پروفایل کاربر

بنیامین مرادی

1 ماه پیش

اثبات مالکیت و اخذ سند ملکی

با درود فراوان خدمت وکلای محترم آیا در خصوص زمینی که سند مادر ندارد و قسمتی از آن زمین، نهر متروکه بوده و بیست سال پیش سازمان آب هم طی نامه ایی اعلام کرده که آثاری از نهر متروک نیست و ادعایی روی آن قسمت از زمین ندارد، آیا قولنامه عادی و دستی، پنجاه سال سکونت، نقشه های هوایی، تصرف ۴۸ ساله، شهادت شهود در آن محل و منطقه برای گرفتن سند شش دانگ کافیست؟ (لازم به ذکر است که این زمین قسمتی از یک ملک میباشد و حیاط آن ملک محسوب میشود و خود بنای اون ملک دارای سند دفترچه ایی شاهنشاهی است ولی متاسفانه حیاط اون ملک فاقد سند و سند مادر است و فقط قولنامه دستی دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام و احترام،


در شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، برای دریافت سند شش دانگ برای زمینی که فاقد سند مادر است و به عنوان حیاط یک ملک محسوب می‌شود، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. جمع‌آوری مدارک و شواهد: مدارکی مانند قولنامه عادی، نقشه‌های هوایی، شهادت شهود، و نامه‌های رسمی از سازمان‌های مربوطه (مانند سازمان آب) که نشان‌دهنده تصرف و مالکیت شما بر زمین است، می‌تواند به عنوان شواهد قوی در درخواست شما مورد استفاده قرار گیرد.



  2. درخواست از اداره ثبت اسناد و املاک: با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل، می‌توانید درخواست صدور سند مالکیت برای زمین مورد نظر را مطرح کنید. در این فرآیند، مدارک و شواهدی که جمع‌آوری کرده‌اید، می‌تواند به عنوان مستندات پشتیبان درخواست شما ارائه شود.



  3. استفاده از قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی: بر اساس این قانون، می‌توانید درخواست خود را برای تعیین تکلیف وضعیت ثبتی زمین مطرح کنید. این قانون به شما اجازه می‌دهد تا با ارائه مدارک و شواهد، وضعیت ثبتی زمین را مشخص کنید و در صورت احراز شرایط، سند مالکیت دریافت کنید.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ثبتی و ملکی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شرایط خود پیدا کنید و در صورت نیاز، وکیل شما می‌تواند به شما در تهیه و ارائه مدارک و شواهد کمک کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمود خدابخش

12 ماه پیش

خیانت درامانت

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز. خواهری دارم مسن ومریص همچون خودم خانه ای ازشوهرش به نامش شد خواهر کوچکتر باترفندیدرنقش دلسورانه خانهاشرابطورامانت بنام خودکردحالا پساز چندسال اوراادیت میکندوخانه اورا پس نمی دهدهی امروزوفردا میکندکه تا بنزه خدا ازدنیا برودبرای اتبات اینکه خانهمالکیست وچرابنام دیگری هست شاهدان زیادی حاصربه شهادت هستند ممنونم راهنماییربفرمابید

پروفایل کاربر

محمد احمدی

4 ماه پیش

اصناف

سلام و درود

۱. دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی موظف هست پاسخ به شکایات را کتبا به شاکی بدهد؟ (اسم اون مجموعه مصوب قانونی مرتبط به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۲.دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی موظف هست پاسخ به شکایات را در محدوده زمانی مشخصی به شاکی بدهد؟ (اسم اون مجموعه مصوب قانونی مرتبط به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۳. با توجه به قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی مجبور نیست پاسخ به شکایات را همراه با ارایه ی مستندات و عین دفاعیات مشتکی عنه به شاکی بدهد؟ (اسم اون قوانین به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید) مثلا فرض کنید سازمان نظام روانشناسی میخواد تبانی کنه با متهم و حق شاکی رو ضایع کنه.
به این منظور مدعی داشتن تحصیلات و مجوزهای مربوطه برای یک مشاور قلابی می‌شه. بر اساس کدام مواد قانونی حق داره مدارک تحصیلی و مجوزهای متهم رو به شاکی نشون نده؟ همچنین دفاعیات خود متهم بر اساس چه قوانینی می‌تونه از شاکی پنهان بشه؟


۴. با توجه به قانون دسترسی آزاد به اطلاعات دقیقا طبق کدام ادله و مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی اجازه داره رونوشتی از پرونده ی مشاوره ی روانشناختی را به فرد صاحب اون پرونده نده؟ (اسم اون قوانین به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۵. جرم جعل عنوان طبق کدام ادله ی قانونی شامل عنوان مشاور که مربوط به سازمان خصوصی نظام روانشناسی است میشود یا نمیشود؟

۶. دقیقا طبق کدام ادله قانونی سازمان نظام روانشناسی موظف هست یا نیست؟ که نسبت به استرداد مال نامشروعی که یک مرکز مشاوره ضمن استفاده از مشاور قلابی از مراجعه کننده کسب کرده اقدام کند؟ به این معنا که استرداد این مال نامشروع «««منحصرا»»» در اختیار دادگاه کیفری و حقوقی است یا نه. با ذکر دقیق ادله و منابع قانونی پاسخ داده شود.


ضمنا
ماده ۴ آیین دادرسی دیوان عدالت اداری کلا اینه:


ماده۴ـ قضات دیوان با حکم رئیس قوه قضاییه منصوب...

پروفایل کاربر

ااا ااا

3 ماه پیش

در خصوص بازداشت و انتقال امتیاز مسکن مهر بدهکار

با درود و احترام،
بابت بدهی رای قاضی صادر شده و از بدهکار تنها یک امتیاز مسکن مهر که هنوز به قرارداد 5 برگی نرسیده و صرفا امتیاز رو داره شناسایی شده و به علت بهدی در شرف لغو است، بر اساس نامه، قاضی اجرای احکام درخواست توقیف و انتقال سند را کرد اما تعاونی که شخص در آن امتیاز دارد از توقیف و انتقال امتیاز بنا به اساسنامه خود و اینکه امتیاز مربوط به مسکن مهر است سر باز زده و صرفا اعلام کرده در صورت پرداخت بدهی صاحب امتیاز امکان بهره مندی طلبکار از منافع امتیاز بدهکار وجود دارد و امکان انتقال را ندارد.
اولین سوالم اینه که امکان بهره مندی از منافع امتیاز به چه معنی است؟
میخواستم بدونم که امکان انتقال و بازداشت (توقیف) امتیاز وجود داره؟ متولی توقیف و انتقال امتیاز تعاونی مسکن مربوطه است یا بخش مسکن اداره راه و شهر سازی استان؟