
رضا رنجبر
تنصیف دارایی
باسلام وعرض ادب
بنده با همسرم 5سال هست که ازدواج کردیم و تو این سالها بارها بدلیل اختلاف چندماهی جدا بودیم.از زمان عقد تا امروز بنده فقط 3 دانگ یه منزل خریداری کردم همسرم خانه دار بوده و هیچ درامدی نداشته ک وارد زندگی مشترک بشه ..میخواستم بدونم الان خودم میخوام دادخواست طلاق بدم .آیا قانون میگه باید تنصیف دارایی انجام بشه یا چون مدت زیادی زندگی نکردیم و چیز زیادی در مدت زندگی مشترک خریداری نکردم .شامل تنصیف نمیشود؟
توضیحا دارای یک فرزند هستیم ..الان اگر بخوام داپخواست طلاق بدم متن دادخواست چی بنویسم بهتره؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد سوال شما درباره تنصیف دارایی در زمان طلاق، باید به چند نکته توجه کنید:
شرایط تنصیف دارایی: بر اساس قانون مدنی ایران، تنصیف دارایی به این معناست که در صورت طلاق، داراییهایی که در طول زندگی مشترک به دست آمدهاند، به طور مساوی بین زوجین تقسیم میشود. اما این موضوع به شرطی است که در عقدنامه به آن اشاره شده باشد و یا توافقی بین زوجین در این خصوص وجود داشته باشد.
مدت زمان زندگی مشترک: مدت زمان زندگی مشترک و میزان داراییهایی که در این مدت به دست آمدهاند، میتواند در تصمیمگیری دادگاه تأثیرگذار باشد. اگر داراییهای زیادی در طول زندگی مشترک به دست نیامده باشد، ممکن است دادگاه تصمیم به تنصیف نگیرد.
دادخواست طلاق: در متن دادخواست طلاق، باید دلایل و مستندات خود را برای درخواست طلاق به طور کامل و دقیق بیان کنید. همچنین، اگر تمایل دارید که حضانت فرزند را به عهده بگیرید یا در مورد مسائل مالی و داراییها تصمیمگیری شود، باید این موارد را نیز در دادخواست ذکر کنید.
پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری موضوع بیابید و از حقوق خود دفاع کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

احمد رحمانی
عدم امضا در توافقنامه وعدم تحویل
با سلام وخسته نباشید بنده بهمراه دو نفر دیگه چند ملک را بصورت کاملا رایگان حتی گرفتن یک ریال ویا انجام کاری در مقابل انتقال سند املاکی را بصورت توافقنامه قرار شد بنامشان سند بزنیم ونکته اینجاست که اولا عدهای امضا نکردن وثانیا بجای ساختمان که قرار شد سند بزنیم پلاک ثبتی که در توافقنامه قید شده اشتباه ثبت شده حتی کد پستی یا شماره پلاک منزل قید نشده ثالثا ملکی مساحت ۱۷۵۰۰ قید شده که شماره پلاک که قید شده ۷۵۰۰متر میباشد رابعا املاک فوق تحویل نشده به چه امضا کنندگان چه امضا نکردهها وطی اظهارنامه به همه اعلام کرده که بنده از هبه رجوع کردم وداد خوست ابطال توافقنامه ارائه دادم که مجددا پس گرفتم بدلیل این مدرکی در دادگاه داشته باشم که دیگر امضا نکن حال با این اوصاف اونایی امضا کردن اونایی که امضا نکردن رفتن دادخواست الزام اجرای توافقنامه دادن آیا دادخواست شان راه بجایی میبرد بنده باید دوباره دعوای تقابل بدم نسبت به ابطال یا خیر چون املاک اشتباه قید شده بخودی خود قابل اجرا وصحیح نیست ممنون حتی تصرفی در املاک نداشتن

امید شیرمحمدی
وکالت
با احترام خدمت دوستان محترم سوال بنده از حضور حضرات این هست که بنده در مشاغل نظامی در حال خدمت هستم میخواستم بدونم با توجه مستفاد بند ۲ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلا که اشعار می دارد " کارمندان دولتی اگر در شغل خود فعالیت داشته باشند، تحت هیچ شرایطی نمیتوانند وکیل شوند. به عبارت دیگر یک فرد نمیتواند بصورت همزمان در حوزهی وکالت و شغلهای اجرایی، قضایی، مدیریتی و کارشناسی موسسات و سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی فعالیت داشته باشد" ایا منظور قبولی شخص در مرکز وکلای قوه قضاییه می باشد که شخص با توجه به دوشغله شدن و این که چون کارمند رسمی قوه قضاییه می شود این امکان را ندارد سوال اصلی بنده ابن هست که ایا قبولی شخص در کانون کلای مرکز نیز همین شرایط رو دارد یا خیر چون کانون وکلای مرکز وابستگی سازمانی به قوه ندارد خواهشن حضرات عزیز لطف بفرمایند توضیح کامل مبذول نمایند.

شراره خادمی
وثیقه برای مرخصی زندانی
سلام برای مرخصی زندانی بطور موقت سند ملک خود را وثیقه گذاشتم ولی زندانی مرتب مرخصی را تمدید می کند و من در جریان امور نیستم در حال حاضر تمایلی ندارم سند وثیقه بماند لطفا من را راهنمایی کنید