وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

زیبا رحمانی

دعوای ناموصی

سلام وقتتون بخیر ما مشکلی داریم که قضیه از این قراره که ریشه ش برمیگرده به چند سال پیش اینها دعوای ناموسی داشتن سر خواهراین اقا که هر دو متاهل بودن و ارتباط داشتند که تکوم شده رفته ولی گویا این خانواده که دخترشون با این اقا بوده میرن دم مغازه ش و کاغذ ناموسی میندازن و دوربین نشون میده الان سه روز پیش این برادرکه بهتر بگم از غیرت چیزی حالیشون نیست نامه کاغذ نوشته ساده رو میندازه حیاط ایشون ناموصی و اینا که این اقا دیشب میاد دم خونه برادر این خانم و شیشه های ماشینو میریزه پایین ونامه ای میزاره براشون حرفای ناموصی مجدد الان بخاطر این قضیه بابای دختره باهاش ارتباطی ندازن البته از چندسال قبل و تهدید کردن به مرگشو به شوهرش گفتن که خواهرشون گفته که شیشه های داداشمو بیار پایین و گفتن خودتو بکش من میخوام بدونم چی میشه چون برادر این خانم فیلم دوربینارو داره ولی او طرف فقط کاغذو داره همین میتونن برای زندان و اینا اقدام کنن

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام،


در این مورد، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه شود:



  1. توهین و افترا: اگر محتوای کاغذها و نامه‌ها شامل توهین یا افترا باشد، می‌تواند به عنوان جرم تلقی شود. طبق ماده ۶۰۸ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی، توهین به افراد با هر لفظ یا عملی که موجب هتک حرمت شود، جرم است و می‌تواند منجر به مجازات شود.



  2. تخریب اموال: شکستن شیشه‌های ماشین نیز به عنوان تخریب اموال شناخته می‌شود و طبق ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی، تخریب عمدی اموال دیگران جرم است و می‌تواند منجر به مجازات حبس یا جزای نقدی شود.



  3. تهدید: تهدید به مرگ یا آسیب جسمی نیز جرم است و طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، تهدید به هر نحو که موجب ترس و وحشت شود، می‌تواند منجر به مجازات حبس یا جزای نقدی شود.




برای پیگیری قانونی، می‌توانید به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید. ارائه مدارک و شواهد مانند فیلم دوربین‌ها و کاغذها می‌تواند به اثبات ادعاهای شما کمک کند.


توصیه می‌شود که در این موارد از یک وکیل متخصص کمک بگیرید تا بتوانید به بهترین نحو ممکن از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حامد قاس

معامله ملک

با سلام.
بنده یه ملکی خریدم سه میلیارد و 600 تومن . تو مبایعه نامه نوشتیم که ثمن معامله در سه مرحله پرداخت می شود. دو مرحله را در موعد مقرر پرداخت کرده ام (70 درصد پرداخت شده) و قسط سوم که قرار بود در 30 خرداد زمان تنظیم سند و تحویل ملک پرداخت شود موکول شده به 3 تیر.البته ایشون گواهی عدم حضور خواهد گرفت.
در مبایعه نامه 900 میلیون وجه التزام و نیز روزی 2 میلیون جریمه دیرکرد انجام تعهدات گذاشته شده است.
بند 1 توضیحات نوشته طبق توافق طرفین 900 میلون تومن از ثمن معامله به عنوان وجه التزامی (عدم انجام تعهدات) اصلی طرفین تعیین گردیده و بند 4 هم نوشته چنانچه
(پرداختی های) ثمن معامله تعهد شده توسط خریدار در این قرارداد در موعد مقرر انجام نشود فروشنده حق فسخ قرارداد را خواهد داشت.
حالا سوال بنده اینه
1- اگر 3 تیر نتونم مرحله آخر رو پرداخت کنم و یه هفته طول بکشه فروشنده میتونه یکطرفه فسخ کنه؟ کلمه منفسخ هم توی قرارداد نیست
2- میتونه 900 میلیون رو از پولم کم کنه و مابقیش رو برگردونه؟
3- بعد از سند زدن میتونه با گواهی عدم حضور کاری بکنه؟
4-منکه دو مرحله پرداخت کرده ام شامل بند یک که نوشته (عدم انجام تعهدات) یا (پرداختی های ثمن معامله) میشم یا نه؟
با تشکر از شما

پروفایل کاربر

سعید خالقی

در مورد رای صادره شده دادگاه کیفری دو شیراز رای فاقد وصف میباشد

با سلام بنده در سال ۹۷ محکوم شده ام به اتهام جعل اسناد واستفاده از سند مجعول کسی رو نداشتم داخل زندان بودم که پیگیر کارم باشه وکیلم هم با طرف مقابل تبانی کرده بود وهیچ چیزی به من نگفت وحتی رای هم به شخص خوده بنده ابلاغ قانونی نشده است حدود دوماه است که دارم تقاضای اعاده دادرسی رو میدم هی دیوان درخواستمو رد میکنه ومیگه به دلیل اینکه رای شما قطعیت پیدا نکرده رفتم شعبه صادر کننده رای گواهی قطعیت گرفتم فرستادم بازم رد کردن باز رفتم شعبه شعبه داخل رای پیش نویس درست صادر شده ولی رای که ابلاغ کردن به وکیلم فاقد وصف میباشد به دلیل اینکه آخر رای نوشته شده این رای پس _____________دیگه چیزی نوشته نشده یعنی کلمه پس آخرین کلمه است ما باید چیکار کنیم،،، ممنون؛؛؛ خدا خیرتون بده؛ تو رو قرآن یه راه کاری به ما بگید

پروفایل کاربر

احسان ابراهیمی

پارکینگ مشاع

سلام.
هفت سال پیش بنده واحد آپارتمانی خودم را به شخصی فروختم که در مبایعه نامه اولیه عبارت "دارای پارکینگ مشاع"نوشته‌ شده بود(مطابق با متنی که در قولنامه خودم و فروشنده قبلی ذکر شده بود).
حال بعداز گذشت هفت سال از انتقال سند رسمی به نام ایشان،خریدار بدلیل اختلاف بر سر پارکینگ با ساکنین آپارتمان از بنده شکایت کرده.
سوال بنده این است که باتوجه به اینکه در سندی که هفت سال پیش به نام ایشان ثبت شد عبارت "پارکینگ ندارد" ذکر شده ،آیا بنده باید پاسخگوی شکایت ایشان باشم؟
و اینکه آیا با وجود ثبت سند رسمی پس از قولنامه،آیا مفاد قولنامه معتبر خواهد بود؟