
بنیامین مرادی
اثبات مالکیت و اخذ سند ملکی
با درود فراوان خدمت وکلای محترم آیا در خصوص زمینی که سند مادر ندارد و قسمتی از آن زمین، نهر متروکه بوده و بیست سال پیش سازمان آب هم طی نامه ایی اعلام کرده که آثاری از نهر متروک نیست و ادعایی روی آن قسمت از زمین ندارد، آیا قولنامه عادی و دستی، پنجاه سال سکونت، نقشه های هوایی، تصرف ۴۸ ساله، شهادت شهود در آن محل و منطقه برای گرفتن سند شش دانگ کافیست؟ (لازم به ذکر است که این زمین قسمتی از یک ملک میباشد و حیاط آن ملک محسوب میشود و خود بنای اون ملک دارای سند دفترچه ایی شاهنشاهی است ولی متاسفانه حیاط اون ملک فاقد سند و سند مادر است و فقط قولنامه دستی دارد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در شرایطی که شما توصیف کردهاید، برای دریافت سند شش دانگ برای زمینی که فاقد سند مادر است و به عنوان حیاط یک ملک محسوب میشود، میتوانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:
جمعآوری مدارک و شواهد: مدارکی مانند قولنامه عادی، نقشههای هوایی، شهادت شهود، و نامههای رسمی از سازمانهای مربوطه (مانند سازمان آب) که نشاندهنده تصرف و مالکیت شما بر زمین است، میتواند به عنوان شواهد قوی در درخواست شما مورد استفاده قرار گیرد.
درخواست از اداره ثبت اسناد و املاک: با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل، میتوانید درخواست صدور سند مالکیت برای زمین مورد نظر را مطرح کنید. در این فرآیند، مدارک و شواهدی که جمعآوری کردهاید، میتواند به عنوان مستندات پشتیبان درخواست شما ارائه شود.
استفاده از قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی: بر اساس این قانون، میتوانید درخواست خود را برای تعیین تکلیف وضعیت ثبتی زمین مطرح کنید. این قانون به شما اجازه میدهد تا با ارائه مدارک و شواهد، وضعیت ثبتی زمین را مشخص کنید و در صورت احراز شرایط، سند مالکیت دریافت کنید.
مشاوره حقوقی: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ثبتی و ملکی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شرایط خود پیدا کنید و در صورت نیاز، وکیل شما میتواند به شما در تهیه و ارائه مدارک و شواهد کمک کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رسول محمدزاده
خرید خودرو
باعرض سلام من یه ماشینی خریدم که هم وکالت از صاحب ماشین گرفتم هم پلاک به نام خودم ثبت کردم الان بعد شش ماه یه نفر پیدا شده که به صاحب ماشین قبلی شکایت کرده که قبل ما به این ماشین بیانه داده و منو به کلانتری احضار کردن سوال من این که آیا میتونن ماشینو که پلاکش به نام منه از دست من بگیرن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

رضا دهقان
بازگشت به کار
با عرض سلام و احترام
با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما
ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:
من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.
درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.
درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.
چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.
ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.
و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.
آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟
سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.
راه حل عملی چیست؟
بی اندازه سپاسگزارم

جمال عنایتی
عدم صدور حکم کارگزینی علیرغم صدور شناسه مستخدم
با سلام
در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ به سازمان مدیریت برنامه ریزی استان مراجعه و پس از بررسی مدارک آپلود شده دستگاه اجرایی در سامانه شناسه استخدامی برای بنده با مدرک تحصیلی لیسانس صادر شد پس از گذشت ۴ ماه دستگاه اجرایی اعلام بر بارگذاری مجدد مدارک ایندفعه با مدرک دیپلم میکند. شایان ذکر است کارمند سازمان مدیریت اعلام بر تخلف در این مورد میکند. لطفا ارائه طريق فرمایید بنده از چه طریق میتوانم از حقوق خود دفاع کنم تشکر