وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مجید داداش پور

سند سیم کارت 0912

سلام

من حدود 20 سال پیش سیم کارتی برای پدرم تهیه کردم بصورت اقساط از فروشگاهی خریدیم و قولنامه نوشتیم و سیم کارت رو تحویل گرفتیم و اقساط رو هم پرداخت کردیم و تمام .

برای تنظیم سند مراجعه نکردیم و توی این مدت سیم کارت در اختیار پدرم بود و هیچ مشکلی هم نداشت

ولی خوب برای تنظیم سند مراجعه نکردیم

الان متوجه شدیم چند ماه پیش عروسمون بخاطر اختلاف خانوادگی که با ما داشت پنهانی سیم کارت رو به نام خودش کرده ( همچنان سیم کارت در اختیاره پدرمه )

ولی ایشون بنام خودش کرده

می خواستم بدونم ما از چه راهی می تونیم شکایت کنیم و این سیم کارت رو بنام پدرم کنیم ؟

در ضمن ایشون چطوری و با چه مدرکی تونسته اینکار رو انجام بده ؟

با حرف و صحبت هم راضی به برگرداندن سیم کارت نیست .

هیچ سند و مدرک و قولنامه ای هم از سالهای قبل در دسترس نداریم که بهش استناد کنیم

اون فروشگاه هم دیگه وجود نداره

از صاحب اول سیم کارت هم فقط یک اسم و فامیل داریم .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام،


در شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، می‌توانید از طریق مراحل زیر اقدام کنید:



  1. جمع‌آوری مدارک موجود: هرگونه مدرکی که نشان‌دهنده مالکیت یا استفاده از سیم‌کارت توسط پدرتان باشد، مانند قبض‌های پرداختی، پیامک‌های دریافتی از اپراتور و یا هرگونه مدرک دیگری که نشان‌دهنده استفاده مستمر از سیم‌کارت توسط پدرتان است، جمع‌آوری کنید.



  2. مراجعه به اپراتور: به اپراتور سیم‌کارت مراجعه کنید و وضعیت مالکیت سیم‌کارت را بررسی کنید. ممکن است اپراتور بتواند اطلاعاتی درباره تغییر مالکیت و مدارکی که برای این تغییر ارائه شده‌اند، به شما ارائه دهد.



  3. مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و مخابراتی مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راهکار قانونی را برای بازگرداندن مالکیت سیم‌کارت به پدرتان انتخاب کنید.



  4. طرح شکایت: در صورت عدم همکاری عروس‌تان، می‌توانید شکایتی را در مراجع قضایی مطرح کنید. در این شکایت، باید اثبات کنید که سیم‌کارت به صورت غیرقانونی به نام عروس‌تان منتقل شده است.



  5. استفاده از شاهدان: اگر شاهدانی وجود دارند که می‌توانند شهادت دهند که سیم‌کارت از ابتدا در اختیار پدرتان بوده است، می‌توانید از شهادت آن‌ها در دادگاه استفاده کنید.




توجه داشته باشید که پیگیری حقوقی ممکن است زمان‌بر باشد، اما با ارائه مدارک و مستندات کافی، می‌توانید از حقوق پدرتان دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی رسولی

پس گرفتن بیعانه

سلام و خسته نباشید.
من یه مبل سفارش دادم و مبلغی رو به عنوان بیعانه پرداخت کردم، فروشنده بعد از اینکه از زمان تحویل گذشت، تماس گرفتن که پارچه انتخابی شما رنگش روشن تر و ... ، بنده گفتم نمیخوام ، اما زیر بار نمیرن میگن من پول شما رو دادم پارچه گرفتم در صورتی که پارچه انتخابی ما نیست، حالا برگشته میگه یا باید رنگ پارچه رو عوض کنی یا منتظر باشید من شکایت کن پولتون رو از پارچه فروش بگیرم وگرنه بیعانه رو نمیدم چون پارچه خریدم و پول ندارم و کلی دعوا.
البته داخل فاکتور فروش هیچ چیزی در مورد اینکه اگر فلان پارچه نشد یا مشکل داشت پول استرداد میشه قید نشده .
حالا میخواستم بدونم میتونیم با شکایت پول بیعانه رو پس بگیریم یا خیر؟

پروفایل کاربر

کاربر ویندادی

ارسال لایحه بجای حضور در جلسه نخست دادگاه حقوقی

بنده با شخصی معامله ای انجام دادم و پس از توافقات و پرداخت وجه جهت ثبت سند با چند نفر شاهد به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کردیم، در سند ارزش منطقه ای ملک به عنوان مبلغ درج شده و قید شده که نقدا و تماما پرداخت گردیده و کلیه خیارات خصوصا خیار غبن ساقط گردیده است. حال پس از ۱۰ سال و فوت آن شخص، یکی از ورثه ادعا نموده چون مبلغ بیع مشخص نیست، سند باید ابطال گردد. بنده نیز امکان اثبات پرداخت مبلغ ثمن واقعی را پس از این همه سال ندارم چون فقط خودم و فروشنده از آن مطلع بودیم و بنابراین بنا ندارم آن را افشا کنم.
حال جلسه اول دادگاه با جلسه دیگرم در شعبه دیگری از دادگاه دقیقا در یک زمان است و بنده به توصیه یکی از دوستان قصد ندارم در این جلسه دادگاه شرکت کنم تا مجبور به توضیح ثمن واقعی بیع نباشم. که ظاهرا الزامی جهت افشای آن نیز وجود ندارد، مگر این که قاضی بپرسد.

سوال اول اینکه آیا عدم حضور در جلسه اول رسیدگی و ارسال لایحه و رونوشت مدارک بجای حضور برای بنده مشکلی ایجاد می کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه در پرونده ای دیگر ثمن واقعی این معامله را عنوان کرده ام و خواهان از آن اظهارات بنده مطلع است، آیا مشخص شدن یکسان نبودن ثمن واقعی و مبلغ درج شده در سند می تواند برای من مشکلی ایجاد نماید؟ دفتر ثبت اسناد آن موقع توضیح داد که بخاطر کمتر شدن مالیات پرداختی عرف بر این است که ارزش معاملاتی بجای مبلغ واقعی درج گردد.

ممنون خواهم شد اگر به هر دو سوال پاسخ دهید و بی نهایت ممنون بابت وقت گرانبهای شما

پروفایل کاربر

مهدی رحمتی

اجرای رای قطعی

سلام از من بابت بدهی چک شکایت شد تقاضای اعسار دادم رد شد تقاضای تجدیدنظر دادم بازم رد شد و الان پیام دادگاه تجدیدنظر اومده که حکم قطعی شده ، آیا واسه پرداخت بدهی چند روز زمان دارم یا چون رای قطعی اومد بلافاصله شاکی می‌تونه حکم جلبم رو بگیره؟