پروفایل کاربر

رضا رنجبر

2 هفته پیش

تنصیف دارایی

باسلام وعرض ادب

بنده با همسرم 5سال هست که ازدواج کردیم و تو این سالها بارها بدلیل اختلاف چندماهی جدا بودیم.از زمان عقد تا امروز بنده فقط 3 دانگ یه منزل خریداری کردم همسرم خانه دار بوده و هیچ درامدی نداشته ک وارد زندگی مشترک بشه ..میخواستم بدونم الان خودم میخوام دادخواست طلاق بدم .آیا قانون میگه باید تنصیف دارایی انجام بشه یا چون مدت زیادی زندگی نکردیم و چیز زیادی در مدت زندگی مشترک خریداری نکردم .شامل تنصیف نمیشود؟

توضیحا دارای یک فرزند هستیم ..الان اگر بخوام داپخواست طلاق بدم متن دادخواست چی بنویسم بهتره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 هفته پیش

با سلام و احترام،


در مورد سوال شما درباره تنصیف دارایی در زمان طلاق، باید به چند نکته توجه کنید:



  1. شرایط تنصیف دارایی: بر اساس قانون مدنی ایران، تنصیف دارایی به این معناست که در صورت طلاق، دارایی‌هایی که در طول زندگی مشترک به دست آمده‌اند، به طور مساوی بین زوجین تقسیم می‌شود. اما این موضوع به شرطی است که در عقدنامه به آن اشاره شده باشد و یا توافقی بین زوجین در این خصوص وجود داشته باشد.



  2. مدت زمان زندگی مشترک: مدت زمان زندگی مشترک و میزان دارایی‌هایی که در این مدت به دست آمده‌اند، می‌تواند در تصمیم‌گیری دادگاه تأثیرگذار باشد. اگر دارایی‌های زیادی در طول زندگی مشترک به دست نیامده باشد، ممکن است دادگاه تصمیم به تنصیف نگیرد.



  3. دادخواست طلاق: در متن دادخواست طلاق، باید دلایل و مستندات خود را برای درخواست طلاق به طور کامل و دقیق بیان کنید. همچنین، اگر تمایل دارید که حضانت فرزند را به عهده بگیرید یا در مورد مسائل مالی و دارایی‌ها تصمیم‌گیری شود، باید این موارد را نیز در دادخواست ذکر کنید.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری موضوع بیابید و از حقوق خود دفاع کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

م م

1 سال پیش

ابطلال

باسلام و خسته نباشید بنده (لیلا) در سال ۹۶ یک واحد اپارتمان پیش خرید نموده ام با سند عادی از رضا به مبلغ اولیه ۱۵۶ م که۷۰ اولش دادم و ۵۰ زمان تحویل و مابغی زمان سند که ایشان ملک را با تخیر تحویل داد و از زدن سند به ما امتناع مینمود که ما سال ۹۹ با دادخواست االزام به تنظیم سند متوجه شدیم ملک مارا فروخته به شخصی به نام صاد و سند زده به نام ایشان و ایشان وام گرفته با سند ما داادخواست شکواییه تنظیم کردم در خصوص فروشدمال غیر و الزام به تنظیم سند و ابطلال سند رهنی و رای گرفتیم سند به نام ما شد و سند رهنی باطل شده و حالا بانک ملی امده دادخواست ابطال سند عادی سال ۹۶ مارا خواسته و با توجه به اینک کل ملک در سال ۹۴ وام مشارک گرفته برای ساخت ملک به مبلغ ۳۲۰ م و که برای کل ملک به متراژ ۳۵۰ متر بوده که ۱۱ واحد احداث شده حالا تکلیف بنده چیه ایا سند ما باطل میشه و ملک بنده مزایده میره و بدهی بانک پای منه من خبری نداشتم از رهن بودن ملک چیکار باید کنم

پروفایل کاربر

محمد حسین

3 ماه پیش

در مورد ثبت شرکت

با عرض سلام و خسته نباشین
سوال بنده در مورد اعضای شرکت با مسئولیت محدود
که ایا اعضای اصلی (مدیر عامل.رییس هیت مدیره و نایب رییس )شرکت میتوانند بعدا به عنوان کارمند دولتی مشغول به کار باشند یا خیر؟

پروفایل کاربر

ثمین احمدی

3 هفته پیش

خرید زمین صرفا از طریق سامانه کاتب

سلام بنده قصد خرید زمینی دارم که گفتند سند مادر دارد و تفکیک شده هست و معامله از طریق سایت کاتب انجام خواهد شد، آیا این معامله معتبر است ؟ از کجا بدانم زمین موقوفی نیست ، باتشکر