وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

زهره ح

3 ماه پیش

برقراری حقوق

با سلام دختری هستم مجرد وغیر شاغل پدر مرحومم در زمان حیات بازنشسته کشوری بودند بعداز فوتشان حقوق بازنشستگی ایشان بین من و مادرم تقسیم شده و درحال حاضر هردو مستمری بگیر هستیم پدرمادری بنده معلم بازنشسته بودند که از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت می کردند ایشان و مادربزرگم نیز مرحوم شده اند و درحال حاضر مستمری بگیری ندارند آیا باعلم به این موضوع آیاراهی وجود دارد که مادرم بتوانند برای دریافت حقوق پدرشان اقدام کنند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام،


در مورد وضعیت شما و مادرتان، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. حقوق بازنشستگی پدر: شما و مادرتان در حال حاضر مستمری بازنشستگی پدر مرحومتان را دریافت می‌کنید و این موضوع به درستی انجام شده است.



  2. حقوق بازنشستگی پدربزرگ: در مورد دریافت حقوق بازنشستگی پدربزرگتان (پدر مادرتان)، باید بررسی شود که آیا شرایط قانونی برای انتقال این حقوق به مادرتان وجود دارد یا خیر. بر اساس قوانین بازنشستگی، معمولاً حقوق بازنشستگی به همسر و فرزندان متوفی تعلق می‌گیرد، اما در صورتی که هیچ وارثی برای دریافت حقوق وجود نداشته باشد، ممکن است شرایط خاصی برای انتقال حقوق به دیگر اعضای خانواده وجود داشته باشد.



  3. مراجعه به صندوق بازنشستگی: پیشنهاد می‌شود مادرتان به صندوق بازنشستگی مربوطه مراجعه کرده و شرایط و مدارک لازم برای دریافت حقوق پدربزرگتان را بررسی کند. ممکن است نیاز به ارائه مدارک اثباتی مانند شناسنامه و گواهی فوت باشد.



  4. مشاوره با وکیل یا کارشناس حقوقی: در صورت نیاز، می‌توانید با یک وکیل یا کارشناس حقوقی متخصص در امور بازنشستگی مشورت کنید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیامک پاکرو

3 ماه پیش

شامل شدن ضرر وزیان

با سلام بنده ویکی از اقوام بصورت شفاهی در حضور شاهدان به توافق رسیدیم که بنده امکانات وسرمایه لازم جهت برپایی مغازه دراختیار ایشان قرار دهم وامور اجرایی را ایشان عهده دار شود ودر سود خالص نصف به نصف تقسیم شود حال بعلت شرایط اقتصادی مغازه تعطیل شده و ایشون.اجناس باقیمانده را بمن تحویل داده که ارزش انها نصف سرمایه من است و می گوید ما فقط در سود شریک بوده‌ایم وضر وزیان ربطی بهمن ندارد چون در این خصوص صحبتی نکرده‌ایم لذا خواستم راهنمایی بفرمایید که ایشان نباید در زیان ایجاد شده شریک باشد با تشکر

پروفایل کاربر

پورمند پیامی

1 سال پیش

وکالت مدت دار

سلام اگردروکالت مدت دار برای انتقال سند موتورسیکلت .خریداراقدام نکند چه اتفاقی برای فروشنده خواهدافتاد؟
ممنون

پروفایل کاربر

فرزانه محمدپور

3 ماه پیش

خلعیت

با سلام حکم خلعیت تا جایی اجرا شده که منزلم با تمام وسایل پلمپ شده و همسرم وسایلو تخلیه نمیکنه دادگاه میگه باید انبار یا جایی را زوجه اجاره کنه تا وسایلو تخلیه کنن اونجا و خونه رو به من تحویل بدن ولی من از لحاظ مالی توانایی چنین کاری ندارم دادگاه هم میگه انبار عمومی نداریم اگر هم باشه باز هزینه داره و کارمند اجرای احکام هم توصیه کرده به هیچ وجه تقاضای استعداد جهیزیه ندم چون زمانبره و دیرتر به خونه م میرسم لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم