مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ناصر علی زاده

6 ماه پیش

تجاوز غیر عمد به زمین دیگری درساخت منزل

باسلام

بنده با مجوز شهرداری وزیر نظر مهندس ناظر یک باب ساختمان ساختم که تماما مرحله به مرحله باتاکید مهندس ناظر کارها به اتمام رسید.وچون در هنگام ساختمان سازی من هر دوطرف زمینم خالی بود وخط کشی واندازه گیری برای ساخت توسط مهندس ناظر وباتایید ازانجام می پذیرفت.

حالا بعداز هشت سال موقع دریافت سند مشخص گردید که حدود ۱۰سانتی متر به ملک همسایه تجاوز گردیده است.

حالا تکلیف بنده چیست؟

با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

با سلام،


در چنین مواردی که تجاوز به ملک همسایه صورت گرفته است، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. مشاوره با وکیل: ابتدا با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید.



  2. مذاکره با همسایه: سعی کنید با همسایه خود مذاکره کنید و به توافقی برسید. ممکن است بتوانید با پرداخت مبلغی به عنوان جبران خسارت، رضایت همسایه را جلب کنید.



  3. اصلاح سند: اگر همسایه موافقت کند، می‌توانید با همکاری او و از طریق مراجع قانونی، سند ملک خود را اصلاح کنید.



  4. طرح دعوی در دادگاه: اگر نتوانید با همسایه به توافق برسید، ممکن است نیاز باشد که دعوی حقوقی در دادگاه مطرح کنید. دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط و مستندات موجود، حکم به اصلاح وضعیت بدهد.



  5. مسئولیت مهندس ناظر: اگر خطا از سوی مهندس ناظر بوده است، می‌توانید از او به دلیل قصور در انجام وظایفش شکایت کنید و درخواست جبران خسارت نمایید.




توصیه می‌شود که در این مسیر از مشاوره حقوقی مناسب استفاده کنید تا بتوانید به بهترین نحو ممکن از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابوالفضل باقری

2 سال پیش

بطلان معامله

با سلام
بنده اپارتمانی رو دو سال پیش فروختم و قرار بود مرداد ۱۴۰۲ تحویل بدهم اسانسور زمانبر شد بالاخره در بهمن ۱۴۰۲ چهار واحد تحویل گرفتن یه واحد تحویل نگرفت و تا اردیبهشت امسال مارو سرکار گذاشت و اومد گفت یه چک ۷ و۸ ماهه میدم تحویل میگیرم ما هم راضی شدیم بعد چک در اذر ماه امسال پاس نشد و گواهی عدم پرداخت صادر شد
حال متن مبایعه نامه به این صورت است
انجام این معامله معلق به پاس شدن تمامی چک های صادر شده از ناحیه خریدار در تاریخ های قید شده میباشد چنانچه هریک از چک ها پاس نشود به مفهوم عدم انجام این معامله میباشد و خریدار میبایست مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان به دلیل عدم انجام تعهد به فروشنده پرداخت کند
حال تکلیف بنده چیست ممنون

پروفایل کاربر

سعید ملکی

1 سال پیش

مخدوش کردن پلاک

سلام با عرض ادب من پلاکم پارسال مخدوش کردم به علت کرونا که راحت تر بتونم از شهر خارج شوم که تا دیروز پاس به علت کمربند من رو جریمه کرد و پلیس میخواست که ماشینم توقیف کنه که با اصرار خواهش توقیف نکرد ولی می‌خوام که ماشینم رفع کنم توقیفشو میشه بگید جریمش چیه تا جایی که خوندم 1سال تا 6 ماه زندان هست اگر میشه لطفاً میتونید که راهنمایی کنید ممنون میشم

پروفایل کاربر

یاسمن همتی

7 ماه پیش

شکایت مستاجر از موجر

سلام و خسته نباشید. بنده یک واحد آپارتمان را در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰ اجاره دادم. مستاجر یک خانم هست که وقتی برای بازدید ملک به همراه مشاور املاک آمده بود پنجره اتاق خواب روی ایشان افتاد و صورت ایشان کمی کبود شد، گویا دست ایشان هم مو برداشت ولی با اینحال ایشان فردای همان روز آمدند و آپارتمان بنده را اجاره کردند و گفتند شکایتی ندارند. الان بعد از گذشت سه ماه ایشان اجاره را به موقع پرداخت نمی‌کنند زنگ هم میزنم جواب نمی‌دهند. من به ایشان پیام دادم که اگر اجاره را به موقع واریز نکنند من مجبورم اقدام قانونی کنم چون خودم هم قسط پرداخت میکنم و متضرر میشم. ایشون پیام دادند و من رو تهدید کردند که پرونده بیمارستان رو دارند و از من میخوان بابت افتادن پنجره شکایت کنند. آیا بعد از گذشت سه ماه که اتفاق یک حادثه بوده و مشکل جدی برای ایشان به وجود نیامده می‌توانند از من شکایت کنند؟