مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سپهر زهرایی

8 ماه پیش

انحصار وراثت

سلام

مادر من مقداری طلا از خودش بجا گذاشته. برای انحصار وراثتش باید چه کرد دقیقا؟ مالیات سنگین داره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

8 ماه پیش

سلام،


برای انحصار وراثت و تعیین سهم‌الارث از طلاهای به جا مانده از مادرتان، باید مراحل زیر را طی کنید:



  1. درخواست گواهی انحصار وراثت: ابتدا باید به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه کرده و درخواست گواهی انحصار وراثت بدهید. برای این کار، مدارکی مانند شناسنامه و کارت ملی متوفی، شناسنامه و کارت ملی وراث، و گواهی فوت مورد نیاز است.



  2. آگهی در روزنامه: پس از ثبت درخواست، دادگاه یا شورای حل اختلاف یک آگهی در روزنامه منتشر می‌کند تا اگر کسی اعتراضی دارد، اعلام کند.



  3. صدور گواهی انحصار وراثت: در صورتی که اعتراضی نباشد، گواهی انحصار وراثت صادر می‌شود که در آن سهم هر یک از وراث مشخص شده است.



  4. پرداخت مالیات بر ارث: بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم، طلاها به عنوان بخشی از ترکه مشمول مالیات بر ارث می‌شوند. میزان مالیات بر اساس ارزش طلاها و نسبت وراث به متوفی تعیین می‌شود. برای محاسبه دقیق مالیات، می‌توانید به اداره مالیات مراجعه کنید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل یا مشاور مالیاتی مشورت کنید تا در این فرآیند به شما کمک کند و از جزئیات مالیاتی مطلع شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عطیه عبدالمجیدی

5 ماه پیش

وکالت

یک موتور را از شخصی با وکالت خریدم و در زمان وکالت به نام خودم نزدم و دوباره مهلت وکالت که تمام شد یک وکالت دیگر از او گرفتم و همان موقع با قولنامه موتور را فروختم،بعد از انقضای وکالت بنده صاحب اولیه موتور دوباره به شخص دیگری وکالت برای موتور داده و همسر صاحب اولیه تحت عنوان طلب مهریه موتور را توقیف کرده ،موتور متعلق به چه کسی است و چه کسی می‌تواند دادخواست الزام به تنظیم سند موتور توقیفی را بدخد؟

پروفایل کاربر

عباس جلالی

2 ماه پیش

در خصوص اجاره مشاعات

آیا موتور خانه یک آپارتمان ۸ واحدی که با موافقت کل ساکنین به یکی از مالکان اجاره داده شده است اگر یکی ارز مالکان مخالفت کند تکلیف چیست و حکم حقوقی آن چیست ؟ باتوجه بااینکه هر ماه اجاره بها هم دریافت نموده

پروفایل کاربر

امیرعلی اژدر

2 سال پیش

حقوق جزا

ب در بیمارستان نوزادی را می رباید که بعدا احراز شده بود که نوزاد مرده بوده است ب چگونه مجازات میشود؟
مستند و مستدل توضیح دهید