پروفایل کاربر

حسن عطايي

4 هفته پیش

استرداد پول

سلام

چند وقت پيش مبلغ ١٢٠ ميليون به شخصي قرض دادم منتهى أين پول نه از حساب خودم بلكه از حساب شخص ديگري واريز شده است. حال آن شخص پول بنده را نميدهد و شخص وايز كننده هم به دادگاه برأي شكايت نميآيد گفته از تو كاغذ مينويسم پول برأي تو است اما به دادگاه براي شكايت نميآيم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام،


در شرایطی که مبلغی را به شخصی قرض داده‌اید و این مبلغ از حساب شخص دیگری واریز شده است، و اکنون با مشکل عدم بازپرداخت مواجه هستید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. جمع‌آوری مدارک و مستندات: ابتدا تمامی مدارک و مستندات مربوط به واریز مبلغ و توافقات انجام شده را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌تواند شامل رسید واریز، پیامک‌ها، ایمیل‌ها و هرگونه مکاتبه‌ای باشد که نشان‌دهنده توافق شما با بدهکار است.



  2. دریافت تأییدیه کتبی: از شخصی که مبلغ را از حساب او واریز کرده‌اید، تأییدیه کتبی دریافت کنید که این مبلغ به عنوان قرض به شخص مورد نظر شما داده شده است و او هیچ ادعایی نسبت به این مبلغ ندارد.



  3. مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و مالی مشورت کنید تا شما را در تهیه دادخواست و پیگیری قانونی راهنمایی کند.



  4. طرح دعوا در دادگاه: با توجه به مدارک و مستندات جمع‌آوری شده، می‌توانید دادخواستی برای مطالبه وجه به دادگاه ارائه دهید. در این دادخواست می‌توانید به تأییدیه کتبی شخص واریزکننده نیز استناد کنید.



  5. پیگیری قانونی: پس از ارائه دادخواست، پیگیری‌های لازم را از طریق وکیل خود انجام دهید تا بتوانید حق خود را از طریق مراجع قانونی دریافت کنید.




توجه داشته باشید که حضور شخص واریزکننده در دادگاه می‌تواند به تقویت پرونده شما کمک کند، اما در صورت عدم حضور او، تأییدیه کتبی و سایر مدارک می‌تواند به عنوان مستندات کافی مورد استفاده قرار گیرد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مسعود یادگار

3 ماه پیش

شاهدان‌ اعسار در پرداخت دین

با سلام واحترام خدمت وکلای محترم ؛ من محکوم به پرداخت یک میلیارد تومان‌بدهی به شرکت تعاونی شدم؛ چون‌بازنشسته آموزش و پرورش هستم و شخصی آبرومند
می خوام در خواست اعسار در پرداخت محکوم به را بدهم
آیا می توانم‌بعنوان دو شاهد: دو خواهر را به همراه یک آقا معرفی کنم
و آیا قاضی مانع شهادت آنها نمی شود
ممنون از محبت‌شما

پروفایل کاربر

حمید مجیدی

2 سال پیش

علت عدم توقیف حقوق باماده۳۱۶

سلام.ماده۳۱۶قانون آیین دادرسی مدنی گفته دستور موقت ممکن است دایر بر توقیف((مال))یا انجام عمل ویا منع از امری باشد،با اینکه به صراحت از توقیف مال اسم برده وحقوق بازنشستگی هم جز مال محسوب میشه، چرا نمیشه با دستور موقت حقوق بازنشستگی خوانده رو توقیف کرد؟سوالم در موردتامین خواسته نیست خیلی مچکرم.

پروفایل کاربر

بی نام بی نام

1 سال پیش

ارثیه

سلام خسته نباشید زمینی هست که سندش به نام پدر و عمو و عمه ام می باشد در زمان حیات عمه ام زمین رادرحضور فرزندانش برای کسب حلالیت به پدرم داد ولی سند رسمی نیست بعد از فوت عمه ام فرزندانش که ۵ پسر و ۱ دختر بود همه امضا دادند که زمین مال پدرم می باشد و پدرم از ۳ برادر و یک خواهر سند رسمی تهیه کرد و دو تای دیگر فوت شدند الان فرزندان پسر عمه ام که فوت شدند ( حاضر به ثبت رسمی سند نیستند ) البته لازم به ذکر است یکی از پسر عمه‌ام هم شکایت کرده بود که باتوجه به مدارک، دادگاه ایشان را محکوم کرد وهمچنین عمویم هم سهمش رابه پدرم فروخته الان ما چه اقدامی بکنیم تا بتوانیم سند رارسمی کنیم