مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

وحید -

6 ماه پیش

عدم تسویه حساب توسط کارفرما

در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ساسان سلطانی

10 ماه پیش

انصراف از استخدام‌ پیمانی

سلام بنده سه ماه هست ک به استخدام‌پیمانی بیمارستان زیر نظر وزارت بهداشت درآمدم و حالا تامبن اجتماعی قبول شدم ب صورت پیمانی.
میخام انصراف بدم؟!؟ آیا ممکنه اذیت کنن یا نذارن،!،؟ اخه تو قانون مدیریت خدمات کشوری نوشته اگ‌پیمانی باشی و درخاست انصراف بدی تا یک ماه باید موافقت کنن..نظر شما چیست.!

پروفایل کاربر

مصطفی هاشمی

5 سال پیش

قانون کار ساعتی

من به مدت 10 ساله در شرکتی مشقول کارم ودر همه ماهها حداقل180ساعت وداشتم.وبه قول کار فرما همه عیدی وسنوات توی این ساعات گنجانده شده.می خواستم ببینم این کار قانونی یانه؟

کار فرما در15فروردین99پیام داد که به خاطر کرونا شرکت تا اول اردیبهشت تعطیله اما من در اردیبهشت که تقاضای حقوق کردم.گفت شما حق وحقوقی ندارید چون نیامدیدوکار انجام ندادید.میخوا بدونم این کار قانونی هست یا نه؟