
حسین درخشان
صلح نامه
سلام ، من پدرم باغ داشت که قبل از فوت طی صلح نامه رسمی و در حضور همه ورثه واگذار کرد در ازایه یکشاخه نبات .
۱۰۰۰ متر به بنده طی صلح نامه و نقشه utm واگذار شده .
برای گرفتن سند چه باید بکنم ؟
کل باغ ۵۰۰۰ متره که سند مشا دارد .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

زینب جوام
داور مورد وثوق دادگستری
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همکاران گرامی در قراردادی قید شده که حل اختلاف به داور ان مورد وثوق دادگستری ارجاع شود منظور از این بند اینست که داور توسط دادگاه باید تعیین شود؟ یا اینکه اسامی خاصی از داوران برای این کار وجود دارند که با اظهارنامه به طرف مقابل باید اعلام شود؟
ممنون میشم پاسخ بدید

ااا ااا
در خصوص بازداشت و انتقال امتیاز مسکن مهر بدهکار
با درود و احترام،
بابت بدهی رای قاضی صادر شده و از بدهکار تنها یک امتیاز مسکن مهر که هنوز به قرارداد 5 برگی نرسیده و صرفا امتیاز رو داره شناسایی شده و به علت بهدی در شرف لغو است، بر اساس نامه، قاضی اجرای احکام درخواست توقیف و انتقال سند را کرد اما تعاونی که شخص در آن امتیاز دارد از توقیف و انتقال امتیاز بنا به اساسنامه خود و اینکه امتیاز مربوط به مسکن مهر است سر باز زده و صرفا اعلام کرده در صورت پرداخت بدهی صاحب امتیاز امکان بهره مندی طلبکار از منافع امتیاز بدهکار وجود دارد و امکان انتقال را ندارد.
اولین سوالم اینه که امکان بهره مندی از منافع امتیاز به چه معنی است؟
میخواستم بدونم که امکان انتقال و بازداشت (توقیف) امتیاز وجود داره؟ متولی توقیف و انتقال امتیاز تعاونی مسکن مربوطه است یا بخش مسکن اداره راه و شهر سازی استان؟

احمد رحمانی
اثرات عدم تصرف در عقد هبه
با سلام بنده املاکی را به برادر و خواهر خود طی توافقنامه ای بصورت کاملا رایگان قرار شد سند رسمی بزنم بعداز مدتی منصرف شدم وطی اظهارنامه ای به ایشان اعلام کرده که بنده از هبه خود رجوع کرده لازم به ذکرست که کل املاک در تصرف وید من بوده چه قبل توافقنامه چه بعداز توافقنامه وچه بعداز اظهارنامه الانم در تصرف وید بندست وبا توجه به عدم قبض هبه صحیح نیست درست است یاحیر