وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ایمان رضایی

3 ماه پیش

حق الوکاله الزام به تنظیم سند

سلام. پرونده ای داشتم که درخواست الزام به تنظیم سند کردم. و بعد از 4 سال با اینکه حق با من بود طرف مقابل قسم دروغ خورد و من بازنده شدم. حالا وکیل من درخواست 150 میلیون تومن پول خارج از تعرفه را دارد و تهدید به شکایت از من میکند. تنها قراردادی که امضا کردم قرارداد های سیستمی بود که وکیل از طریق سامانه عدل ایران برای من میفرستاد و من کد تایید را برای او میفرستادم. ایا وکیل میتواند از من این پول را طلب کند؟ قیمت منطقه ملک مورد نظ 140 میلیون تومان و قیمت معامله روز ان 4.5 میلیارد تومان است.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آیهان آلاشی

1 سال پیش

مطالبه خسارت از شهرداری بابت عقب نشینی

سلام و دعای خیر
چگونه میتونم از شهرداری بابت عقب نشینی خسارت دریافت کنم. البته هنوز عقب نشینی نکردم ، میخواستم بدونم راه قانونیش چیه . ممنون میشم راهنماییم کنید با توجه به اینکه پروانه ساختمان هم‌گرفتم و در حال ساخت میباشم و حریم عقب نشینی هم رعایت کردم ولی عقب نشینی انجام ندادم هنوز

پروفایل کاربر

مهدی تیموری

1 سال پیش

ایراد ضرب و جرح عمدی

سلام. من از دست دو نفر واسه ضرب و جرح عمدی شکایت کردم. که یکیشون فحش می‌داد و یکی هم منو بی‌خبر زد و گواهی پزشکی قانونی هم دارم.
من دو تا شاهد بردم و اونی که فحش می‌داد محکوم شد ولی اونی که منو زده دو تا شاهد دروغی برده و گفتن موقع دعوا پیش ما بوده و اونم تبرئه شده و الانم به من حق اعتراض دادن.
می‌خواستم بدونم اگه من اعتراض بزنم و یه شاهد ببرم که شهادت بده و بگه که اون شخص جایی داشته خودش می‌گفته که منو توی دعوا زده، این شهادت می‌تونه به نفع من بشه؟

پروفایل کاربر

مصطفی مهد

5 ماه پیش

تجدیدنظر

با سلام
در ابلاغیه تجدید نظرخواهی برای تجدید نظرخوانده پیامی مبنی بر ظرف 10 روز اگر پاسخی دارید بصورت مکتوب به دادگاه تحویل دهد .
آیا امکانش هست لایحه دفاع تجدید نظرخوانده از طریق ثنا بارگزاری بشود با بصورت مکتوب و پرینت شده به دادگاه ارسال شود ؟