وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا رنجبر

3 ماه پیش

تنصیف دارایی

باسلام وعرض ادب

بنده با همسرم 5سال هست که ازدواج کردیم و تو این سالها بارها بدلیل اختلاف چندماهی جدا بودیم.از زمان عقد تا امروز بنده فقط 3 دانگ یه منزل خریداری کردم همسرم خانه دار بوده و هیچ درامدی نداشته ک وارد زندگی مشترک بشه ..میخواستم بدونم الان خودم میخوام دادخواست طلاق بدم .آیا قانون میگه باید تنصیف دارایی انجام بشه یا چون مدت زیادی زندگی نکردیم و چیز زیادی در مدت زندگی مشترک خریداری نکردم .شامل تنصیف نمیشود؟

توضیحا دارای یک فرزند هستیم ..الان اگر بخوام داپخواست طلاق بدم متن دادخواست چی بنویسم بهتره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما درباره تنصیف دارایی در زمان طلاق، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. شرایط تنصیف دارایی: بر اساس قانون مدنی ایران، تنصیف دارایی به این معناست که در صورت طلاق، دارایی‌هایی که در طول زندگی مشترک به دست آمده‌اند، به طور مساوی بین زوجین تقسیم می‌شود. اما این موضوع به شرطی است که در عقدنامه به آن اشاره شده باشد و یا توافقی بین زوجین در این خصوص وجود داشته باشد.



  2. مدت زمان زندگی مشترک: مدت زمان زندگی مشترک و میزان دارایی‌هایی که در این مدت به دست آمده‌اند، می‌تواند در تصمیم‌گیری دادگاه تأثیرگذار باشد. اگر دارایی‌های زیادی در طول زندگی مشترک به دست نیامده باشد، ممکن است دادگاه تصمیم به تنصیف نگیرد.



  3. دادخواست طلاق: در متن دادخواست طلاق، باید دلایل و مستندات خود را برای درخواست طلاق به طور کامل و دقیق بیان کنید. همچنین، اگر تمایل دارید که حضانت فرزند را به عهده بگیرید یا در مورد مسائل مالی و دارایی‌ها تصمیم‌گیری شود، باید این موارد را نیز در دادخواست ذکر کنید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری موضوع بیابید و از حقوق خود دفاع کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کامران بیات

2 ماه پیش

صبح رای

سلام وقت بخیر

در دادگاه صلح رای قرار صادر شده،

آیا مجدد می‌توان دادخواست نوشت؟

ممنون

پروفایل کاربر

نگار محمدی

8 ماه پیش

مشرفیت و مزاحمت همسايه

همسایه ما حدودا ۲۰ ساله در دیوار اشتراکی درب و پنجره باز کرده ، رای ماده صد بر علیه اش صادر شد اعتراض زد و رفت دبوان عدالت اداری که به کمیسون هم ارز ارجاع شد و هنوز خبری نیست..از راه حقوقی شکایت کردیم محکوم شد، باز اقدامی نکرد فقط درش را بستیم(جوش دادیم) و رفتم شعبه اجراییه کیفری گفت پرونده مختونه شده .یک ماه پیش بازرسی کشور شکایت کردم که شهرداری اقدامی نکرده، جواب اومده بررسی و مختومه شد! ولی نمیدونم چه اقدامی کردند ...هنوز این درب و پنجره ها بازه و اداره ثبت میگه باید کاملا مسدود بشه و این همسایه مزاحم به ازارش ادامه میده...چه اقدامی باید کرد ؟

پروفایل کاربر

علی شریفی

12 ماه پیش

خیار تخلف از شرط در صورت اسقاط کافه خیارات

در صورت ذکر کمیت یک ملک که بصورت تجزیه ناپذیر معامله گردیده،به صورت شرط صفت در فراز پایانی ذیل مبایعه نامه، اسقاط کافه خیارات به صورت چاپی در برگه های مبایعه نامه مشاورین املاک،موجب اسقاط خیار تخلف از شرط صفت(مساحت ملک) هم می شود؟رویه قضایی چگونه است؟ آیا دادگاه توجهی به شرط و حق فسخ ناشی از تخلف از شرط نمیکند؟