وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا رنجبر

2 ماه پیش

تنصیف دارایی

باسلام وعرض ادب

بنده با همسرم 5سال هست که ازدواج کردیم و تو این سالها بارها بدلیل اختلاف چندماهی جدا بودیم.از زمان عقد تا امروز بنده فقط 3 دانگ یه منزل خریداری کردم همسرم خانه دار بوده و هیچ درامدی نداشته ک وارد زندگی مشترک بشه ..میخواستم بدونم الان خودم میخوام دادخواست طلاق بدم .آیا قانون میگه باید تنصیف دارایی انجام بشه یا چون مدت زیادی زندگی نکردیم و چیز زیادی در مدت زندگی مشترک خریداری نکردم .شامل تنصیف نمیشود؟

توضیحا دارای یک فرزند هستیم ..الان اگر بخوام داپخواست طلاق بدم متن دادخواست چی بنویسم بهتره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما درباره تنصیف دارایی در زمان طلاق، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. شرایط تنصیف دارایی: بر اساس قانون مدنی ایران، تنصیف دارایی به این معناست که در صورت طلاق، دارایی‌هایی که در طول زندگی مشترک به دست آمده‌اند، به طور مساوی بین زوجین تقسیم می‌شود. اما این موضوع به شرطی است که در عقدنامه به آن اشاره شده باشد و یا توافقی بین زوجین در این خصوص وجود داشته باشد.



  2. مدت زمان زندگی مشترک: مدت زمان زندگی مشترک و میزان دارایی‌هایی که در این مدت به دست آمده‌اند، می‌تواند در تصمیم‌گیری دادگاه تأثیرگذار باشد. اگر دارایی‌های زیادی در طول زندگی مشترک به دست نیامده باشد، ممکن است دادگاه تصمیم به تنصیف نگیرد.



  3. دادخواست طلاق: در متن دادخواست طلاق، باید دلایل و مستندات خود را برای درخواست طلاق به طور کامل و دقیق بیان کنید. همچنین، اگر تمایل دارید که حضانت فرزند را به عهده بگیرید یا در مورد مسائل مالی و دارایی‌ها تصمیم‌گیری شود، باید این موارد را نیز در دادخواست ذکر کنید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری موضوع بیابید و از حقوق خود دفاع کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین معین فر

8 ماه پیش

ضمانت

سلام.ضامن شخصی شدم و اقساطش رو پرداخت نکرده و بانک نامه زده به محل کارم و ماهیانه از حقوقم کسر میکنن.وام گیرنده هم اعتنایی نمیکنه.ایا میتونم شکایت کنم ازشون؟

پروفایل کاربر

محمد عامری

6 ماه پیش

تفسیر قانون

سلام
( با توجه به ماده ۳ الزاما مدت زمان خدمت نظام وظیفه از مدت خدمت قانون تعهد پزشکان کسر خواهد شد)
این به چه معناست ؟آیا سربازی را با طرح تعهدی حساب می‌کنند و کسر می‌شود یا کسانی که سربازی رفته اند ، مدت زمان سربازی شان برای این قانون لحاظ خواهد شد و کسر میشود

پروفایل کاربر

کاظم محبوب

7 ماه پیش

خرید خانه با مستاجر و مشاور املاکی که اجاره نامه نمیدهد

ما بهمن سال 1402 در یکی از شهرستان های تهران قصد خرید ملکی را داشتیم مشاور املاک برای یک روز با صاحب ملک هماهنگ کرد که ما قرارداد ببندیم ولی اون روز رو کنسل کرد و برای فردا با ما قرار گذاشت بعد از اینکه رفتیم متوجه شدیم از مالک وکالت گرفته و وکالتش رو به ما منتقل کرد تا کارهای سند رو انجام بدیم موقع قرارداد به ما گفت مستاجر با 100 تومان رهن کامل در خانه نشسته و در قرارداد ما ذکر شد که مبلغ ملک 570 که 100 تومان رهن مستاجر میباشد. و یه اجاره نامه با همین شرایط نوشتند و قسمت مشخصات مستاجر رو خالی گذاشتند گفتند مستاجر نیست شما امضا کنید من مستاجر رو میارم که امضا کنه به شما خبر میدهم.قرارداد اجاره نامه با مالک قبلی رو هم به ما نشان نداد.بعد از گذشت چند ماه که ما درخواست مباهینامه با کد پیگیری و اجاره نامه بودیم امروز و فردا کرد بعد دیگه جواب مارو نمیداد.چون ما تو اون شهر زندگی نمیکردیم و رفت و امد برای ما مشکل بود بعد از گذشت چند ماه که سند خانه هم صادر شده بود به ادرس خانه مراجعه کردیم مستاجر گفت ما از دی 1402 قرارداد اجاره داریم با مالکی که مشاور املاک ما ازش وکالتنامه گرفته بود ولی در یک مشاور املاک دیگر قرارداد اجاره نامه داشتند و گفتند مبلغ پیش پول 60 میلیون و اجاره 1.5 میلیون می باشد و از بهمن ماه مشاور املاک ما به انها اعلام کرده بود که مالکه و ماهی 1.5 اجاره از انها میگرفته ولی هیچ قرارداد جدیدی با انها ننوشته
الان ما باید چیکار کنیم ما یه اجاره نامه با شرایط 100تومن رهن کامل دست مشاور املاک داریم که هنوز مشخصات مستاجری داخلش نیست و من فقط عکسشو دارم. الان اگر ما شکایت کنیم مابه تفاوت 40 تومن رهن رو مشاور املاک از ما میگیره یا اون مقصر میشه ؟اون اجاره نامه که فقط 100 تومن رهنه و ما امضا کردیم رو باید چی کار کنیم؟ چرا باید مستاجر برای مشاور املاک اجاره بریزه؟