وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد نص

قرض الحسنه

سلام. اواخر آبان مبلغ سه میلیارد تومان در یک قرض الحسنه جهت دریافت وام گذاشتم ، الان مسئولان قرض الحسنه میگن تراز ورودی و خروجی صندوق به هم خورده و وام نمیتونیم بدهیم. اصل پول را هم نمیتونیم بدهیم و یک چک ۸ ماهه بهت می دهیم. بهترین کار چیه؟ اگه شکایت کنم زودتر به پولم می رسم ؟ می توانم بابت چند ماهی که دیرتر اصل پول را بهم میدن درخواست خسارت کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام،


در شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. مذاکره و پیگیری: ابتدا سعی کنید با مسئولان قرض‌الحسنه مذاکره کنید و راه‌حلی برای دریافت اصل پول یا وام پیدا کنید. ممکن است بتوانید با توافق بهتری دست یابید.



  2. شکایت حقوقی: اگر مذاکره به نتیجه نرسید، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه شکایت، درخواست بازپرداخت اصل پول خود را مطرح کنید. در این صورت، دادگاه می‌تواند با بررسی مدارک و شواهد، تصمیم‌گیری کند.



  3. درخواست خسارت: بر اساس ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی، شما می‌توانید درخواست خسارت تأخیر تأدیه را مطرح کنید. این خسارت شامل سودی است که به دلیل تأخیر در پرداخت اصل پول به شما تعلق می‌گیرد.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور مالی و بانکی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای شرایط خود پیدا کنید و در صورت نیاز، وکیل شما می‌تواند به شما در تهیه و ارائه مدارک و شواهد کمک کند.



  5. پیگیری از مراجع نظارتی: در صورت عدم همکاری قرض‌الحسنه، می‌توانید موضوع را به مراجع نظارتی مربوطه گزارش دهید تا اقدامات لازم را انجام دهند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدرضا واقف زاده

فروش مال غیر

باسلام.اپارتمانی پیش خرید کردم بعد از اتمام ساخت فروشنده حاضر به تحویل نبوده.شکایت حقوقی کردم دادگاه حقوقی رای به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی داده فروشنده بعد از صدور اجراییه اقدام به انتقال همان پلاک ثبتی را به نزدیکان خود نموده در احکام حقوقی و مبایعه نامه به پلاک ثبتی اشاره شده آیا این مصداق فروش مال غیر می باشد و می توان شکایت کیفری فروش مال غیر تنظیم کرد
ممنونم

پروفایل کاربر

آزاده کوشلانی

سند یه نام شده توسط کسی که برای وراث بوده

سندی به نام دایی بنده شده که برای خواهر و برادرش بوده به نام خودش ثبت کرده سند یک تیمچه در بازار است از کدوم مرجع باید اقدام کنم چون مادر من فتح شده و میخواهم شکایت کنم از ایشون که تمامی ملک هایش که به نام ایشون ضبط قضایی شود چون ملک های زیادی بوده که موقوف بوده از لحاظ سالی مقوفی ملک ها مدتش تمام شده

پروفایل کاربر

مهرداد خان

الزام به تنظیم سند و بطلان معامله

با سلام و عرض ادب
سال 83 ملکی را با سند مالکیت به خریدار منتقل کردم پس از گذشت یکسال ملک اینجانب معارض پیدا کرد و علیه بنده و خریدار دادخواست داد و حکم علیه اینجانب و خریدار گرفت و حکم قطعی شد،خریدار ملک اقدام به ساخت ملک بنده کرده بود و با شخص معارض به تفاهم رسیدند و ملک را بین خودشان تقسیم کردند.بعد از مدتی خریدار ملک علیه اینجانب دادخواست بطلان معامله داد و علیه اینجانب حکم گرفت و حکم قطعی شد بنده به ایشان گفتم صبر کند متاسفانه صبر نکرد و حکم گرفت پس از مدتی اینجانب برای احقاق حق خود از معارض ملک شکایت جعل سند کردم و خوشبختانه سند معارض جعلی از آب درآمد و حکم به معدومیت سند گرفتم و در شعبه ای که حکم قطعی به نفع معارض داده بودند اعاده دادرسی دادم و حکم صادره نقض گردید.حکم وضع سابق دادند بنا به حکم بطلان معامله که توسط خریدار علیه اینجانب گرفته بود سند ملک به مالک اولیه یعنی اینجانب برگشت و کلیه سند های دیگر ابطال و معدوم گردید،وراث شخص خریدار را که با معارض ملک تبانی کرده بود را از ملک خلع ید نمودم پس از گذشت10سال ملک خود را پس گرفتم و شخص خریدار فوت نمود و وقت به اجرای حکم بطلان معامله علیه اینجانب نکرد،پس از گذشت سالها از این موضوع وراث خریدار اقدام به اجرای حکم بطلان معامله را انجام نمیدهند و به تازگی علیه اینجانب دادخواست الزام به تظیم سند ملک اینجانب را نمودند با توجه به طمع که به ملک اینجانب دارند ثمن معامله بطلان معامله یکدستگاه آپارتمان و 45میلیون تومان وجه بوده است و بنده هم منتظر اجرای حکم ثمن معامله پدرشان بوده ام که اجرا نمیکنند و بنده همینجوری بلاتکلیف ماندم تا اینکه بیایند خلع ید کنند اما نیامدند بار ها هم تعداد 5 دفعه به شعبه تجدید نظر که حکم بطلان معامله پدرشان در آنجا قطعی شده مراجعه نمودند و اعاده دادرسی دادند تا حکم قطعی شده بطلان معامله نقض گردد اما خوشبختانه شعبه حکم به رد دعوی نمود و حکم بطلان معامله را باز قطعی نموده است.پرونده را به محاکم جهت خلاف شرع بین ارسال نمودند که خوشبختانه در محاکم عدم خلاف شرع بین صادر شد و دعوی ایشان باز رد شد.ملک اینجانب جز مایملک و دارایی های پدر شان نمیباشد.اکنون سوالم این است که با توجه به موضوعات مطرح شده دادخواست الزام به سند علیه اینجانب نتیجه ای خواهد داشت.از وکلا محترم خواهش دارم که راهنمایی بفر...