مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بنیامین مرادی

6 ماه پیش

اثبات مالکیت و اخذ سند ملکی

با درود فراوان خدمت وکلای محترم آیا در خصوص زمینی که سند مادر ندارد و قسمتی از آن زمین، نهر متروکه بوده و بیست سال پیش سازمان آب هم طی نامه ایی اعلام کرده که آثاری از نهر متروک نیست و ادعایی روی آن قسمت از زمین ندارد، آیا قولنامه عادی و دستی، پنجاه سال سکونت، نقشه های هوایی، تصرف ۴۸ ساله، شهادت شهود در آن محل و منطقه برای گرفتن سند شش دانگ کافیست؟ (لازم به ذکر است که این زمین قسمتی از یک ملک میباشد و حیاط آن ملک محسوب میشود و خود بنای اون ملک دارای سند دفترچه ایی شاهنشاهی است ولی متاسفانه حیاط اون ملک فاقد سند و سند مادر است و فقط قولنامه دستی دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام و احترام،


در شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، برای دریافت سند شش دانگ برای زمینی که فاقد سند مادر است و به عنوان حیاط یک ملک محسوب می‌شود، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. جمع‌آوری مدارک و شواهد: مدارکی مانند قولنامه عادی، نقشه‌های هوایی، شهادت شهود، و نامه‌های رسمی از سازمان‌های مربوطه (مانند سازمان آب) که نشان‌دهنده تصرف و مالکیت شما بر زمین است، می‌تواند به عنوان شواهد قوی در درخواست شما مورد استفاده قرار گیرد.



  2. درخواست از اداره ثبت اسناد و املاک: با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل، می‌توانید درخواست صدور سند مالکیت برای زمین مورد نظر را مطرح کنید. در این فرآیند، مدارک و شواهدی که جمع‌آوری کرده‌اید، می‌تواند به عنوان مستندات پشتیبان درخواست شما ارائه شود.



  3. استفاده از قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی: بر اساس این قانون، می‌توانید درخواست خود را برای تعیین تکلیف وضعیت ثبتی زمین مطرح کنید. این قانون به شما اجازه می‌دهد تا با ارائه مدارک و شواهد، وضعیت ثبتی زمین را مشخص کنید و در صورت احراز شرایط، سند مالکیت دریافت کنید.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ثبتی و ملکی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شرایط خود پیدا کنید و در صورت نیاز، وکیل شما می‌تواند به شما در تهیه و ارائه مدارک و شواهد کمک کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سید داود موسوی

1 سال پیش

کلاه برداری اینترنتی با سیم کارت دیگری

با سلام اینجانب طی خرید یک عدد دستگاه از برنامه دیوار به مبلغ ۸ م بعد از واریز پول طرف بنده را مسدود کرد و‌ دستگاه را تحویل نداد حال به حسابی که پول واریز کرده بودم شکایت کردم ولی قاضی منع تعقیب داد و اعتراض زدم جواب نداد حال قاضی گفت باید شکایت حقوقی انجام دهی آیا میتوانم از دو سیم کارتی که هنگام خرید دستگاه طرف به من داده شکایت کنم و به نتیجه برسم با تشکر از شما عزیزان

پروفایل کاربر

زهرا مددکار

11 ماه پیش

سرپرست

سلام، دختر هستم 18 ساله. والدینم از بچگی هر مشکلی که پیش میومد تهدیدم میکردن که اجازه نمیدن به مدرسه برم و الان یک سال هست که دانشجو شدم ولی هنوز وقتی دعوا میشه میگن اگه به میل ما رفتار نکنی اجازه نمیدیم بری دانشگاه. من برای اینکه میترسیدم نزارن برم دانشگاه، همیشه توی بحث ها کوتاه اومدم. همین دیروز دوباره گفتن بهم اجازه ادامه دانشگاه رو نمیدن. و گفتن جایی رو برای رفتن ندارم و دیگه خرج زندگی مو نمیدن. میخواستم بپرسم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

حامد باقی

1 سال پیش

جداسازی یارانه ها

سلام
خانم بنده جزو سرپرست خانوار از نظر یارانه هست و تمامی این مبلغ را در اختیار خودش قرار داده و سازمان یارانه ها میگه باید قاضی نامه جدا سازی یارانه ها رو بده
آیا این امکان وجود داره که بتونم یارانه ها رو بدون طلاق از همسرم جدا کنم آیا قاضی خانواده نامه این کارو میده ؟ ما از کجا باید پیگیری این را انجام بدم؟