سمیرا سلطانی
سند تک برگی
سلام ،پدرم سند خانه اش رو به طور مساوی به نام فرزندان کرده و به دفتر خانه گفت تا وقتی که زنده هستم حق فسخ داشته باشم ،بعد از انجام کار تقسیم دفتر خونه با توجه به صحبت پدرم گفت فعلا سند تک برگ برای هر کدوم از فرزندان نگیرید بهتره که خدای نکرده در زمان حیات پدریکی اختلال ایجاد نکنه ،سوالم اینه که اگر سند تک برگ صادر یشه و پدرم ازشون نگهداری کنه آیا یکی از فرزندان میتونه تقاضای صدرو مجدد کنه یا اختلال ایجاد کنه ؟ به نظر شما صلاح هست سند تک برگی برای هر کدوم از فرزندان گرفته بشه یا بمونه برای بعد بهتره؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا درویشی
انحصار ورثه
باسلام . من رضام مادرم فوت شد و پدرم ی زن جدید گرفت که بچه ندار نمیشه و متاسفانه پدرم خونمون رو هم بنامش زده .
.. سوال من اینه الان زن بابای من بچه نداره اگه ی زمانی زن بابام فوت بشه میراثش یا ارثش به کی میرسه ؟
افشین رضائی
تصرف ملک مشاع
سلام. من یک قطعه زمین کشاورزی(باغچه) بهمن ماه سال 1400 خریداری کرده که سهم سند قطعه من موازی یک پنجم از نیم سهم بوده که به 3 قطعه 1000 متری تفکیک شخصی(مالک) شده و با درب و دیوار می باشد که متاسفانه فروشنده هرکدام از قطعات رو به یک یا دو نفر فروخته که بیشتر مالکین به تناسب وکالت نامه های خود سند را بصورت قطعی انتقال داده اند، الان قطعه زمین موجود من دو مالک قانونی دارد. البته قولنامه من از مالک دوم قدیمی تر هست و البته سند قطعی مالک دوم هم از من قدیمی تر هست. با این تفاسیر قولنامه قدیمی تر ملاک عمل و تصرف مالک می باشد یا سند قطعی؟ سوال دوم اینکه همانطور که اشاره شد این تیکه زمین 3000 متری که به سه پلاک 1000 متری تفکیک شخصی شده ولی قانونی دارای 5 مالک با سند قطعی می باشد، در نهایت به چه صورت تصمیم گیری می شود؟
مسعود صالحی
نصب پکیج
سلام روزتون به خیر
بنده مالک یک واحد از مجتمع 7واحدی قدیمی هستم، از دوماه گذشته لوله شوفاژ در قسمت جنوبی بعلت فرسودگی، دچار نشتی شدید شده، بعد از تشکیل مجمع مقررگردید به منظور پیشگیری از احتمال خرابی ونشتی بطور کلی لوله های سمت جنوبی وشمالی همزمان تعویض گردد.
اینک یکی از واحدهای جنوبی اعلام کرده نگهداری موتورخانه شوفاژ وتعمیرات صرفه اقتصادی ندارد وبایدجمع آوری شود،وهمه پکیج نصب کنند، لذا درتامین هزینه تعویض لوله های شوفاژ مشارکت نمی نماید، و درحال نصب پکیج برای واحد خودشان میباشد.
لطفا بفرمایید:
1-آیا ایشان با نصب پکیج، درقبال پرداخت هزینه فعلی تعویض لوله ها وهمچنین مخارج بعدی موتورخانه مسئولیتی نخواهد داشت؟
2-آیا اصولا برای جمع آوری موتورخانه، همه باید توافق کنند؟ یا رای اکثریت قابل اجراست؟
بااحترام وتشکر از وکلای گرامی