مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی شبانیان

9 ماه پیش

ضرب و جرح پسرم در مدرسه

با سلام و عرض ادب

در روز چهارشنبه هفته گذشته پسرم در کلاس درس با یکی از همکلاسی هایش بر سر موضوعی اختلاف پیدا می کند و ایشان با مشت به صورت فرزندم میزند و باعث شکستگی بینی ایشان می شود. مدارک موجود هست. بنده چجوری میتونم پیگیری کنم که حق و حقوقی از فرزندم ضایع نشود. ممنون میشم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

9 ماه پیش

با سلام و احترام،


برای پیگیری حقوقی در مورد آسیب وارد شده به فرزندتان، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:



  1. جمع‌آوری مدارک و مستندات: ابتدا تمامی مدارک پزشکی مربوط به شکستگی بینی فرزندتان را جمع‌آوری کنید. این مدارک شامل گزارش پزشک، عکس‌برداری‌ها و هرگونه مستندات پزشکی دیگر می‌شود.



  2. گزارش به مدرسه: موضوع را به مسئولین مدرسه اطلاع دهید و از آنها بخواهید که گزارشی از حادثه تهیه کنند. این گزارش می‌تواند به عنوان مدرک در پیگیری‌های بعدی مورد استفاده قرار گیرد.



  3. ثبت شکایت در کلانتری: به نزدیک‌ترین کلانتری مراجعه کرده و شکایتی رسمی در خصوص ضرب و جرح علیه همکلاسی فرزندتان ثبت کنید. در این مرحله، ارائه مدارک پزشکی و گزارش مدرسه می‌تواند به تقویت شکایت شما کمک کند.



  4. پیگیری قضایی: پس از ثبت شکایت، پرونده به دادسرا ارجاع داده می‌شود. شما می‌توانید با مراجعه به دادسرا و پیگیری پرونده، از روند رسیدگی به شکایت مطلع شوید.



  5. مشاوره با وکیل: در صورت نیاز، می‌توانید با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا شما را در مراحل قانونی و حقوقی راهنمایی کند.



  6. درخواست دیه و خسارت: در صورت اثبات جرم، می‌توانید درخواست دیه و خسارت برای جبران آسیب‌های وارد شده به فرزندتان را مطرح کنید.




توجه داشته باشید که پیگیری حقوقی ممکن است زمان‌بر باشد، اما با ارائه مدارک و مستندات کافی، می‌توانید از حقوق فرزندتان دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم محمدی

6 ماه پیش

استرداد گوشی همراه سامسونگ

در سال ۱۴۰۰یک گوشی سامسونگ A12 برای همسرم ب صورت اقساطی خریدم ولی وی را بخاطر فروش مواد مخدر دستگیر کردند و زندانی شد.. بنده برای گرفتن گوشی از قسمت امانات زندان اقدام کردم و متوجه شدم خواهر وی گوشی را تحویل گرفته و در آنجا امضا و مشخصاتش ثبت شده بود و وقتی از وی خواستم گوشی را پس بدهد او مقاومت کرد و بمده چندبن شکایت خیانت در امانت کردم ولی به نتیجه نرسبدم و بعد از چند ماه همسرم از زندان آزاد شد و فوت کرد ولی هنوز گوشی نزد خواهرش هست و برنمیگرداند لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم گوشی را پس بگیرم؟؟؟ البته گوشی که نامبرده تحویل گرفته نو و کار کرد کمی داشته ولی الان این گوشی کلا داغون شده بخاطر مدت زمانی که از آن استفاده میکرده و ل هیچ عنوان ان را برنمیگردانده ...لطفا راهنمایی کنید ممنون...درضمن کارتن نزد بنده است و مالکیت به نام حودم هست

پروفایل کاربر

الهام شریفی

4 ماه پیش

منفقه و طلاق

سلام.من برای نفقه ی سال گذشته اقدام کردم که شاید چون طرفم نمیاد و پرداخت نمیکنه بتونم طلاق بگیرم

ماه پیش جلسه ی دادگاهمون بود و اومد و گفت میخوام زندگی کنم

قاضی یک ماه بهش فرصت داد که با نظر من خونه و وسیله تهیه کنه و مدارک رو ارائه بده به دادگاه



الان اون یک ماه تموم شده و کاری نکرده

من باید خودم حضوری برم دادگاه و پیگیری کنم یا منتظر پیام ابلاغیه باید بمونم الان که سی روز تموم شده و طرف کاری نکرده؟؟؟؟

و سوال دوم این که قاضی توی این شرایط معمولا چه حکمی میده

پروفایل کاربر

مصطفی محمدی

2 سال پیش

ملکی (مزاحمت و ممانعت و خسارت)

سلام وقتتون بخیر
من داخل محدوده یک شرکتی زمین دارم و الان شرکت مانع میشه که من برم سر زمینم و به زمین منم خسارت وارد کرده و من رفتم شکایت کردم و درخواست خسارت کردم و تو دادخواستم نوشتم که درب و حصار رو بردارن و خسارتی که وارد کردن رو جبران کنن.
و حالا متوجه شدم این مزاحمت و ممانعتی که با کذاشتن درب ایجاد کردن جنبه کیفری هم داره
و الان سوالم اینجاست که ایا ضمن لایحه ای میتونم افزایش خواسته بدم و جنبه کیفریش رو هم پیگیری کنم یا نمیتونم؟
و این افزایش رو قبل جلسه اول برم از الکترونیک قضایی انجام بدم یا همون جلسه اول خود قاضی هم میتونه افزایش خواستم رو به پرونده اضافه کنه؟