وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

S A

صلح نامه یا مبایعه نامه

سلام و احترام استاد احوال شما

استاد بنده یک واحد اپارتمان که سند رسمی دارد و به نام بنده هست را با برادرم که مالک یک قطعه زمین ولی سند رسمی ندارد در غالب دو مبایعه نامه در سال۱۴۰۲ معاوضه کردیم(در هردو مبایعه نامه قید شده که زمین و اپارتمان معاوضه گردیدو اینکه بنده هنوز سند رسمی واحد رو به ایشون منتقل نکردم) ،سپس بعد از سه ماه بنده زمین رو به یک سازنده ای فروختم که در قبال ثمن، دو واحد در همون زمین بسازه و به بنده تحویل بده، بنده امسال شنیدم که مبایعه نامه ای که مالک زمین شدم اعتبار زیادی نداره ،تصمیم گرفتم یک ماه پیش(دی ماه ۱۴۰۳) از برادرم در خصوص زمین صلح نامه بلاعوض بگیرم منتهی با توافق هم تاریخش رو برای اسفند سال ۱۴۰۰ نوشتیم، وسازنده هم همون صلح نامه رو به اداره ثبت ارائه کرد برای اخذ سند رسمی زمین به نام خودش ،حالا باتوجه به این شرایط اگر زمانی کار به دادگاه کشید ،بنده از مبایعه نامه اولی (که بابرادر معاوضه کردم) استفاده کنم یا صلح نامه ای که در اداره ثبت ارائه شده؟

جسارتا تاکید میکنم که صلحنامه یک ماه پیش تنظیم شده منتهی در متنش تاریخش رو برای سال ۱۴۰۰ نوشتیم البته با توافق هم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

سلام و احترام،


در مورد سوال شما، باید به چند نکته توجه داشته باشید:



  1. اعتبار مبایعه‌نامه و صلح‌نامه: مبایعه‌نامه‌ای که با برادرتان برای معاوضه آپارتمان و زمین تنظیم کرده‌اید، به عنوان یک قرارداد معتبر تلقی می‌شود، اما در صورتی که زمین سند رسمی نداشته باشد، ممکن است مشکلاتی در اثبات مالکیت آن به وجود آید. صلح‌نامه‌ای که تنظیم کرده‌اید و تاریخ آن را به گذشته برده‌اید، ممکن است در دادگاه به عنوان یک سند معتبر پذیرفته نشود، زیرا تاریخ واقعی تنظیم آن با تاریخ ذکر شده در سند متفاوت است.



  2. تاریخ‌گذاری نادرست: تغییر تاریخ در اسناد رسمی یا غیررسمی می‌تواند به عنوان تقلب تلقی شود و ممکن است مشکلات قانونی برای شما ایجاد کند. در صورت بروز اختلاف و ارجاع به دادگاه، ممکن است دادگاه به این موضوع توجه کند و اعتبار سند را زیر سوال ببرد.



  3. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و قراردادها مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.



  4. استفاده از اسناد در دادگاه: در صورت بروز اختلاف و ارجاع به دادگاه، بهتر است از اسنادی استفاده کنید که تاریخ و شرایط آن‌ها با واقعیت مطابقت دارد و می‌توانید صحت آن‌ها را اثبات کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهجت حجتی

کد رهگیری در قرارداد اجاره

سلام
یک قرارداد اجاره برای واحد مسکونی امضا کرده ام و صاحبخانه و بنگاه معاملات ملکی از دادن کد رهگیری امتناع می ورزند بدلیل پرداخت مالیات.چه می توانم بکنم برای گرفتن کد رهگیری؟

پروفایل کاربر

محمدحسن کریمی

تصرف عدوانی

سلام و ادب
در یک ساختمان 13 واحدی زندگی میکنم، علیرغم موافقت اکثریت واحدها برای نصب پمپ آب، بنده باتوجه به غیرقانونی بودن نصب پمپ آب به صورت مستقیم بر روی کنتور یا شبکه توزیع آب (طبق بند 2-34-4 آیين نامه عملياتي و شرايط عمومي تعرفه هاي آب و فاضلاب نامه شماره 10/33/43344) مخالف نصب پمپ آب هستم، سوالی که دارم این هست که بنده میتوانم نسبت به این اقدام علیه مدیر ساختمان در دادگاه شکایت داشته باشم یا خیر؟ آیا این اقدام بقیه واحدها تصرف عدوانی در مشاعات ساختمان محسوب میشود یا خیر؟ (در ضمن از اداره آب منطقه هم پرسیدم مخالفت کردند)

پروفایل کاربر

مصطفی رضایی

شرایط فورس ماژور

اگر در یک قرارداد، شرایط فورس ماژور قید نشود؛
در صورت بروز شرایط فورس ماژور (نظیر بیماری کرونا)، یکی از طرفین میتواند با استناد به آن، از پرداخت غرامت به طرف دیگر خودداری کند؟