وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ذ د

5 ماه پیش

حقوقی

باسلام واحترام بنده قطعه زمین کوچکی را از شخصی خریدم وپولش رزا پرداخت کردم اما متاسفانه در آن زمان رسید یا مباینامه نگرفتم قرار بود چند روز بعد اینکار را انجام بدهید بدلیل عزادار بودن مالک این کار به تاخیر افتاد وتا چند سال بعد مالک دچار فراموشی شده واصلا بنده را بجا نمی آورد چند بار مراجعه کردم هیچ فایده نداشت البته همان 12 سال پیش که پول زمین را پرداخت کردم ان را ساخت کرده بودم الان آن بنده خدا فوت کرده وقتی مراجعه می کنم به ورثه اش می گویند ما نمی دانیم که پدرمان پول گرفت یانه لذا خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی فرمائید. باتشکر فراوان

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام،


در شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، چند راهکار قانونی وجود دارد که می‌توانید برای اثبات مالکیت خود بر زمین اقدام کنید:



  1. شهادت شهود: اگر افرادی وجود دارند که می‌توانند شهادت دهند که شما پول زمین را به مالک قبلی پرداخت کرده‌اید، می‌توانید از شهادت آن‌ها در دادگاه استفاده کنید. شهادت شهود می‌تواند به عنوان یکی از ادله اثباتی در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد.



  2. استفاده از مدارک جانبی: اگر مدارکی مانند رسیدهای بانکی، پیامک‌ها، یا هرگونه مدرک دیگری که نشان‌دهنده پرداخت پول به مالک قبلی باشد، در اختیار دارید، می‌توانید از آن‌ها به عنوان مدرک در دادگاه استفاده کنید.



  3. طرح دعوی در دادگاه: شما می‌توانید با طرح دعوی در دادگاه، درخواست اثبات مالکیت خود بر زمین را بدهید. در این دعوی، باید مدارک و شواهد خود را ارائه دهید تا دادگاه بتواند به نفع شما حکم صادر کند.



  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای حل این مشکل پیدا کنید و از حقوق خود دفاع کنید.




توجه داشته باشید که پیگیری حقوقی ممکن است زمان‌بر باشد، اما با ارائه مدارک و مستندات کافی، می‌توانید از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابوالفضل زارع

6 ماه پیش

اندیشکده

آیا برای تاسیس اندیشکده دشمن شناسی نیاز مجوز دارد اگر دارد چه شرایطی دارد

پروفایل کاربر

لیلا شجاعی

1 سال پیش

در مورد حق و حقوق مستاجر

با سلام و احترام
من واحد آپارتمانی رو اجاره کرده ام؛ بخاطر تعریف زیاد املاکی اعتماد کردم و این واحد را اجاره کرده ام. چون واحد ۱۱ساخت هست و رسیدگی به آن نشده یکبار شوفاژخونه با مشکل مواجه شده یا منبع پکیج سوراخ شده و موارد دیگر ولی صاحبخانه اصلا حاضر به پرداخت این خسارات نمی شود و می گوید به من ربطی ندارد من منزل را یکساله با شما قرداد بستم مشکلاتش با خودتان هست و هیچ هزینه ای پرداخت نمیکند. میشه راهنمایی بفرمایید حق با ایشان هست؟
با تشکر

پروفایل کاربر

a s

7 ماه پیش

استرداد وجه

با سلام
بنده سال گذشته از شخص درباره شراکتی پول گرفتم ولی حدودا 40میلیون را از کارت دیگری برای من واریز کردن ،من تمامی پول را به شخص برگرداندم حتی 10میلیون بیشتر ولی چون نمیدونستم 40میلیون رو شخص دیگری زده که به من گفته بود خودم زدم الان اون شخص دوم بابت 40میلیون از من شکایت کرده با این که من تمامی پول را به به حساب شخصی که میدونستم پول زده برگرداندم الان تکلیف چیه چیکار کنم ؟