
وحید -
عدم تسویه حساب توسط کارفرما
در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

خانم بیگی
عدم تبعیت از قانون وزارت کار .رفاه وتعاون اجتماعی
درود مجدد
قبل از هرچیز ممنون بابت پاسخگوییتون
اما بهتره دقیقتر سوالمو مطرح کنم:
بنده از آذرماه 98 در یک مجموعه خصوصی قرارداد تمام وقت بستم (طبق شرایط وزارت کار)
اما دوماه دی و بهمن ماه98 به صورت تمام وقت و چهارماه (خرداد تا شهریور99 به صورت شیفت بندی) مشغول به فعالیت بوده ام .البته نه به صورت فصلی و موقت بلکه بخاطر شرایط کرونا هفته ای دوروز شیفت داشتم(باتوجه به سامانه ی حضوروغیاب قانونی)
اما نه تنها عیدی سال98 و اضافه ی بنده پرداخت نشد بلکه بعدازگذشت یک سال همچنان برای بیمه بنده اقدام نکردند و مدیریت مدعی هستند دوره ی آزمایشی تمام نشده. درصورتی که بنده گواهی سابقه ی کار سه ساله و رضایت کارفرما ازکارمند ارائه دادم پس مدیریت شهربازی اجازه نداشتند بیش از یک ماه موقعیت بنده رو معلق نگه دارند.
اما الان بعد از گذشت یکسال، بیمه.اضافه کاری. عیدی و پاداش بنده پرداخت نشده هیچ استخدام هم نشدم...!
اصلا مشخص نیست از کدوم قانون تبعیت میکنند!
میخوام بدونم 4ماه عیدی کامل به بنده تعلق میگیرد یا طبق شیفت بندی مصوبه ی کرونا (یعنی روزانه)؟؟؟
بیمه .اضافه کاری و مزایا چطور؟؟؟
ممنون میشم اگر مجدد زحمت بکشید و پاسخ بدید
سپاس فراوان

seyed .
شکایت برای دریافت بیمه و سنوات
سلام ، بنده كارشناس درماني بيمه هستم و زير نظر يك ارزياب بيمه كار ميكردم و حدود ٥ سال با ايشان كار كردم اما متأسفانه نه بيمه برايم رد كرده نه سنواتم را و نه قراردادي بين ما امضا شده حال سوال من از شما اين هستش اگر بنده شكايت كنم ميتوانم سنوات و حق بيمه و عيدي ام را بگيرم ، ممنون ميشم كمك كنيد

محمد سجاد شفیع زاده
کم کردن مدت قرارداد
با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه