پروفایل کاربر

علی احمدی

4 هفته پیش

روند استیفای سهم خود از ملک مشاعی چگونه است؟

با سلام، اینجانب یکی از شش ورثه یک قطعه ملک مشاعی حدودا 600 متری که در یکی از شهرستانهای شمال کشور قرار دارد میباشم. توضیحا یک خانه سرای قدیمی تقریبا 200 متری نیز در این ملک قرار دارد که مورد استفاده همه ورثه میباشد. با توجه به مشکلات اشتراکی بودن و عدم استقلال در استفاده از ملک و خانه سرا و همچنین نیاز مالی، اینجانب خواهان استیفای سهم خود از ملک مشاعی فوق میباشم و این موضوع را با سایر ورثه نیز مطرح کردم اما هیچگونه همراهی از طرف سایر ورثه با اینجانب صورت نمیگیرد و هیچ توافقی بین ورثه قابل حصول نیست. لذا اینجانب قصد دارم از طریق قانونی سهم خود را استیفا نمایم، حال سوالم این است که اینجانب به ترتیب باید چه اقداماتی انجام دهم و به کدام مراجع قانونی مراجعه کنم تا روند استیفای سهم مشاعی ام به درستی و در زمان کوتاه تر انجام شود. با تشکر.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام،


برای استیفای سهم خود از ملک مشاعی، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:



  1. تقسیم‌نامه توافقی: ابتدا سعی کنید با سایر ورثه به توافق برسید و یک تقسیم‌نامه توافقی تنظیم کنید. این روش سریع‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه برای حل مشکل است.



  2. درخواست تقسیم از دادگاه: اگر توافقی حاصل نشد، می‌توانید به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کرده و درخواست تقسیم ملک را بدهید. دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط ملک و تعداد ورثه، حکم به تقسیم ملک یا فروش آن و تقسیم وجه حاصل بین ورثه بدهد.



  3. کارشناسی ملک: در صورت نیاز، دادگاه ممکن است کارشناسی برای ارزیابی و تقسیم ملک تعیین کند. این کارشناس می‌تواند ارزش ملک و نحوه تقسیم آن را مشخص کند.



  4. فروش ملک: اگر ملک قابل تقسیم نباشد، دادگاه ممکن است حکم به فروش ملک و تقسیم وجه حاصل بین ورثه بدهد.



  5. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود از یک وکیل متخصص در امور ملکی کمک بگیرید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند و از حقوق شما دفاع کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید قمری

7 ماه پیش

حق انتفاع عمری

سلام آیا میشود حق انتفاع عمری ملکی را به صورت همزمان به دو نفر واگذار کرد و در صورت فوت یکی از منتفعین تکلیف چیست ؟

پروفایل کاربر

اکبر کمالی

12 ماه پیش

تنزل پست سازمانی

با توجه به تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه كشور ؛ والدين ، همسران ، فرزندان شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه (شهريور ۱۳۵۹- مرداد ۱۳۶۷) ، شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركت هاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر و مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست هم تراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند. آيا اين مورد شامل رزمندگان بعد از دفاع مقدس كه خدمت مقدس سربازي خود را در مناطق عملياتي و جنگي سپري كرده اند دربازده زماني بعد از سال 1371 را شامل مي شود

پروفایل کاربر

سپهر سپهران

4 ماه پیش

صورت جلسه کتبی انتهای جلسه اول دادگاه

با سلام
سوال ١_در اخر هر جلسه دادگاه, صورت جلسه اضهارات و صحبت های طرفین به صورت کتبی توسط قاضی پرونده تهیه و جهت امضا به طرفین (خوانده و‌ خواهان) داده میشود تا امضا کنند.
ایا این امضا به معنی تصدیق و تایید حرف های خود شخص امضا کننده در جلسه دادگاه است?? و یا این امضا به معنی پذیرش و تصدیق حرف ها ی طرف مقابل هم هست و اینکه چون این صورت جلسه امضا کردند یعنی حرف و ادعا های طرف مقابل را هم قبول کردند??
سوال ٢_ایا میشود اگر کسی ادعایی در جلسه اول ضد ما مطرح کند و ما سکوت کنیم و در غالب لایحه کتبی جواب او را تا قبل جلسه بعدی بدهیم