وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نوید شریفی

خرید دستگاه CNC با قرارد داد

درود ، یک دستگاه cnc به مبلغ ۶۵ م در ۳ فقره چک خریدم

قرارداد هم نوشتیم و ذکر شد که در صورت سالم بودن دستگاه تحویل شود ، کارشناس آوردیم و گفت این دستگاه مدتی است که خرابه ، حالا این آقا نه چک هامو میاره نه میاد دستگاه رو ببره !! البته چک اول ۲۰ م که به ایشون داده بودم و خودش پول زد پاس کرد چون خرج کرده بود . ولی الان دیگه جواب تلفن نمیده بلاک کرده

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام،


در چنین شرایطی که فروشنده به تعهدات خود عمل نکرده و دستگاه معیوب را تحویل داده است، می‌توانید اقدامات قانونی زیر را انجام دهید:



  1. ارسال اظهارنامه: ابتدا یک اظهارنامه رسمی به فروشنده ارسال کنید و از او بخواهید که یا دستگاه را تعویض کند یا مبلغ پرداختی را بازگرداند. در این اظهارنامه می‌توانید به مفاد قرارداد و تعهدات فروشنده اشاره کنید.



  2. شکایت حقوقی: اگر فروشنده به اظهارنامه پاسخ نداد یا از انجام تعهدات خود امتناع کرد، می‌توانید از طریق دادگاه حقوقی شکایت کنید. در این شکایت می‌توانید درخواست استرداد مبلغ پرداختی و خسارات وارده را مطرح کنید.



  3. استفاده از وکیل: توصیه می‌شود که از یک وکیل متخصص در امور قراردادها و دعاوی حقوقی کمک بگیرید تا بتوانید به بهترین نحو ممکن از حقوق خود دفاع کنید.



  4. پیگیری چک‌ها: در مورد چک‌هایی که هنوز وصول نشده‌اند، می‌توانید از طریق بانک اقدام به برگشت زدن چک‌ها کنید و سپس از طریق دادگاه برای وصول مطالبات خود اقدام نمایید.




این اقدامات می‌تواند به شما کمک کند تا حقوق خود را در این معامله حفظ کنید و خسارات وارده را جبران نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مربم نوری

مزاحمت وتهدید به اسیدپاشی

سلام.یه پسر قبلا با دخترمان دوست بوده الان رابطه ندارند.ولی پسر با تهدید و مزاحمت دخترمان را مجبور به دوستی میکند.دخترم از ترسش باهاش بود ولی اذیتش میکرد بهش مواد میده وتزریق هم میکنه بهش وقتی بی هوش میشه کتکش میزنه وهرکاری که بخاد میکنه.برای خلاصی‌از دستش چه کنم امشب با اجر شیشه خانمان را شکست وفرار کرد ودخترم را تهدید به اسید پاشی کرده.راهنمایی کنید من چه کنم .

پروفایل کاربر

محمد سواری

پس از گواهی عدم سازش پرونده به دادسرا ارسال میشود یا خیر؟

با سلام اینجانب طی شکایتی از شخصی به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم و طی یک جلسه شورا دادنامه عدم سازش صادر کرد ایا بنده میتونم با استناد به دادنامه اقدام کیفری کنم یا باید منتظر بشم پرونده به دادسرا ارجاع بشه ؟؟؟

پروفایل کاربر

راحله راحله

مسدودی کارت ملی

مسدودی کارت ملی نیاز ب تمدید داره ؟؟؟
هر چند وقت یکبار باید درخواست تمدید مسدودی کارت ملی بخوایم ؟؟؟