفایل کاربر

فاطمه عباسی

چگونگی پس گرفتن سهام

با سلام همسرم سهام کارخانه اسید سولفوریکی را در همدان با دو نفر 10به90 شریک است(روزنامه رسمی موجود است) البته این سهام به نام من و فرزندانم می باشد در حال حاضر شرکا باهم به مشکل بخورده اند و آن دونفر همسرم را از کارخانه بیرون کرده اند سوالم این است چگونه میتوانم این 10 درصد سهام را از آنها پس بگیرم؟ و با توجه به اینکه مقدار سهام آنها 90 درصد است آنها میتوانند مقدار سهم ما را کم کنند (البته به نام همسران و فرزندان)؟اگر بخواهم از طریق قانونی اقدام کنم چه مراحلی دارد ؟