وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

زهرا آقاتقی

4 ماه پیش

اعتراض مهریه توسط همسر

سلام من مهریه ام ۱۱۰ سکه و۵۰ مثقال طلا هست از طریق دادگاه اقدام‌کردم ورای اومد و۲۰ روز وقت اعتراض بود وهمسرم اعتراض گذاشت وتبادل لایحه برایم‌ارسال شد که همسرم گفته بود رسید طلا داره ویک چک هم داره که ۱۱گرم هست واز ۵۰ مثقال کسرگردد‌. فاکتور طلا به نام خودمه وطلا فروخته شده ودیگر موجود نیست .

آیا چنین چیزی امکان دارد؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد سوال شما درباره مهریه و اعتراض همسرتان، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. فاکتور طلا: اگر فاکتور طلا به نام شماست و طلاها فروخته شده‌اند، همسرتان نمی‌تواند به استناد فاکتور، ادعای کسر از مهریه کند. فاکتور به نام شما نشان‌دهنده مالکیت شما بر طلاهاست و اگر طلاها فروخته شده‌اند، این موضوع باید در دادگاه مطرح شود.



  2. چک ۱۱ گرم طلا: اگر همسرتان چکی به مبلغ ۱۱ گرم طلا دارد و ادعا می‌کند که این چک بخشی از مهریه شما را پوشش می‌دهد، باید این موضوع را در دادگاه بررسی کنید. اگر چک به عنوان بخشی از مهریه صادر شده باشد، ممکن است دادگاه آن را به عنوان پرداخت بخشی از مهریه در نظر بگیرد.



  3. تبادل لایحه: در مرحله تبادل لایحه، شما می‌توانید به ادعاهای همسرتان پاسخ دهید و مدارک و مستندات خود را ارائه کنید. این مرحله فرصتی است برای شما تا دلایل و مدارک خود را به دادگاه ارائه دهید.



  4. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده و مهریه مشورت کنید تا به شما در تهیه و ارائه لایحه و پیگیری پرونده کمک کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کاربر

2 سال پیش

آسیب دیدگی حین خدمت

با سلام
اینجانب در حین خدمت سربازی در سال ۱۳۸۱ در انبار محل خدمت افتادم روی شیشه و زخمی شدم.یک هفته در بیمارستان و یک ماه استراحت و بخیه داشتم .چه اقدامی الان میتوانم انجام بدهم

پروفایل کاربر

غلامرضا سلامی

2 هفته پیش

در رابطه با شرکت تعاونی مسکن و عدم اجرای تعهد قراردادی

شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان طبق قرارداد منعقده در سال 1381 متعهد به ساخت و تحویل یک باب آپارتمان 112 متری به اعضای خود در پروژه ای مشخص شده است که یعداً محل بلوک و طبقه آپارتمان هم توسط تعاونی مشخص شده است و طبق قرارداد آپارتمان بایستی در سال 86 تحویل میشد که تا این تاریخ حتی 20% هم پیشرفت فیزیکی ندارد . سپس تعاونی برابر رای دیوان عدالت اداری منحل و هیآت تصفیه تشکیل شده است ولی علیرغم وجود هیات تصفیه 2 گروه تحت عنوان هیات امنا توسط خود اعضا تعیین و با نادیده گرفتن حقوق تعدادی از اعضا مبادرت به تغییر بلوک بندی کرده و سهم اعضا در بلوکهای تعیین شده را نادیده تلقی و اعضای دیگری را در آن بلوک جایگزین کرده اند بدون اینکه سهم و حقوق قانونی اعضا را که در زمان حیات حقوقی تعاونی و قبل از انحلال برای آنان حاصل گردیده و جزو حقوق مکتسبه آنان میباشد تعیین تکلیف نمایند حال سوالم این است که1) چه دادخواستی را باید مطرح کنم ؟ 2) دعوی باید علیه چه اشخاصی مطرح شود ؟ 3 ) مرجع رسیدگی اتاق تعاون میباشد یا محاکم دادگستری ؟

پروفایل کاربر

افشین رضائی

2 سال پیش

تصرف ملک مشاع

سلام. من یک قطعه زمین کشاورزی(باغچه) بهمن ماه سال 1400 خریداری کرده که سهم سند قطعه من موازی یک پنجم از نیم سهم بوده که به 3 قطعه 1000 متری تفکیک شخصی(مالک) شده و با درب و دیوار می باشد که متاسفانه فروشنده هرکدام از قطعات رو به یک یا دو نفر فروخته که بیشتر مالکین به تناسب وکالت نامه های خود سند را بصورت قطعی انتقال داده اند، الان قطعه زمین موجود من دو مالک قانونی دارد. البته قولنامه من از مالک دوم قدیمی تر هست و البته سند قطعی مالک دوم هم از من قدیمی تر هست. با این تفاسیر قولنامه قدیمی تر ملاک عمل و تصرف مالک می باشد یا سند قطعی؟ سوال دوم اینکه همانطور که اشاره شد این تیکه زمین 3000 متری که به سه پلاک 1000 متری تفکیک شخصی شده ولی قانونی دارای 5 مالک با سند قطعی می باشد، در نهایت به چه صورت تصمیم گیری می شود؟