مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عباس ه هیودی

کلاهبرداری

سلام خسته نباشی شرمنده بنده چند روز پیش یه دستگاه پی اس 5داخل برنامه دیوار فروختم شخصی تماس گرفت گفت بردارزنم نزدیک محل شما میاد تست میکنه اوکی دادپولشو میزنم به نیم ساعتی فردی باسمند به درب منزل ما اومد وبه خانه امد برای تست ودستگاهونشست تست کرد بعد به فامیلشون اوکی دادوفامیلشون از اون طرف یه رسید جعلی برام شبا کرد ودستگاهو برد بعد پول به حسابم نیومد بعد فردا به شخصی که اومد دستگاهو تحویل گرفت تماس گرفتم گفتم پول به حسابم نیومد بعد زد زیرش گفت من راننده تپسی هستم به من ربطی نداره گفت بردم کرج به یه جیگرکی تحویل دادم الانم از راننده شکایت کردم دستم به جای بند میشه مبلغ 35ملیونه سپاس گزارم جواب بدین

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

با سلام،


متأسفانه شما در این وضعیت قربانی یک کلاهبرداری شده‌اید. در چنین مواردی، اقدامات زیر را می‌توانید انجام دهید:



  1. ثبت شکایت در پلیس فتا: به پلیس فتا مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید. پلیس فتا تخصص در رسیدگی به جرایم اینترنتی و کلاهبرداری‌های آنلاین دارد و می‌تواند در پیگیری این موضوع به شما کمک کند.



  2. ارائه مدارک و شواهد: تمامی مدارک و شواهدی که در اختیار دارید، از جمله رسید جعلی، پیام‌ها و تماس‌های تلفنی، و اطلاعات راننده تپسی را به پلیس فتا ارائه دهید. این اطلاعات می‌تواند به شناسایی و دستگیری کلاهبرداران کمک کند.



  3. پیگیری قضایی: پس از ثبت شکایت در پلیس فتا، پرونده شما به دادسرا ارجاع داده می‌شود و می‌توانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید. در این مرحله، ممکن است نیاز به مشاوره وکیل داشته باشید تا به شما در روند قضایی کمک کند.



  4. ارتباط با تپسی: اگر راننده ادعا می‌کند که از طریق تپسی کار می‌کند، می‌توانید با شرکت تپسی تماس بگیرید و موضوع را با آن‌ها در میان بگذارید. ممکن است آن‌ها بتوانند اطلاعات بیشتری درباره راننده به شما ارائه دهند.



  5. احتیاط در معاملات آنلاین: در آینده، هنگام انجام معاملات آنلاین، حتماً از روش‌های امن پرداخت استفاده کنید و از دریافت وجه قبل از تحویل کالا اطمینان حاصل کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینا محمدی

ادعای ارث

27 سال پیش خانمی با هویت خواهرش در بیمارستان زایمان کرده و فرزندش را به آن خانواده داده است البته با رضایت پدر اصلی آن فرزند. یعنی اسم آن فرزند در شناسنامه ی آن خانواده است و از لحاظ قانونی کاملا بچه ی آنهاست. میخواهم بدانم آیا در صورت فوت پدر اصلی ، آن فرزند می‌تواند با اثبات از طریق آزمایش ژنتیک ادعای ارث از خانواده ی اصلی خود کند؟

پروفایل کاربر

نیما فرهادی

دیوان عدالت

با سلام و خداقوت
ایا دیوان عدالت اداری در صورت اثبات ممانعت از حق از سوی دستگاه اداری میتواند رای کیفری صادر نماید؟
و مجازات عدم پاسخ اظهارنامه از سوی نهاد دولتی چیست؟
باتشکر

پروفایل کاربر

عاطفه اکبری

لطفا راهنمایی

سلام من دخترم و زیر سن قانونی امروز با مادرم ساعت ۸ شب در کوچه بودیم ویک موتوری از پشت دستش را در بدن من کرد و به اندام خصوصیم دست زد اول گشت اومد و بعد رفتیم کلانتری ک گفتن صبح بیاین نامه بگیرین و برین دوربین های مغازه های اطراف را بگردید خواستم بدونم بگیرنش حکمش چیه