حمیدرضا یاری
هزینه تعمیر لوله فاضلاب اصلی یک آپارتان 6 واحد و هزینه خسارت وارد به واحد مربوطه
با سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون
به استحضار می رساند
در یک آپارتمان 6 واحده لوله فاضلاب اصلی در طبقه 4 دچار خرابی و تعمیر شده است لذا 2 سوال زیر پیش می آید لطفا بررسی بفرمایید و چه کاری باید انجام دهیم
1) هزینه تعمیر لوله با همه واحد ها است یا باید فقط واحد مربوطه هزینه را بدهد؟
2) هزینه خسارت وارد شده به واحد مربوطه به دلیل نم زدگی و خرابکاری به عهده واحد مربوطه است یا همه واحدها؟
ممنون میشم راهنمایی و مشاوره دهید
با تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ج اذری
تفاوت تاریخ واگذاری ملک و نوشتن سند
سلام یه زمین کشاورزی حدودا 20 سال قبل پدرم به مادرم واگذار کردن ولی سند نداشته 15 سال قبل پدرم سند زمین را نوشته و تاریخ سند رو 20 سال قبل قید کردن و به مادرم دادن حالا بعد فوت پدرم بچه های همسر اولم زمین رو به عنوان ماترک پدرم به داداگاه اعلام کرده ما به دادگاه سند را ارائه دادم و کارشناسان خط امضا و اثر انگشت پدرم را. تایید کرده و شاهد هم تایید کرده الان روی تاریخ سند معترضا آیا تفاوت تاریخ نگارش و واگذاری ملک اعتبار سند را از بین میبرد ؟
ممنون
کریم گنجه
بدهی شرکت سهامی خاص در حال تصفيه
بنده مدیر تصفیه شرکت سهامی خاص هستم ، شرکت بدهی دارد و هیچ اموال و دارایی ندارد ، در صورتجلسه مجمع مصوب کردیم که بدهی دیون بعهده سهامدار اصلی است و همه سهامداران و سهامدار اصلی که ۹۹،۹۹۵ سهم از ۱۰۰،۰۰۰ را دارد هم امضا کرده ، و الان سهامدار اصلی دیون را پرداخت نمیکند ، تکلیف چیست
در شرکت های سهامی خاص ، در صورتی شرکت دارایی نداشته باشد دیون بعهده کیست؟
سلطانی سلطانی
اعاده حیثیت
من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگهای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیامهایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو بههم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟