مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید میلاد ناطق

خرید خودرو

ببخشید من سه ماه پیش از یکی دوستان ماشین میخواستم بخرم ۲۰۰ تومن دادم گفتم ماشین مال تو مابقیعش یک ماه بده بعد ماشین برد بعد چند روز گفتم قولنامه کنیم دیدم ماشین مال پدرش هست ی امضا سرخود کرد بعد گفتم با پدر باید هماهنگ کنی همش روز به روز کرد و ماشین دست من نداد بعد ۳ ماه میگه پولش واریز میکنم هنوز واریز هم نکرده چیکار میشه کرد اصلا توجه نمیکنه داره اذیت میکنه

18 ساعت پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

12 ماه پیش

در مورد مشکلی که با دوستتان در خرید خودرو دارید، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. مذاکره مجدد: ابتدا سعی کنید با دوستتان مذاکره کنید و موضوع را به صورت دوستانه حل کنید. ممکن است بتوانید به توافقی برسید که به نفع هر دو طرف باشد.



  2. ارسال اخطار رسمی: اگر مذاکره به نتیجه نرسید، می‌توانید یک اخطار رسمی به دوستتان ارسال کنید. در این اخطار، به او فرصت دهید تا در یک بازه زمانی مشخص (مثلاً ۱۰ روز) مبلغ را به شما بازگرداند. این اخطار می‌تواند به صورت کتبی و از طریق پست سفارشی ارسال شود تا مدرکی برای شما باشد.



  3. مشاوره با وکیل: اگر دوستتان همچنان به تعهدات خود عمل نکرد، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.



  4. اقدام قانونی: در صورتی که هیچ‌یک از روش‌های فوق به نتیجه نرسید، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید. با ارائه مدارک و مستندات مربوط به پرداخت مبلغ و توافقات انجام شده، می‌توانید درخواست بازگشت مبلغ را مطرح کنید.

سید میلاد ناطق

12 ماه پیش

ممنون از جوابگویی ببخشید اگر پول واریز کرد واسه ضرر زیان و بی ارزش کردن پول که حالا وسیله انقدر گرون شده میتونم شکایت داشته باشم که خسارت به دلیلی بی ارزش کردن پول بگیرم

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پیمان دانش

شکایت از فروشنده خودرو

سلام، اینجانب پس از ثبت قولنامه اقدام به خرید خودرو نموده و بدلیل این که برگ سبز به نام شخص دیگری بود(فروشنده دلال بود، ماشین رو قولنامه ای خریده بود) ، طبق توافق مبلغ 10ملیون موند تا زمان وکالت محضری،الان بعد یکماه، با وجود اینکه من هر روز بهش زنگ زدم، هنوز نتونسته وکالت بزنه، از اون ور هم صاحب سند ماشین بخاطر پلاکش از آین آقا شکایت کرده، گویا ایشون 16ملیون به صاحب سند بده کاره و به همین دلیل هم نتونسته وکالت بزنه. الان منم باید از فروشنده شکایت کنم؟ اگه ماشین من بخاطر پلاک توقیف بشه تکلیف چیه؟

پروفایل کاربر

صفا ناصری

وثیقه

ایا قاضی میتواند در جرم سرقت قرار وثیقه صادر نماید ولی جلوی ان را ببندد که امکان تودیع وثیقه نباشد

پروفایل کاربر

مهناز محمدی

استعفای مدیرعامل در مسولیت محدود

بنده در شرکتی با ۲۹ درصد سهم رییس هیات مدیره هستم و شریکم مدیرعامل هست با ۷۰ درصد سهم که منفردا حق امضا داره با مهر شرکت.بخاطر عملکردش خصوصا در بحث مالیات اعلام نارضایتی کردم و ایشون به من اتهام ها زده و من دیگه شرکت نرفتم.
حالا که فهمیده‌همه چی در بحث مالیات و .....خودش باید پاسخگو باشه گفته من خیلی وقته استعفا مدیرعاملی ام رو دادم صورتجلسه ای هم امضا شده ولی در واقعیت اینجوری نیست و هیچ آگهی تغییرات سمتی به ثبت نرسیده.الان این شریکم میتونه مدیرعاملی رو بندازه گردن من ؟ آیا صرفا با داشتن یه صورتجلسه ایشون دیگه سمتی نداشته یا بعد ازتاریخ اگهی روزنامه دیگه سمت مدیرعاملی رو‌نداره ؟؟