پروفایل کاربر

محمد حسن قلعه نویی

اختلاف بین زمین مزروعی به ارث رسیده

تفاهم نامه ای بین دو برادر در خصوص زمین مزروعی که به انها به ارث رسیده نوشته شده و چند نفر هم بعنوان شاهد آن را امضا نموده اند .اگر هر یک از طرفین ان را قبول نداشته باشند این تفاهم نامه بعنوان مدرک قابل ارائه به دادگاه هست.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام،


تفاهم‌نامه‌ای که بین دو برادر نوشته شده و توسط چند نفر به عنوان شاهد امضا شده است، می‌تواند به عنوان یک مدرک در دادگاه ارائه شود. اما اعتبار و قابلیت استناد آن به چند عامل بستگی دارد:



  1. محتوای تفاهم‌نامه: اگر تفاهم‌نامه به وضوح و با جزئیات کافی تنظیم شده باشد و تعهدات و حقوق هر یک از طرفین را مشخص کند، می‌تواند به عنوان یک مدرک معتبر در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد.



  2. امضای شاهدان: حضور و امضای شاهدان می‌تواند به اعتبار تفاهم‌نامه بیفزاید، اما به تنهایی کافی نیست. دادگاه ممکن است از شاهدان بخواهد که در مورد شرایط و نحوه تنظیم تفاهم‌نامه شهادت دهند.



  3. قبول یا رد تفاهم‌نامه توسط طرفین: اگر یکی از طرفین تفاهم‌نامه را قبول نداشته باشد، دادگاه باید بررسی کند که آیا تفاهم‌نامه به صورت قانونی و با رضایت طرفین تنظیم شده است یا خیر.



  4. قوانین و مقررات مربوطه: تفاهم‌نامه باید با قوانین و مقررات مربوطه سازگار باشد و نباید مغایر با اصول حقوقی باشد.




در نهایت، توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای شرایط خود پیدا کنید و در صورت نیاز، وکیل شما می‌تواند به شما در تهیه و ارائه مدارک و شواهد کمک کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پیمان میرهادی

فروش CD آموزشی

سلام
بنده یک cd آموزشی تهیه کردم و از طریق سایتم بفروش میرسانم. خریدارانم از سراسر ایران هستند.
اگر به دلایلی هر کسی در هر شهری بره دادگاه دادسرای شهرشون و از من شکایت کنه و قاضی اونجا منو واسه ادای توضیحات احضار کنه باید پاشم برم اون شهر؟

پروفایل کاربر

محمدرضا واقف زاده

فروش مال غیر

باسلام.اپارتمانی پیش خرید کردم بعد از اتمام ساخت فروشنده حاضر به تحویل نبوده.شکایت حقوقی کردم دادگاه حقوقی رای به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی داده فروشنده بعد از صدور اجراییه اقدام به انتقال همان پلاک ثبتی را به نزدیکان خود نموده در احکام حقوقی و مبایعه نامه به پلاک ثبتی اشاره شده آیا این مصداق فروش مال غیر می باشد و می توان شکایت کیفری فروش مال غیر تنظیم کرد
ممنونم

پروفایل کاربر

ایوب مددی

انتقال سند

با سلام و خسته نباشید
بنده متاسفانه به دلیل اینکه یک واحد آپارتمان از نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده بودم و مدتی بعد مبلغی پول بدستم آمد و توانستم یک واحد آپارتمان بخرم. لذا به دلیل اینکه اگر سند به نام خودم میزدم دیگر امکان دریافت آن ملک از نهضت ملی را نداشتم، مجبور به انتقال سند به نام پدر زن و مادر زنم شدم ولی الان دبه کردند . آیا با توجه به اینکه مبلغ منزل را خودم پرداخت کردم، پول خرید اوراق ، کارمزد های بانک، دفترخانه و الان سه سال پرداخت اقساط و همچنین سه سال سکونت دارم آیا میتوانم نسبت به گرفتن حقم اقدام کنم؟ با تشکر