وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علی احمدی

4 ماه پیش

روند استیفای سهم خود از ملک مشاعی چگونه است؟

با سلام، اینجانب یکی از شش ورثه یک قطعه ملک مشاعی حدودا 600 متری که در یکی از شهرستانهای شمال کشور قرار دارد میباشم. توضیحا یک خانه سرای قدیمی تقریبا 200 متری نیز در این ملک قرار دارد که مورد استفاده همه ورثه میباشد. با توجه به مشکلات اشتراکی بودن و عدم استقلال در استفاده از ملک و خانه سرا و همچنین نیاز مالی، اینجانب خواهان استیفای سهم خود از ملک مشاعی فوق میباشم و این موضوع را با سایر ورثه نیز مطرح کردم اما هیچگونه همراهی از طرف سایر ورثه با اینجانب صورت نمیگیرد و هیچ توافقی بین ورثه قابل حصول نیست. لذا اینجانب قصد دارم از طریق قانونی سهم خود را استیفا نمایم، حال سوالم این است که اینجانب به ترتیب باید چه اقداماتی انجام دهم و به کدام مراجع قانونی مراجعه کنم تا روند استیفای سهم مشاعی ام به درستی و در زمان کوتاه تر انجام شود. با تشکر.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام،


برای استیفای سهم خود از ملک مشاعی، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:



  1. تقسیم‌نامه توافقی: ابتدا سعی کنید با سایر ورثه به توافق برسید و یک تقسیم‌نامه توافقی تنظیم کنید. این روش سریع‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه برای حل مشکل است.



  2. درخواست تقسیم از دادگاه: اگر توافقی حاصل نشد، می‌توانید به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کرده و درخواست تقسیم ملک را بدهید. دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط ملک و تعداد ورثه، حکم به تقسیم ملک یا فروش آن و تقسیم وجه حاصل بین ورثه بدهد.



  3. کارشناسی ملک: در صورت نیاز، دادگاه ممکن است کارشناسی برای ارزیابی و تقسیم ملک تعیین کند. این کارشناس می‌تواند ارزش ملک و نحوه تقسیم آن را مشخص کند.



  4. فروش ملک: اگر ملک قابل تقسیم نباشد، دادگاه ممکن است حکم به فروش ملک و تقسیم وجه حاصل بین ورثه بدهد.



  5. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود از یک وکیل متخصص در امور ملکی کمک بگیرید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند و از حقوق شما دفاع کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی فتاح زاده

6 ماه پیش

اتمام ناریخ وکالت

سلام بنده ماشینم رو ۶ ماه پیش فروختم و خریدار تعویض پلاک نکرد
الان من ماشینو توقیف زدم، برای مجازات استفاده از پلاک خودم چیکار میتونم بکنم؟
اگر خریدار شکایت کنه چی میشه؟
ممنون

پروفایل کاربر

مسعود صالحی

10 ماه پیش

تعمیرات ساختمان

با سلام وعرض ادب
بنده مالک یک واحد آپارتمان درطبقه اول ساختمانی 3طبقه وهر طبقه 2واحد ویک واحد هم در زیر زمین دارد، هستم،
اخیرا بدلیل پوسیدگی لوله های عمومی در قسمت جنوبی ساختمان، نشت آب داره وبرای تعویض لوله، مالکین واحدهای شمالی مدعی هستند که هزینه تعویض وتعمیر لوله های قسمت جنوبی باید توسط 3واحد جنوبی پرداخت شود، آیا اصولا لوله های شوفاژ مربوط به یک موتورخانه برای همه مشاعی است یا تفکیکی است مثلا شمالی یا جنوبی؟ در نتیجه آیا پرداخت هزینه تعویض وتعمیر بعهده همه واحدهاست یا فقط3واحدی که لوله ها در آن سمت قرار دارد؟

با تشکر

پروفایل کاربر

علی مصفا

6 ماه پیش

وصول پرونده

سلام ببخشید معنی جمله نامه وارده از تجدید با موضوع وصول پرونده در تاریخ ....واصل و با شماره ......ثبت گردید یعنی چی ؟؟؟
یعنی محکوم علیه هزینه دادرسی رو پرداخت کرده و من باید منتظر ابلاغیه دادگاه تجدید نظر باشم یا برم درخواست صدور اجراییه بدم ؟؟؟
با تشکر از شما