مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسن عطايي

10 ماه پیش

استرداد پول

سلام

چند وقت پيش مبلغ ١٢٠ ميليون به شخصي قرض دادم منتهى أين پول نه از حساب خودم بلكه از حساب شخص ديگري واريز شده است. حال آن شخص پول بنده را نميدهد و شخص وايز كننده هم به دادگاه برأي شكايت نميآيد گفته از تو كاغذ مينويسم پول برأي تو است اما به دادگاه براي شكايت نميآيم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

10 ماه پیش

با سلام،


در شرایطی که مبلغی را به شخصی قرض داده‌اید و این مبلغ از حساب شخص دیگری واریز شده است، و اکنون با مشکل عدم بازپرداخت مواجه هستید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. جمع‌آوری مدارک و مستندات: ابتدا تمامی مدارک و مستندات مربوط به واریز مبلغ و توافقات انجام شده را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌تواند شامل رسید واریز، پیامک‌ها، ایمیل‌ها و هرگونه مکاتبه‌ای باشد که نشان‌دهنده توافق شما با بدهکار است.



  2. دریافت تأییدیه کتبی: از شخصی که مبلغ را از حساب او واریز کرده‌اید، تأییدیه کتبی دریافت کنید که این مبلغ به عنوان قرض به شخص مورد نظر شما داده شده است و او هیچ ادعایی نسبت به این مبلغ ندارد.



  3. مشاوره با وکیل: با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و مالی مشورت کنید تا شما را در تهیه دادخواست و پیگیری قانونی راهنمایی کند.



  4. طرح دعوا در دادگاه: با توجه به مدارک و مستندات جمع‌آوری شده، می‌توانید دادخواستی برای مطالبه وجه به دادگاه ارائه دهید. در این دادخواست می‌توانید به تأییدیه کتبی شخص واریزکننده نیز استناد کنید.



  5. پیگیری قانونی: پس از ارائه دادخواست، پیگیری‌های لازم را از طریق وکیل خود انجام دهید تا بتوانید حق خود را از طریق مراجع قانونی دریافت کنید.




توجه داشته باشید که حضور شخص واریزکننده در دادگاه می‌تواند به تقویت پرونده شما کمک کند، اما در صورت عدم حضور او، تأییدیه کتبی و سایر مدارک می‌تواند به عنوان مستندات کافی مورد استفاده قرار گیرد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجتبی امیدعلی

3 ماه پیش

عودت ودیعه مستاجر

سلام ، آیا هنگام عودت ودیعه مستاجر فقط رسید بانکی عودت ودیعه ( شبا ) به حساب وی از لحاظ قانونی کافی می باشد؟ چون مستاجر حضور ندارد و امکان اخذ رسید از وی وجود ندارد

پروفایل کاربر

زهرا امینی

2 سال پیش

فروش جزوه

سلام اگر بنده جزوه درسی رو از یک موسسه اموزشی خریداری کرده باشم و روی جزوه قید شده باشه حقوق مادی و معنوی برای موسسه محفوظه و فروختنش غیرقانونی و قابل پیگیری هست، بنده میتونم همان جزوه‌ای که خریداری کردم رو به شخص دیگه‌ای بفروشم یا این کار غیر قانونی است؟

پروفایل کاربر

میرا ایرانمهر

6 ماه پیش

خانواده

من ۲۵ سالمه و میخوام مستقل بشم

پدرم که ادم به شدت سخت گیر و ظالمی هستش نه اجازه میده کار کنم نه خودش بهم پولی میده همش با حرفاش توهین و تحقیر هاش ازارم میده کتکم میزنه ارامش ندارم دلخوشی ندارم میخوام برم یه شهر دیگه زندگی کنم ارامش داشته باشم فقط نگرانم پیدام کنن و بخوان منو بکشن

بخاطر اینکه منو نکشن میتونم اگه پیدام کردن ازشون شکایت کنم که مزاحمم نشن و بخوان بهم اسیب بزنن؟