مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

S A

صلح نامه یا مبایعه نامه

سلام و احترام استاد احوال شما

استاد بنده یک واحد اپارتمان که سند رسمی دارد و به نام بنده هست را با برادرم که مالک یک قطعه زمین ولی سند رسمی ندارد در غالب دو مبایعه نامه در سال۱۴۰۲ معاوضه کردیم(در هردو مبایعه نامه قید شده که زمین و اپارتمان معاوضه گردیدو اینکه بنده هنوز سند رسمی واحد رو به ایشون منتقل نکردم) ،سپس بعد از سه ماه بنده زمین رو به یک سازنده ای فروختم که در قبال ثمن، دو واحد در همون زمین بسازه و به بنده تحویل بده، بنده امسال شنیدم که مبایعه نامه ای که مالک زمین شدم اعتبار زیادی نداره ،تصمیم گرفتم یک ماه پیش(دی ماه ۱۴۰۳) از برادرم در خصوص زمین صلح نامه بلاعوض بگیرم منتهی با توافق هم تاریخش رو برای اسفند سال ۱۴۰۰ نوشتیم، وسازنده هم همون صلح نامه رو به اداره ثبت ارائه کرد برای اخذ سند رسمی زمین به نام خودش ،حالا باتوجه به این شرایط اگر زمانی کار به دادگاه کشید ،بنده از مبایعه نامه اولی (که بابرادر معاوضه کردم) استفاده کنم یا صلح نامه ای که در اداره ثبت ارائه شده؟

جسارتا تاکید میکنم که صلحنامه یک ماه پیش تنظیم شده منتهی در متنش تاریخش رو برای سال ۱۴۰۰ نوشتیم البته با توافق هم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام و احترام،


در مورد سوال شما، باید به چند نکته توجه داشته باشید:



  1. اعتبار مبایعه‌نامه و صلح‌نامه: مبایعه‌نامه‌ای که با برادرتان برای معاوضه آپارتمان و زمین تنظیم کرده‌اید، به عنوان یک قرارداد معتبر تلقی می‌شود، اما در صورتی که زمین سند رسمی نداشته باشد، ممکن است مشکلاتی در اثبات مالکیت آن به وجود آید. صلح‌نامه‌ای که تنظیم کرده‌اید و تاریخ آن را به گذشته برده‌اید، ممکن است در دادگاه به عنوان یک سند معتبر پذیرفته نشود، زیرا تاریخ واقعی تنظیم آن با تاریخ ذکر شده در سند متفاوت است.



  2. تاریخ‌گذاری نادرست: تغییر تاریخ در اسناد رسمی یا غیررسمی می‌تواند به عنوان تقلب تلقی شود و ممکن است مشکلات قانونی برای شما ایجاد کند. در صورت بروز اختلاف و ارجاع به دادگاه، ممکن است دادگاه به این موضوع توجه کند و اعتبار سند را زیر سوال ببرد.



  3. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و قراردادها مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.



  4. استفاده از اسناد در دادگاه: در صورت بروز اختلاف و ارجاع به دادگاه، بهتر است از اسنادی استفاده کنید که تاریخ و شرایط آن‌ها با واقعیت مطابقت دارد و می‌توانید صحت آن‌ها را اثبات کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی اقایی

عقد قرارداد فضولی

سلام، شخصی با جعل فروشنامه یک منزل، آن را به شخص دوم رهن داده است، پس از مدتی مالک متوجه جعل فروشنامه و عقد قرارداد اجاره شده و از جاعل که در اینجا موجر نیز شناخته میشود و همچنین از مستاجر شکایت کرده، مجموع مبلغ قرارداد اجاره ۷۰۰ میلیون تومان است که ۴۰۰ میلیون تومان به حساب مالک واریز شده، اما مالک اظهار بی اطلاعی میکند. و جاعل نیز متواری است، دادگاه رای کارشناسی برای اجرت المثل داده است، راه چاره چیست؟

پروفایل کاربر

محمد حسن شبگرد

پیش فروش آپارتمان

سلام
سلام
یه آپارتمان پیش فروش خریدم که در دفتر املاک ثبت شده است و در اون زمان نقشه ای توسط بنگاه دار به من نشان داد که این نقشه ساخت آپارتمان می باشد اما پس از ۶ ماه از شروع کار.مشخص گردید که نقشه ش تغییر کرده است و به من خبر نداده اند.و فروشنده اصلا به این اعتراض من اهمیتی نمی‌دهد .الان من باید چه کنم .شکایت میتونم بکنم و راه به جایی می برم؟
باتشکر از زحمات دلسوزانه شما

پروفایل کاربر

(reza(daryush homayuni

شرایط قرار داد

در نوشتن قرار داد چه شرایطی بایدداشته باشد